Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü :anneadayı::anneadayı:
Kız bak. Benim bam telime bastın işte en çok bunu düşünüyorum kaynanama anneme kocama nasıl söylicem :) ben klasik bi kutu hazırlayıp içene emzik Koyucam :) gerisini de telefonda görüntülü ultrason resmini gösterim :) ayyy yaaaa

Bi de arkadş 2. Çocugu çok istoyodu neyse snra 2. Çocuga hamile kaldı şey dio ya ben istemiyodum aslında habersiz oldu vs vs dedim nasıl istemiodun 2. Çocuk deyip duruyodun daha ilki yapmadan
Bir sesli kahkaha attım valla cuk oturmuş laf:KK9:

Ben nasıl yapmak istedigimi soylıyım kızlar bende başkasından duydum çok hoşuma gitti :) akşam yemeğinde sofraya üç tabak koyucam bugün bir misafirimiz var kim falan diye soracak sonra kutuyu götürüp içinde emzikle supriiiiz yapicam inşallah :)

ya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü :anneadayı::anneadayı:
ayy ben eşime sana hediye aldım diye bi kutunun içinde bebek eşyası verip gizlice kameraya çekerim diye düşündüm klasik yani ama kendi aileme ve eşimin ailesine ayrı ayrı topluca selfie çekiyomuş gibi yapıp video cekicem 1 2 3 deyincedeeee ben anne oluyorum dicem herkesin ifadesi ölümsüzleşmiş olucak :KK70:

ayy ben eşime sana hediye aldım diye bi kutunun içinde bebek eşyası verip gizlice kameraya çekerim diye düşündüm klasik yani ama kendi aileme ve eşimin ailesine ayrı ayrı topluca selfie çekiyomuş gibi yapıp video cekicem 1 2 3 deyincedeeee ben anne oluyorum dicem herkesin ifadesi ölümsüzleşmiş olucak :KK70:
vayy video olayııı cok güzeeel herkes sook :)

X