- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Bi de arkadş 2. Çocugu çok istoyodu neyse snra 2. Çocuga hamile kaldı şey dio ya ben istemiyodum aslında habersiz oldu vs vs dedim nasıl istemiodun 2. Çocuk deyip duruyodun daha ilki yapmadanAhahahhahahahahhaa haberi yokken olmuştır yanlışlıklaaaaaa : D
Kız bak. Benim bam telime bastın işte en çok bunu düşünüyorum kaynanama anneme kocama nasıl söylicem :) ben klasik bi kutu hazırlayıp içene emzik Koyucam :) gerisini de telefonda görüntülü ultrason resmini gösterim :) ayyy yaaaaya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü
Eşim geçenlerde ilk klübe yazarsın benden önce onlar öğrenir diye trip attı yagg
Bir sesli kahkaha attım valla cuk oturmuş lafBi de arkadş 2. Çocugu çok istoyodu neyse snra 2. Çocuga hamile kaldı şey dio ya ben istemiyodum aslında habersiz oldu vs vs dedim nasıl istemiodun 2. Çocuk deyip duruyodun daha ilki yapmadan
Valla ben damdan düşer gibi soylicemay bekleriiiz :) ben bir sürü düşündüüüm de şöyle mi söylesem böyle mi söylesem diyeee :)
Eşlerimize söyleriz sadece en son elime davul alıp hamileyim laaaan diye sokakta koşarımBence cinsiyeti ögrenene kadar kimseye sölemeyin kızlar nazar var
Dogruu çok çok okur ufleriiim :) demeden duramam heralde :))Bence cinsiyeti ögrenene kadar kimseye sölemeyin kızlar nazar var
Ay bak bunu hiç düşünmedim ben yaya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü
Ben sadece eşime söylerim diğerleri de aa hamile misin sen deyince evet derim :) hepinizden nefret ediyorum mooodd :)Eşlerimize söyleriz sadece en son elime davul alıp hamileyim laaaan diye sokakta koşarım
Çok güzel bi duygu insan tutamıyo bağırmak istiyo ciddenDogruu çok çok okur ufleriiim :) demeden duramam heralde :))
ayy ben eşime sana hediye aldım diye bi kutunun içinde bebek eşyası verip gizlice kameraya çekerim diye düşündüm klasik yani ama kendi aileme ve eşimin ailesine ayrı ayrı topluca selfie çekiyomuş gibi yapıp video cekicem 1 2 3 deyincedeeee ben anne oluyorum dicem herkesin ifadesi ölümsüzleşmiş olucakya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü
Bak bu güzel fikirmiş.Ben nasıl yapmak istedigimi soylıyım kızlar bende başkasından duydum çok hoşuma gitti :) akşam yemeğinde sofraya üç tabak koyucam bugün bir misafirimiz var kim falan diye soracak sonra kutuyu götürüp içinde emzikle supriiiiz yapicam inşallah :)
Asla yalnız değilsinKız yazdıklarınız okudukça deli gibi kendi kendime gülüyorum saolun kızlar yas tek basıma değilim
vayy video olayııı cok güzeeel herkes sook :)ayy ben eşime sana hediye aldım diye bi kutunun içinde bebek eşyası verip gizlice kameraya çekerim diye düşündüm klasik yani ama kendi aileme ve eşimin ailesine ayrı ayrı topluca selfie çekiyomuş gibi yapıp video cekicem 1 2 3 deyincedeeee ben anne oluyorum dicem herkesin ifadesi ölümsüzleşmiş olucak
Evet başarılı bi fikir :)vayy video olayııı cok güzeeel herkes sook :)
aslında ben kendi tepkimide cok merak ediyooruuuum :)Çok güzel bi duygu insan tutamıyo bağırmak istiyo cidden