Aşkım saol allah razı olsun
Evet hayat benm hayatım ve ilk yıllar zaten bebek yapmadık onun verdiği rahatlık vardı şimdi olmuyo ve ben uğraşıyorum olmadığını biliyorum ya başkaları ne dese batıyo önceden de oluyodu ama hiç takmadım şimdi takıyorum açıkcası. Geçen bi arkdşla aram açıldı eşim diyo onun çocuğu oldu diye mi görüşmek istemiyosun dedi sana bişi deyim mi böle bi yıkılma şekli yoktur hemen savunma sistemi geliştirdim saçmalama vs ama haklıydı galiba benim olmadığı için bana onun söylediği her laf battı ve ben görüşmek istemedimTatlım hayat senin hayatın nişanlanınca evlilik evlendiniz bebek bebeği yaptın 2. Ne zaman bu sorular asla bitmiyor sen sorana şuan istemiyoruz diyip nasip kısmet dicen bu milletinde ben anlamıyorum anam siz doğuruyorsunuz belki biz doğuramıyoz bi düşün önce
ayy onlarda her seyi merak etmesinler o zamann herkes kendi hayatnıa baksın kendi cocuklarına baksın milletin cocugu olmus olmamıs kimseyi ilgilendirmiyo sinirlendim gene :)5 yıldır evliyim ama son 1 yıldır olmuyo 1 sene öncede boş gebelik yaşadım kalp şeklinde rahmimin oldgunu öğrendim bla bla blanasıl olmuyo diyebliyosun yaa benim olmuyo detince hemen gözlerim doluyo eşim istemiyo diyorum profesyonel yalancı oldum
Oy benim pozitif kuzum sen hep gül valla topigin enerji trafosu Sun senAşkım saol allah razı olsunben alıştım bu duygulara tabii çok germiyor üzmüyor beni bilmiyorum artık bazı duyguları yitiriyoruz burda İnan’ın ne kötülerim gördüm karnı burnunda şehit eşleri eşini kaybeden adamlar... hamileyken şehit düşen kadınlar ... yayıp kalkıp halimize şükrediyoruz hayatta olmaz diye birşey yok emin olalım ...
Kız delğüü o bana da ara ara geliyor gıcık alıyorum resmenEvet hayat benm hayatım ve ilk yıllar zaten bebek yapmadık onun verdiği rahatlık vardı şimdi olmuyo ve ben uğraşıyorum olmadığını biliyorum ya başkaları ne dese batıyo önceden de oluyodu ama hiç takmadım şimdi takıyorum açıkcası. Geçen bi arkdşla aram açıldı eşim diyo onun çocuğu oldu diye mi görüşmek istemiyosun dedi sana bişi deyim mi böle bi yıkılma şekli yoktur hemen savunma sistemi geliştirdim saçmalama vs ama haklıydı galiba benim olmadığı için bana onun söylediği her laf battı ve ben görüşmek istemedim
Hızlı enerjik ve bebeksizOy benim pozitif kuzum sen hep gül valla topigin enerji trafosu Sun sen
İnsan ne söylerse yaşamadan ölmezmiş. Hep çocugu olmayıp çocuk sevmeyen yada çocuk doğuranlara gıvık olanları hiç anlamazdım saçma bulurdum şuan onları o kdar iyi anlıyorum kiKız delğüü o bana da ara ara geliyor gıcık alıyorum resmenanam bazen kendimden korkuyorum
Yeringgggg senin kalbini amin Cemil cümlemizin tatlişkomKızlar kalbime dokandınız bu gece ya Allah hepinizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah.
Merak ettiğin başka birsey olursa yasadığım kadarıyla yardımcı olurum Rabbim şifa versin hepimize rica ederim :)Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, benim tedavi sürecim devam ederken bunu da araştıracağım.
Bide neye sinir oluyorum kızzzz bak burdaki kızlar bi anormal aslaaa bebek istemiyorum hayır biz daha yeni evliyiz diyor sanki ben zorla bebek yapın demiş gibiİnsan ne söylerse yaşamadan ölmezmiş. Hep çocugu olmayıp çocuk sevmeyen yada çocuk doğuranlara gıvık olanları hiç anlamazdım saçma bulurdum şuan onları o kdar iyi anlıyorum ki
Amin, çok sağ ol iyi dileklerin için, inşallah hayırlı haberlerle geliriz.Merak ettiğin başka birsey olursa yasadığım kadarıyla yardımcı olurum Rabbim şifa versin hepimize rica ederim :)
Bi de şeye sinir oluyorum mesela 7 ay tedavi görüo bebek sahibi olmuş arkdaşım var geçen şey dedi ben 3. Ayımda hamile kalmıştım hadii bilsem neyseee bi de ben istemiyorum deyip hamile kalıyolar hamile kaldığını bilmiyomuş muş gökten geliyo yaaBide neye sinir oluyorum kızzzz bak burdaki kızlar bi anormal aslaaa bebek istemiyorum hayır biz daha yeni evliyiz diyor sanki ben zorla bebek yapın demiş gibisonra ben bi izne gidiyorum 20 gün sonra duyuyorum. X kişi hamile eee hani bu bebek istemiyordu çıvdırıııkyoruum
Aminn inşallah h canımKızlar kalbime dokandınız bu gece ya Allah hepinizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah.
Ahahaha çok tatlısınız yaa, hislerime tercüman oldunuz. Bi de bu aralar hamileliği yaza mı denk getirsek yoksa kışa mı muhabbeti var bizde bu ara, allahım diyorum o iş ısmarlamayla olsa öyle kolay mıBide neye sinir oluyorum kızzzz bak burdaki kızlar bi anormal aslaaa bebek istemiyorum hayır biz daha yeni evliyiz diyor sanki ben zorla bebek yapın demiş gibisonra ben bi izne gidiyorum 20 gün sonra duyuyorum. X kişi hamile eee hani bu bebek istemiyordu çıvdırıııkyoruum
Ahahahhahahahahhaa haberi yokken olmuştır yanlışlıklaaaaaa : DBi de şeye sinir oluyorum mesela 7 ay tedavi görüo bebek sahibi olmuş arkdaşım var geçen şey dedi ben 3. Ayımda hamile kalmıştım hadii bilsem neyseee bi de ben istemiyorum deyip hamile kalıyolar hamile kaldığını bilmiyomuş muş gökten geliyo yaa
Sende dadlusun ben hamileligimi güze getircemAhahaha çok tatlısınız yaa, hislerime tercüman oldunuz. Bi de bu aralar hamileliği yaza mı denk getirsek yoksa kışa mı muhabbeti var bizde bu ara, allahım diyorum o iş ısmarlamayla olsa öyle kolay mı
Eşim geçenlerde ilk klübe yazarsın benden önce onlar öğrenir diye trip attı yaggya kızlar birazcıkta güzel seyler söyliyiiim :) hamile olursanızz esinizee nasıl söylersiniiiiz düşündünüzmüüüüüü