Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla dayanadım bugün aldım erken gebelik testi . Sabah yoğun olur en iyisi öyle yapayım.Dün forumda okudum çamaşır suyu iletest yapmışlar. gerçekmi bilmem
Çamaşır suyu testi benden sorulursurekli yapıyorum inşallah birgün köpürür bende çok hafif kopuruyor

Bak şimdi heyecan yaptım.İlaç içmiyorum hiç.Hani birayı bardağa koyarsında köpük köpük olur ya hah aynen öyle oldu.Ay ben şok şimdi
Öyle olanlar genelde hamile çıktı topikte baya konu sahibiyle takip ediyorduk ay keşke iki test alsaydin testin kaset tipimi

E bende de köpürdü bira gibi ama hamile değildim Benin’im baş agrılarım geçmiyor agrısından duramıyorum sol kasıgımda bacama vuruyor agrııııııı ayhhh

Ay takmayak dioz ama kalben cok istioz ALLAH bilio yani hep birinin gebelik haberini duyunca agliom o kan testinde 0.100 u gorunce dunyam yikilio esime de belli etmiorm ama icim gdio
canım ya sende bendensin desene o kan testi sonucunu almaya giderken heyecanımı bi görseeen. artık bu son aylarda her olumsuz cevapta aglıyorum artık

Ay takmayak dioz ama kalben cok istioz ALLAH bilio yani hep birinin gebelik haberini duyunca agliom o kan testinde 0.100 u gorunce dunyam yikilio esime de belli etmiorm ama icim gdio

Ben artık küstüm testlere yapmıyorum.Bi de kesin çıksın diye gidip en pahalısından alırdım adetten dört gün önce bi de adet günüGeçen 10 gün gecikti normalde hiç şaşmaz o gün negatifi gördüm ondan beri yapmıyorum.Artık olsa da inanıp yapmicam heralde

Kızlaaaaaarrrrrr yaaaaa yumurtaya can veren raabbbim elbet bizede bi bebek nasip etcek bol bol dua edelimmmmm :) allahım şunlara bakın yaaa baktıkça ağlıyorum annesi besliyor evlat işte farketmiyor

Eklentiler

• A35E29FF-3C4E-46E9-B533-FF5E24D71BFB.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bide benim sağ yumurtalık kısmı şiş gibi bombeli yani.Ellerimi koyuyorum sağa sola sağ daha şiş hissediyorum.
Hiç böyle birşey hissettiniz mi sizlerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…