Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa ağlayarak okudum resmenn allah razıı olsunn senden valla içimii bu kadar kimseye dökmemiştim ama pes etmicem tabikii dogru tabii her duamda hayırlısıı diyoruum beni anlayan insanlarla konusmak ne kadarda rahatlattı.

Ah şöyle ya nolmus olmuyorsa Allah vermiyor mu sonuçta sorunlara Allah'ın işine karisilmaz diyin olsun bitsin size acıyarak mi baktı canım o acıyan gozlerine sahip çık rabbim zamanı gelince verir diyin bu sorulara cevap dahi vermeyin evliligimin tadini çıkarıyorum diyin çocuğuma guzel bir gelecek hazırlıyorum diyin hop oldu o çocuğa bakacak gücü rabbim vermedi o zaman nolacak diyin çocuk olunca dert bitiyor mu sanki gelin anlatın burda kimse size aciyamaz gün gelir o çocuğu olanlar çocuğuyla sinaninca ne yapacaklar merak ediyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar gülüyoruz falan ama hep olumlu düşünün vücudumuz bunu sinyal olarak beyne yolluyor ... bizden nice kötü durumda olan hiç anne olamıcak olan rahimi alınmış insanlar var bende ilk zamanlar hep oturup ağlıyordum eşimden gizli kafamda senaryo yazıyordum benim eşim polis hadi bugün şehit olsa baba olamadan ölse ben ona bu duyguyu tattıramasam o psikolojiden yeni yeni çıkmaya başladım insan yumurtlama günü ağlayarak birlikte olur mu ben öyleydim doktor bana sadece şunu dedi ben kadar takarsan o kadar uzun süre olmicak

Çok gecmiş olsun. Şimdi şöyle anlatayım bizim üroloji hocamız Prof. Dr. Kaan Aydos forumda da fazlaca bilgi var iyi bir hoca şehir dışından yurtdışından fazlaca hastası var. DNA hasarı sadece sigara dumanı değil telefonlar baz istasyonları yani radyasyonlar kötü beslenme vs gibi biçok etkenin sonucunda oluşuyor. Bizdede ileri hızlı sperm azdı ama dr bu dünya litaratüründe kalmadı Türkiye de atamıyoruz bi türlü bu cümleyi bizim için yavas doğrusal olmayan hareketli de olsa yeterli dedi. Bence kesinlikle araştır bulundugun ilde hangi labaratuar yapıyorsa yada hastane mutlaka yapyırın vakit kaybı olmasın.

Limon11 bakın tatlışkomun günü geçmesine rağmen israrla test yapmıyor yukardan vahiy inecek arkadaşımıza içimde bişe kıpırdıyor diye geziyor : D
ya deli deme öyle valla öyle ama napim biraz umut beni mutlu ediyor sonra üzülüyorum ama o Umudun verdiği mutluluğu gecemiyor uzuntum

Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, benim tedavi sürecim devam ederken bunu da araştıracağım.

cok cok cok dogruuu her seyin vakti ve zamanı var aslında o bebek olacaksa vaktii bellide bana birazcık daha dayanma gücü versin rabbiim benim gibi olanlarada cok güzel bi şekildede mükafatlandırsınn. beni bide 3 gün sonra görün olmayınca gene kendimden gecicemm off deliyim ben yaa

doğru canııım aslında her seyin farkındayızda bazen duygularımıza engel olamıyoruzz her seye alıstıgımız gibi bu sonuclara alıstım aslında ama hep benden daha kötuleri dusunup sukretmeyide ihmal etmedim ama ilk defa içimi rahatlıkla dökebildiim.

Sen gel üç gün sonra topige biz seni neselendiririz kuzum enerji yüklemesi yaparız ne demek kendimden gececegim olmaz bak böyle yaparak kendini mahvediyorsun Allah başka dert vermesin bize .bakın size ne anlatacağım eşimin köyünde biri nin çocuğu olmuyormuş iki yıl sonunda kuma getireceklermis kadın Allah'a dua etmiş Allah'ım sen çocuk ver pes peşe yapacağım demiş şuan 13cocugu var galiba ve çokta hayırlı değil bazı çocukları geçen anlattılar banada işte hayırlı dua nin önemi der susarim

Yarın ben seniii görecem allah izin verirse bebişin olduğunda uyumadı yemedi kaka yaptı gaz yapmadııı merak erme çok uzun sürmez o günleri hep birlikte görecz kalbini ferah tut en önemli şey moral dua sabır

E Ebr111 oy kuzum yazdığın beni benden etti eşim polis ve baba olmadan ölürse dedin beni bitirdin . Emin ol rabbim sizin gibi güzel insanlara öldüğünde bile sizin adınıza hayır işleyecek evlat nasip edecek güzel kaplı arkadaşım benim duam hepinize hergun

5 yıldır evliyim ama son 1 yıldır olmuyo 1 sene öncede boş gebelik yaşadım kalp şeklinde rahmimin oldgunu öğrendim bla bla bla nasıl olmuyo diyebliyosun yaa benim olmuyo detince hemen gözlerim doluyo eşim istemiyo diyorum profesyonel yalancı oldum

hadi yaaa. kız ben kocama olmuyosa benden ayrılabilirsin dedim :) o kadar delilendim

yaaa agzından bal damlıyo resmeen insallah hepimiz bu güzel haberii vereliiim gitmeyin bu klupteeen :)

Aynen çocuksuz zamanlarında keyfini çıkarmak lazım sonra uykusuz geceler kusmuklu tişörtler yağlanmış saclar bizi bekliyor olucak kızlar hiç bozmayalım moralimizi hem bazı cocuklu insanlarda bize özenebiliyor :) eşlerimizede kendimizede hayatı zindan etmeyelim bu günler geçici unutmayalım bol bol eşimizle vakit geçirelim en güzeli :)

hadi yaaa. kız ben kocama olmuyosa benden ayrılabilirsin dedim :) o kadar delilendim
Aynı bende dedim ağladik bayramlar bile bize zulm oldu ama asla eşim vazgeçmedi sonra esim ameliyat oldu veriskoselden sorun bende dedi şimdi onunda sorunu yok olmayınca olmuyor ama bunun içinde asla kendime eziyet etmicem eşimi de kendimi de uzmem demek ki Allah'ın vardır bir takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…