Yumurta var gibi bi şişlik miYa böyle kasıklaırm ağrı girmişti iki elimide sağa sola koydum sağ sanki daha şiş gibi geldi.Nasıl analtsam ki ve hep sağ kasığıma sancı girdi bu ay.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta var gibi bi şişlik miYa böyle kasıklaırm ağrı girmişti iki elimide sağa sola koydum sağ sanki daha şiş gibi geldi.Nasıl analtsam ki ve hep sağ kasığıma sancı girdi bu ay.
Ya çok minnakla ama ya of yareppim çok tatlılarKız bende bende bi bağırtı geliyor benim kafesten anam baktım kiii doğurmuş yavruyu :)
hadi hayırlısı insallahhh kasık agrısıda olabiliyo belirti olarak ama bakalım yarın mı yapıcaksın testııı merakla bekliyorumYa böyle kasıklaırm ağrı girmişti iki elimide sağa sola koydum sağ sanki daha şiş gibi geldi.Nasıl analtsam ki ve hep sağ kasığıma sancı girdi bu ay.
Sanki yumurta var gibi ama çok şiş değil.Yumurta var gibi bi şişlik mi
Sabah yapayım dedim hani yoğun oluyor ya.Gerçi erken gebelik testi aldımhadi hayırlısı insallahhh kasık agrısıda olabiliyo belirti olarak ama bakalım yarın mı yapıcaksın testııı merakla bekliyorum
canim incir ağacı dikti n gi teste para vermeyiz diyordum tezi resmen curuttunE bende de köpürdü bira gibi ama hamile değildim Benin’im baş agrılarım geçmiyor agrısından duramıyorum sol kasıgımda bacama vuruyor agrııııııı ayhhh
Kesetse testi makasla ortadan ikiye kes diyecektim canım oluyor sana iki testAy hadi ya çok umutlandım.Testim bundan
Eki Görüntüle 2198511
masallah iyi durabiliyosun yapmadan ben olsam suan hemen yapmıstım cok sabırsızımm :)Sabah yapayım dedim hani yoğun oluyor ya.Gerçi erken gebelik testi aldım
Hele hele senle brlkte evlenip 2. Çocugunu yapanları görünce.. allhımmm çok zor imtihanımız çokkkhele bide senden sonra evlenipte hamile kalaları görünceee iyice bi üzülüyosun
Hakkat kız boylamasına ikiye kes al sana 2 testKesetse testi makasla ortadan ikiye kes diyecektim canım oluyor sana iki test
Hakkat kız boylamasına ikiye kes al sana 2 test
Süpersn ya
ahh ahh dogru diyosunn ikinciyi ne zaman yapacaklarının planını düşünüyolarr allah bu imtihanımızdan güzel bir sekilde cıkmamızı nasip etsiiinHele hele senle brlkte evlenip 2. Çocugunu yapanları görünce.. allhımmm çok zor imtihanımız çokkk
Merhaba arkadaşım. Ben 8 ay gebelik olmayınca kadın doğum doktoruna gittim o bende bir sorun görünmediğini söyledi. eşimden sperm DNA hasarı ve spermiyogram testi istedi sonuç orda cıktı. Hatta drek tüp bebek adayı oldugumuzu söyledi. Yani ikisi farklı testler çok bilinen bi test değil sanıyorum devlet hastanelerinde fln yapılmıyor. Bizim sonucumuz %35 dna hasarıydı sonra iyi bir üroloji doktoru buldum onda tedavi oldu eşim 2 ay kadar ilaçla ve %9 a düştü hasar. %20 üstü fazla hasarlı sayılıyor. Üroloji doktoru DNA hasarı varken tüp bebek bile tutmayabilir yada doğal yolla gebelik olsa bile düşebilr demişti. Tedavi süresince korunmamızı önerdi bize. Sizinde eşinizin sağlık sorunları mı var?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, sperm dna hasarı normal spermiyogramdan farklı bir test ile mi tespit ediliyor acaba? Doktorunuz mu istemişti yoksa siz mi talep ettiniz?
Ya açıkcası imtihan değilde insanlar beni daha çok zorluyo ya bi hamilenin yanında bana sen yap artık vs cümleleri kalbime bıçak saplıyı resmen :’( artık kimseyle görüşmüyorum yoruldum sorunum yok demekten.. olmuyo da diyeniyorum anasını satımahh ahh dogru diyosunn ikinciyi ne zaman yapacaklarının planını düşünüyolarr allah bu imtihanımızdan güzel bir sekilde cıkmamızı nasip etsiiin
Beebeeem o normal bende de var hep elliyorum onu hafif bi kavis gibi bişey acaba bebek varım için de diyorumSanki yumurta var gibi ama çok şiş değil.
ne zamandan beri istiyosun canım yenı misin ? ben alıstım artık o sorularaa direk hayır olmuyo diyorum veee acıyarak bi bakıs atıp insallahh insallah seninde olur laflarını duyuyoruum elaleeemden bıktım bende anlayacagıınYa açıkcası imtihan değilde insanlar beni daha çok zorluyo ya bi hamilenin yanında bana sen yap artık vs cümleleri kalbime bıçak saplıyı resmen :’( artık kimseyle görüşmüyorum yoruldum sorunum yok demekten.. olmuyo da diyeniyorum anasını satım
diligecmisinsan00 ikinizi bir daha üzgün emojiyle gormicem nolmus canım ikinci çocuğu yapıyorlarsa sizde eşinizle bolbil vakit geçirip kafa dinliyorsunuz onların çocuğu var diye sizden farklı değiller varsa Allah veriyor sizede bekleyin daha iyisini veriyorum diyor belki lütfen canınızı sıkmayin lütfen bakın ben hamile olduğumu bile düşünüyorum o kadar çok psikoloji gitti ki bu konuda karnimda birşey kipirdiyor sanıyorum emin olun burda benden daha imkansız anne adayı yok ailede kısırlık var bende adet gecikmeleri var hastalığım var ama hala umutla bekliyorum hayal ediyorum sonra diyorum ki hayırlı zamanı bekle hayırsız evladin olacağına olmasın daha iyi diyorum lütfen kendinize bunu yapmayınahh ahh dogru diyosunn ikinciyi ne zaman yapacaklarının planını düşünüyolarr allah bu imtihanımızdan güzel bir sekilde cıkmamızı nasip etsiiin
Çok geçmiş olsun, eşimde ileri hız düşük çıkmıştı benim de, üroloji uzmanı progeny m kullanmasını önerdi. Ama dna hasar testi yapılmadı. Sigara da kullandığı için keşke yapılsaydı diye düşündüm şimdi. Benim yeni başladığım doktorum sigara dumanı spermlerde dna hasarına yol açıyor, onun yerine nikotin bandı ya da nikotin sakızı kullansın demişti.Merhaba arkadaşım. Ben 8 ay gebelik olmayınca kadın doğum doktoruna gittim o bende bir sorun görünmediğini söyledi. eşimden sperm DNA hasarı ve spermiyogram testi istedi sonuç orda cıktı. Hatta drek tüp bebek adayı oldugumuzu söyledi. Yani ikisi farklı testler çok bilinen bi test değil sanıyorum devlet hastanelerinde fln yapılmıyor. Bizim sonucumuz %35 dna hasarıydı sonra iyi bir üroloji doktoru buldum onda tedavi oldu eşim 2 ay kadar ilaçla ve %9 a düştü hasar. %20 üstü fazla hasarlı sayılıyor. Üroloji doktoru DNA hasarı varken tüp bebek bile tutmayabilir yada doğal yolla gebelik olsa bile düşebilr demişti. Tedavi süresince korunmamızı önerdi bize. Sizinde eşinizin sağlık sorunları mı var?
Tatlım hayat senin hayatın nişanlanınca evlilik evlendiniz bebek bebeği yaptın 2. Ne zaman bu sorular asla bitmiyor sen sorana şuan istemiyoruz diyip nasip kısmet dicen bu milletinde ben anlamıyorum anam siz doğuruyorsunuz belki biz doğuramıyoz bi düşün önceYa açıkcası imtihan değilde insanlar beni daha çok zorluyo ya bi hamilenin yanında bana sen yap artık vs cümleleri kalbime bıçak saplıyı resmen :’( artık kimseyle görüşmüyorum yoruldum sorunum yok demekten.. olmuyo da diyeniyorum anasını satım
Yaaa ne biliyim daha önce hiç yoktu bende.Bende dedim içinde bebeişmi var kiBeebeeem o normal bende de var hep elliyorum onu hafif bi kavis gibi bişey acaba bebek varım için de diyorum