Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya böyle kasıklaırm ağrı girmişti iki elimide sağa sola koydum sağ sanki daha şiş gibi geldi.Nasıl analtsam ki ve hep sağ kasığıma sancı girdi bu ay.
hadi hayırlısı insallahhh kasık agrısıda olabiliyo belirti olarak ama bakalım yarın mı yapıcaksın testııı merakla bekliyorum

E bende de köpürdü bira gibi ama hamile değildim Benin’im baş agrılarım geçmiyor agrısından duramıyorum sol kasıgımda bacama vuruyor agrııııııı ayhhh
canim incir ağacı dikti n gi teste para vermeyiz diyordum tezi resmen curuttun

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, sperm dna hasarı normal spermiyogramdan farklı bir test ile mi tespit ediliyor acaba? Doktorunuz mu istemişti yoksa siz mi talep ettiniz?
Merhaba arkadaşım. Ben 8 ay gebelik olmayınca kadın doğum doktoruna gittim o bende bir sorun görünmediğini söyledi. eşimden sperm DNA hasarı ve spermiyogram testi istedi sonuç orda cıktı. Hatta drek tüp bebek adayı oldugumuzu söyledi. Yani ikisi farklı testler çok bilinen bi test değil sanıyorum devlet hastanelerinde fln yapılmıyor. Bizim sonucumuz %35 dna hasarıydı sonra iyi bir üroloji doktoru buldum onda tedavi oldu eşim 2 ay kadar ilaçla ve %9 a düştü hasar. %20 üstü fazla hasarlı sayılıyor. Üroloji doktoru DNA hasarı varken tüp bebek bile tutmayabilir yada doğal yolla gebelik olsa bile düşebilr demişti. Tedavi süresince korunmamızı önerdi bize. Sizinde eşinizin sağlık sorunları mı var?

ahh ahh dogru diyosunn ikinciyi ne zaman yapacaklarının planını düşünüyolarr allah bu imtihanımızdan güzel bir sekilde cıkmamızı nasip etsiiin
Ya açıkcası imtihan değilde insanlar beni daha çok zorluyo ya bi hamilenin yanında bana sen yap artık vs cümleleri kalbime bıçak saplıyı resmen :’( artık kimseyle görüşmüyorum yoruldum sorunum yok demekten.. olmuyo da diyeniyorum anasını satım

ne zamandan beri istiyosun canım yenı misin ? ben alıstım artık o sorularaa direk hayır olmuyo diyorum veee acıyarak bi bakıs atıp insallahh insallah seninde olur laflarını duyuyoruum elaleeemden bıktım bende anlayacagıın

ahh ahh dogru diyosunn ikinciyi ne zaman yapacaklarının planını düşünüyolarr allah bu imtihanımızdan güzel bir sekilde cıkmamızı nasip etsiiin
diligecmisinsan00 ikinizi bir daha üzgün emojiyle gormicem nolmus canım ikinci çocuğu yapıyorlarsa sizde eşinizle bolbil vakit geçirip kafa dinliyorsunuz onların çocuğu var diye sizden farklı değiller varsa Allah veriyor sizede bekleyin daha iyisini veriyorum diyor belki lütfen canınızı sıkmayin lütfen bakın ben hamile olduğumu bile düşünüyorum o kadar çok psikoloji gitti ki bu konuda karnimda birşey kipirdiyor sanıyorum emin olun burda benden daha imkansız anne adayı yok ailede kısırlık var bende adet gecikmeleri var hastalığım var ama hala umutla bekliyorum hayal ediyorum sonra diyorum ki hayırlı zamanı bekle hayırsız evladin olacağına olmasın daha iyi diyorum lütfen kendinize bunu yapmayın

Çok geçmiş olsun, eşimde ileri hız düşük çıkmıştı benim de, üroloji uzmanı progeny m kullanmasını önerdi. Ama dna hasar testi yapılmadı. Sigara da kullandığı için keşke yapılsaydı diye düşündüm şimdi. Benim yeni başladığım doktorum sigara dumanı spermlerde dna hasarına yol açıyor, onun yerine nikotin bandı ya da nikotin sakızı kullansın demişti.
Onun haricinde belki daha önemlisi benim rahmimde perde olduğu hsg sonucunda çıktı. Eğer bu ay adet olursam büyük ihtimal sonrasında histeroskopi ile alınması gerecekmiş.

Tatlım hayat senin hayatın nişanlanınca evlilik evlendiniz bebek bebeği yaptın 2. Ne zaman bu sorular asla bitmiyor sen sorana şuan istemiyoruz diyip nasip kısmet dicen bu milletinde ben anlamıyorum anam siz doğuruyorsunuz belki biz doğuramıyoz bi düşün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…