Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Metalik tat dediklerindenmi ki acaba gebelik belirtisi derler internette çok okumuştum.?

Metalik tat dediklerindenmi ki acaba gebelik belirtisi derler internette çok okumuştum.?
Nasıl bi tat tam tarif edemiyorum bugün akşam bi uyku bastırdı ki ben geçen 2 den aşagı yatan biri değilim bacağıma doğru vuran bi agrı var kendimi çok dinlemek istemiyorum ama

Nasıl bi tat tam tarif edemiyorum bugün akşam bi uyku bastırdı ki ben geçen 2 den aşagı yatan biri değilim bacağıma doğru vuran bi agrı var kendimi çok dinlemek istemiyorum ama
Dinlememek elde değil ki havayı koklayarak belirti arayacağım nerdeyseSon hava bükücü yerine son gebe bükücü

Ve normalde ben yumurtlama gününde ve sonrasında akıntı olurdu şuan kup kuruyum çok enteresan

Evet haklısın çok kaptırmamak lazım dediğin gibi sonra olmuyo boşluk oluyo insanda.Ozaman umarım güzel haberleri alırız.Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun test?
bu bel agrısı yasamama ragmen eger adet olmazsam 1 hafta sonra alırım test yaa allahım nolur bizede nasipp ett. etsinde kocalarımıza süpriz bi şekilde söyleme asamasına gecelim :)

Nolucaz biz böyle yaa en kötüsü de kimi görsem hamile yaaa

Bizimde oyle benden sonra evlenenler hamile doguya oyle gittiler ya bende doguya gitmedenn cok istiorm canisiiiii

Hadiiiii insllah gülümmmm o cizgileri bi gorek gali yavvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…