Metalik tat dediklerindenmi ki acaba gebelik belirtisi derler internette çok okumuştum.?Kızlar benim de dün yumurtlama günümdü ilişkiden sonra kaşık agrısı bel agrısı başladı bata 12 gün var şuan şimdide ağzımda garip bi tat var hiç yemek yememiş gibi açlık hissediyorum
Nasıl bi tat tam tarif edemiyorum bugün akşam bi uyku bastırdı ki ben geçen 2 den aşagı yatan biri değilim bacağıma doğru vuran bi agrı var kendimi çok dinlemek istemiyorum amaMetalik tat dediklerindenmi ki acaba gebelik belirtisi derler internette çok okumuştum.?
Dinlememek elde değil ki havayı koklayarak belirti arayacağım nerdeyseNasıl bi tat tam tarif edemiyorum bugün akşam bi uyku bastırdı ki ben geçen 2 den aşagı yatan biri değilim bacağıma doğru vuran bi agrı var kendimi çok dinlemek istemiyorum ama
Güldürdün beniiii kızzzz /))))))))Dinlememek elde değil ki havayı koklayarak belirti arayacağım nerdeyseSon hava bükücü yerine son gebe bükücü
Daa da 12 gün varmışçVe normalde ben yumurtlama gününde ve sonrasında akıntı olurdu şuan kup kuruyum çok enteresan
bu bel agrısı yasamama ragmen eger adet olmazsam 1 hafta sonra alırım test yaa allahım nolur bizede nasipp ett. etsinde kocalarımıza süpriz bi şekilde söyleme asamasına gecelim :)Evet haklısın çok kaptırmamak lazım dediğin gibi sonra olmuyo boşluk oluyo insanda.Ozaman umarım güzel haberleri alırız.Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun test?
Nolucaz biz böyle yaa en kötüsü de kimi görsem hamile yaaaHayırlı vakitte gelsin canım bebeğin üzülme diyemiyorum ben bile boş karnıma bakıp hayallere dalıyorumama rabbimden ısrarla istemekte istemiyorum hayırlı vakitte hayırlı bir evlat istiyorum kafayı yesemde evlat diye dualarım hep boyle
hele bide senden sonra evlenipte hamile kalaları görünceee iyice bi üzülüyosunNolucaz biz böyle yaa en kötüsü de kimi görsem hamile yaaa
Olabilir benimde olmustu gittim catlaman olmus demisti canimKızlar 2 gün önce akıntıyla beraber kahverengi pıhtı gibi bişey geldi.. yumurtalama dönemindeydim, çatladığı için olabilir mi o akıntı acaba? 11 gün var daha adetime
Bizimde oyle benden sonra evlenenler hamile doguya oyle gittiler ya bende doguya gitmedenn cok istiorm canisiiiiiBizim buradaki polis eşlerini bi görseniz kızlar bide hani çevre kalabalık özellikle de kadınlar olunca hepsi 3,4 aylık evli hepsi 8,9 haftalık hamile :)) ben anlamıyorum bunların yumurtalar bebek bebek bebek diye bekliyor mu
Millet Doğuda çocuğu büyüttü bizim tayin çıkacak 1 yıl sonra bende daha tık tıkBizimde oyle benden sonra evlenenler hamile doguya oyle gittiler ya bende doguya gitmedenn cok istiorm canisiiiii
Olacak insallah kuzum biz kalbimizi bozmayalimMillet Doğuda çocuğu büyüttü bizim tayin çıkacak 1 yıl sonra bende daha tık tık
İnşaalllah kuzum çok bekletmesin artıkOlacak insallah kuzum biz kalbimizi bozmayalim
Ay takmayak dioz ama kalben cok istioz ALLAH bilio yani hep birinin gebelik haberini duyunca agliom o kan testinde 0.100 u gorunce dunyam yikilio esime de belli etmiorm ama icim gdioÇok istiyoruz diye olmuyorsa demek ki
Aminnnnnn cidden o kadar cok istiorm ki yavrularimiz olsun bizimde gobuslerimiz sissin kucagmiza alalim kokusunu icimize cekelimİnşaalllah kuzum çok bekletmesin artık
Hadiiiii insllah gülümmmm o cizgileri bi gorek gali yavvvvvvvKızlar benim de dün yumurtlama günümdü ilişkiden sonra kaşık agrısı bel agrısı başladı bata 12 gün var şuan şimdide ağzımda garip bi tat var hiç yemek yememiş gibi açlık hissediyorum