- 26 Eylül 2018
- 131
- 126
Bizim buradaki polis eşlerini bi görseniz kızlar bide hani çevre kalabalık özellikle de kadınlar olunca hepsi 3,4 aylık evli hepsi 8,9 haftalık hamile :)) ben anlamıyorum bunların yumurtalar bebek bebek bebek diye bekliyor mu
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, sperm dna hasarı normal spermiyogramdan farklı bir test ile mi tespit ediliyor acaba? Doktorunuz mu istemişti yoksa siz mi talep ettiniz?Kızlar merhaba
Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende 1 yıldır güzel haberi alabilmek için bekliyorum sizler gibi. Biz yaklaşık 3 ay önce eşimde sperm DNA hasarı oldugunu öğrendik tedaviyle normal değerlere döndü. Doktor tedaviyi bitirirken normal yollarla cocugumuzun olabilceğini ama beklemek istemezsekte tüp bebek önerdiğini söyledi. (Ben acelemiz olmadığını tüp bebek gibi hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bir sürece girmek için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum)
Eşimin sonuçlarınıda alıp kadın doğuma gittim doktorum böyle bi durumda eger sıkıntı giderilmişse 3 ila 6 ay arasında gebelik oluşması gerektiğini söyledi. Yaptığı muayenede bu ay stresten yumurtlamadığımı söyledi regli oldugumda klomene baslamamı önerdi. Henüz regli olmadım 2 gün gecikti tabi kesin oda strestendir bakalım bide klomenle deneyelim önümüzde ay neler olucak..
Yumurtlama kanaması da olabilir bekle bence 12 gün sonra test yapılabiliyor yumurtlamadan sonra
Ben varımm 20 ekim canım.Bir uyudum bir uyandım muhabbet koyu maşallah uyumamı mi mi beklediniz dalisteye yazılmak isteyen varmı ya bütün msjlari okuyamadım .isteyen beni etiketleyerek kaç ay beklediğini yazsın
Yumurta catlayınca kahverengi akıntı yaparmı bilmiyorum ben duymadım hiç. Ama belki bazı aylarda küçük kistler olusabiliyor ya oda patlamış olabilir oda sanırım birazda olsa agrı yapardı. Sen yinede bi doktora görün bence canım.
Gerçekten ara ara bana da bu düşünceler geliyor elimde değilDemin telefonda konuştumda arkadaş 4. ye hamileyim dedi
Allahım bende 1 tane olsun diyeDeim hayırlısı olsun nediyim
Moralim bozuluyor diyeceğim Allahın gücüne gidecek hayırlısı ya nasip diyorum.Bundan öncede bi dostumuz 50 yaşında gebe kaldı.Gerçekten ara ara bana da bu düşünceler geliyor elimde değil
Allah gözünü doyursun der gibi emojiler valla kız üzülme bizde hamileyiz yazacagiz söyleyeceğizDemin telefonda konuştumda arkadaş 4. ye hamileyim dedi
Allahım bende 1 tane olsun diyeDeim hayırlısı olsun nediyim
Canım kaç aydır bekliyorsunBen varımm 20 ekim canım.
Allah gözünü doyursun der gibi emojiler valla kız üzülme bizde hamileyiz yazacagiz söyleyeceğiz
1 yıl oldu ne gelen ne giden var.İnşallah bu ay olur.Canım kaç aydır bekliyorsun
O biraz umut oldu aslında bir anlamdaMoralim bozuluyor diyeceğim Allahın gücüne gidecek hayırlısı ya nasip diyorum.Bundan öncede bi dostumuz 50 yaşında gebe kaldı.
Desene bardağın dolu tarafından bakalım diyeO biraz umut oldu aslında bir anlamda
Ah sende ki azim bende de olsa test almaya üşeniyorum resmene napim ama baksana 1 2 3 4
Testimi aldım geldim sabahmı yapsam şimdimi bilemedim kuzum.
Valla dayanadım bugün aldım erken gebelik testi . Sabah yoğun olur en iyisi öyle yapayım.Dün forumda okudum çamaşır suyu iletest yapmışlar. gerçekmi bilmemAh sende ki azim bende de olsa test almaya üşeniyorum resmensabah yyap daha iyi olur
Hoşgeldin canım aramıza ekliyorum senide listeyeBende 2.5 senedir hamile kalamadım. Adetlerim düzensiz.
BEnde çok yaptım onu hiç bi gerçekliği YÖK ç suyununValla dayanadım bugün aldım erken gebelik testi . Sabah yoğun olur en iyisi öyle yapayım.Dün forumda okudum çamaşır suyu iletest yapmışlar. gerçekmi bilmem