Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay öyle pat diye cocuk tutturanlara falan bende çok şaşırıyorum Allah saglık versin tabide nasıl oluyo ya bide millet yanlışlıkla bile hamile kalıyo

Bir uyudum bir uyandım muhabbet koyu maşallah uyumamı mi mi beklediniz da listeye yazılmak isteyen varmı ya bütün msjlari okuyamadım .isteyen beni etiketleyerek kaç ay beklediğini yazsın

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, sperm dna hasarı normal spermiyogramdan farklı bir test ile mi tespit ediliyor acaba? Doktorunuz mu istemişti yoksa siz mi talep ettiniz?

Yumurtlama kanaması da olabilir bekle bence 12 gün sonra test yapılabiliyor yumurtlamadan sonra

Adetim gecikmeden test yapmıcam kesin karar:) beklemedeyiz değerlendirdik te ama bu ay stresim çok oldu inişli çıkışlı şeyler yaşadım umudum yok pek

Birkaç yerde okudum öyle yazıyordu da.. hiç ağrım olmadan oldu yani sadece sağ yumurtalığımda dolgunlun hissi olur ya yumurtlama döneminde öyle oldu üzerinde durmadım açıkcası. Adet olunca başka bir doktora gidicem kısmetse artık hızlandırmak istiyorum bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…