Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim buradaki polis eşlerini bi görseniz kızlar bide hani çevre kalabalık özellikle de kadınlar olunca hepsi 3,4 aylık evli hepsi 8,9 haftalık hamile :)) ben anlamıyorum bunların yumurtalar bebek bebek bebek diye bekliyor mu :KK70:

Ay öyle pat diye cocuk tutturanlara falan bende çok şaşırıyorum Allah saglık versin tabide nasıl oluyo ya bide millet yanlışlıkla bile hamile kalıyo :KK48:

Bir uyudum bir uyandım muhabbet koyu maşallah uyumamı mi mi beklediniz da :eğlence:listeye yazılmak isteyen varmı ya bütün msjlari okuyamadım .isteyen beni etiketleyerek kaç ay beklediğini yazsın

Kızlar merhaba
Öncelikle Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Bende 1 yıldır güzel haberi alabilmek için bekliyorum sizler gibi. Biz yaklaşık 3 ay önce eşimde sperm DNA hasarı oldugunu öğrendik tedaviyle normal değerlere döndü. Doktor tedaviyi bitirirken normal yollarla cocugumuzun olabilceğini ama beklemek istemezsekte tüp bebek önerdiğini söyledi. (Ben acelemiz olmadığını tüp bebek gibi hem maddi hem manevi olarak yıpratıcı bir sürece girmek için biraz daha beklemek gerektiğini düşünüyorum)
Eşimin sonuçlarınıda alıp kadın doğuma gittim doktorum böyle bi durumda eger sıkıntı giderilmişse 3 ila 6 ay arasında gebelik oluşması gerektiğini söyledi. Yaptığı muayenede bu ay stresten yumurtlamadığımı söyledi regli oldugumda klomene baslamamı önerdi. Henüz regli olmadım 2 gün gecikti tabi kesin oda strestendir bakalım bide klomenle deneyelim önümüzde ay neler olucak..
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun, sperm dna hasarı normal spermiyogramdan farklı bir test ile mi tespit ediliyor acaba? Doktorunuz mu istemişti yoksa siz mi talep ettiniz?

Yumurtlama kanaması da olabilir bekle bence 12 gün sonra test yapılabiliyor yumurtlamadan sonra

Adetim gecikmeden test yapmıcam kesin karar:) beklemedeyiz değerlendirdik te ama bu ay stresim çok oldu inişli çıkışlı şeyler yaşadım :KK43: umudum yok pek :110:

Yumurta catlayınca kahverengi akıntı yaparmı bilmiyorum ben duymadım hiç. Ama belki bazı aylarda küçük kistler olusabiliyor ya oda patlamış olabilir oda sanırım birazda olsa agrı yapardı. Sen yinede bi doktora görün bence canım.

Birkaç yerde okudum öyle yazıyordu da.. hiç ağrım olmadan oldu yani sadece sağ yumurtalığımda dolgunlun hissi olur ya yumurtlama döneminde öyle oldu üzerinde durmadım açıkcası. Adet olunca başka bir doktora gidicem kısmetse artık hızlandırmak istiyorum bu süreci

X