- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 29
Merhabalar . Ben hayıt tohumunu zahide yetişin programında gördüm . Bir bayan balla karıştırılıp sabah akşam yenilmesini söylüyordu . Bir de siyah üzüm kaynatıp suyunun içilmesini . Programa bir doktor konuk oldu ve ona sordular . Bunun bilimsel bir gerçekliği var mı diye . Doktorun verdiği cevap ise şu oldu ; hayvanlar üzerinde yaptığımız deneylerde hayıt tohumu ve siyah üzüm ile ilgili daha önce olumlu sonuçlar aldık tarzında birşeydi . Yumurtlamayı vs. Olumlu Etkiliyormuş . Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve kullandıktan sonra hamile kalan çok bayanın yazısına rastladım . Öncelikle herşey Allahtan . Ama denemekten ne çıkar ki ? Fakat şunu da ekleyeyim . Orada bulunan doktor dedi ki ; bunu kullanmadan önce doktorlarına danışsınlar .Selam kizlar.pco yum bende 2 yıldir gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 defa asila oldum olumsuz sonuc aldim .daha sonra incir kuru denedim ilk ay gebe kaldim ama dusuk oldu. Simdi hayıt tohumunu duydum bunula ilgili bilgisi ve tecrubesi olan var mı.
Yumurtlama olmuş gibi değerlendirseydin o iki günü tekrar yaptın mı rengi açılmaya başladıysa çatlamış demek.Pozitifi gördükten sonraki 4 5 günü değerlendirmek lazımKizlar Eki Görüntüle 2212970 nasil bunlar ovulasyon testini fazla anlamiyom dun ve bugun yaptim bilenler bakabilrmiii kizlar nolur cevap yazin
Canım iki çizgi aynı eşitlikte olursa bugün yarın yumurtan catlicak demektir. Iki çizgi aynı eşitlikte ertesi gün diyelim biri diğerine göre az açık renkteyse yumurtan çatladı demektir degerlendir bu gunleriKizlar Eki Görüntüle 2212970 nasil bunlar ovulasyon testini fazla anlamiyom dun ve bugun yaptim bilenler bakabilrmiii kizlar nolur cevap yazin
Evet canim acildi ama esim cok isteksiz dun oldu birde ondan onceki gunYumurtlama olmuş gibi değerlendirseydin o iki günü tekrar yaptın mı rengi açılmaya başladıysa çatlamış demek.Pozitifi gördükten sonraki 4 5 günü değerlendirmek lazım
Spermler 36 saat yaşıyor diyorlar ama sen yine de garantiye al koyu gördükten sonra iyice açılana kadar devam.Evet canim acildi ama esim cok isteksiz dun oldu birde ondan onceki gun
Suan yapsam nasil cikar acabaYumurtlama olmuş gibi değerlendirseydin o iki günü tekrar yaptın mı rengi açılmaya başladıysa çatlamış demek.Pozitifi gördükten sonraki 4 5 günü değerlendirmek lazım
Günde bir aynı saatte yapmak yeterli canım bu testi pozitif görmen yumurtlama oldu demek ama önemli olan çatlaması bazılarının 24 bazılarının 36 saatte çatlar önemli olan çatlamayı tutturmak o yüzden pozitiflik gidiyor diye bırakma pozitifi gördükten sonra başla aklında olsun bu ay olmazsa.Suan yapsam nasil cikar acaba
Insallah canim yaaa enson 12gibi cay ictim suan yapsam bisey olurmuDegerlendir sen bu zamanları hiç dusunmemeyede çalış aklın hep olacak mi acaba demesin yani inşallah hayırlı haberler alirsin
Anladim canim benm zaten catlamama sorunum var catlamayip kiste dönüşüyor o yizden kullanmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsinGünde bir aynı saatte yapmak yeterli canım bu testi pozitif görmen yumurtlama oldu demek ama önemli olan çatlaması bazılarının 24 bazılarının 36 saatte çatlar önemli olan çatlamayı tutturmak o yüzden pozitiflik gidiyor diye bırakma pozitifi gördükten sonra başla aklında olsun bu ay olmazsa.
Anladim canim benm zaten catlamama sorunum var catlamayip kiste dönüşüyor o yizden kullanmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet canim 1ay yapmıştm ama fayda yoktu bu ay hem sogan kuru de basladim ama duzenli icemiyirum 2 3gundurÇatlama için havuç kürü duymuştum bi araştır istersen.Amin
Kiz bosver simdi yapma bu saatte gündüz yaparsinInsallah canim yaaa enson 12gibi cay ictim suan yapsam bisey olurmu
Kiz bosver simdi yapma bu saatte gündüz yaparsin
Benim geçen ayki halimi görüyorum sende ovulasyon testi olduğu halde çift çizgi görünce mutlu oluyorum ben bi gün gebe testindede gorcekmiyim acabaAyyy kiz heyecana kapildim
Benim basit kist adet le beraber atıyorum ama bakalim bizde evlattan sinaniyoruz rabbim kolay geçmeyi nasip etsin sabrin sonu selamettir insallahBende de kist var ama bu ay hiiiç bisey yapmadım tükendim gene yetiss rabbim