Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nasil bunlar ovulasyon testini fazla anlamiyom dun ve bugun yaptim bilenler bakabilrmiii kizlar nolur cevap yazin

Merhabalar . Ben hayıt tohumunu zahide yetişin programında gördüm . Bir bayan balla karıştırılıp sabah akşam yenilmesini söylüyordu . Bir de siyah üzüm kaynatıp suyunun içilmesini . Programa bir doktor konuk oldu ve ona sordular . Bunun bilimsel bir gerçekliği var mı diye . Doktorun verdiği cevap ise şu oldu ; hayvanlar üzerinde yaptığımız deneylerde hayıt tohumu ve siyah üzüm ile ilgili daha önce olumlu sonuçlar aldık tarzında birşeydi . Yumurtlamayı vs. Olumlu Etkiliyormuş . Bunun üzerine biraz araştırma yaptım ve kullandıktan sonra hamile kalan çok bayanın yazısına rastladım . Öncelikle herşey Allahtan . Ama denemekten ne çıkar ki ? Fakat şunu da ekleyeyim . Orada bulunan doktor dedi ki ; bunu kullanmadan önce doktorlarına danışsınlar .

Kizlar Eki Görüntüle 2212970 nasil bunlar ovulasyon testini fazla anlamiyom dun ve bugun yaptim bilenler bakabilrmiii kizlar nolur cevap yazin
Yumurtlama olmuş gibi değerlendirseydin o iki günü tekrar yaptın mı rengi açılmaya başladıysa çatlamış demek.Pozitifi gördükten sonraki 4 5 günü değerlendirmek lazım

Kizlar Eki Görüntüle 2212970 nasil bunlar ovulasyon testini fazla anlamiyom dun ve bugun yaptim bilenler bakabilrmiii kizlar nolur cevap yazin
Canım iki çizgi aynı eşitlikte olursa bugün yarın yumurtan catlicak demektir. Iki çizgi aynı eşitlikte ertesi gün diyelim biri diğerine göre az açık renkteyse yumurtan çatladı demektir degerlendir bu gunleri

Yumurtlama olmuş gibi değerlendirseydin o iki günü tekrar yaptın mı rengi açılmaya başladıysa çatlamış demek.Pozitifi gördükten sonraki 4 5 günü değerlendirmek lazım
Evet canim acildi ama esim cok isteksiz dun oldu birde ondan onceki gun

Suan yapsam nasil cikar acaba
Günde bir aynı saatte yapmak yeterli canım bu testi pozitif görmen yumurtlama oldu demek ama önemli olan çatlaması bazılarının 24 bazılarının 36 saatte çatlar önemli olan çatlamayı tutturmak o yüzden pozitiflik gidiyor diye bırakma pozitifi gördükten sonra başla aklında olsun bu ay olmazsa.

Anladim canim benm zaten catlamama sorunum var catlamayip kiste dönüşüyor o yizden kullanmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Geçen sene bi dusuk yasadim ilkti 16gun kaldi karnimda 6senedir evliyim 5bucuk senedir kistten cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…