canim ovulasyonu ihmal etme bir ayda iki kez bile yumurtlayabiliyoriz ben diyorum keske onceden bilseydimCanım on adetti zaten bat gecikmisti battan önce sonra yapınca bitti yani anlayacagin pik oldu mu olmadimi onuda bilmiyorum
Zamana bıraktım canım ya olursa olur olmazsa vardır bir bildiği rabbimin .canim ovulasyonu ihmal etme bir ayda iki kez bile yumurtlayabiliyoriz ben diyorum keske onceden bilseydim
Çok tuhafim kuzum ya belirti aramıyorum ama ne bilem tiksiniyorum iştah desen yok aşırı öksürük var . Yine böbreklerin sorunu var galiba böbreğim ağrıdigi zamanlarda bu belirtiler oluyor .Kızlar öyle belirti falan olmuyor valla bende ne mide bulantısı ne tiksinme ne başka bişe hiç biri Yok çok aşırı grip oluyorum ama 3. Kere grip oldum hamile kaldığından bu yana ama bulantı vs belirti aramayın bende hep mi belirti buluyordum ama gmaile kaldığım a hiç bi belirti olmadı
?Test bozukmu ?
Canım adet olmadım ki düzgün amaa olmadan gene yumurtlama olabilir miCanım sen yeni yumurtlama dönemine girmişsin bende adete 5 gün falan kala yumurtlamıştım hamile olduğumu öğrenmeden önce değerlendir bu zamanları
Cevap yok ?
Bende işe yaramamıştı preseed jel belki de yeteri kadar kullanmadım bilmiyorum kullanıpta memnun kalan var mı başka?Arkadaşlar hepinize umut olması için yazıyorum çünkü benim psikolojim çok bozulmuştu bu süreçte. Bizim 15. Ay ilk defa tuttu kimyasal gebelik yaşadım. 16. Ay şükürler olsun tekrar hamileyim :) preseed jel kullandım etkisi olduğuna inanıyorum. Jeli kullandığım 2. Ve 3. Ay hamile kalmış oldum. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın stres yapmayın. Başka bir probleminiz yoksa preseed jel kullanın İnanın 6 ay içinde olacak
Ben iki ay kullandım yaramadıBende işe yaramamıştı preseed jel belki de yeteri kadar kullanmadım bilmiyorum kullanıpta memnun kalan var mı başka?
Arkadaşlar hepinize umut olması için yazıyorum çünkü benim psikolojim çok bozulmuştu bu süreçte. Bizim 15. Ay ilk defa tuttu kimyasal gebelik yaşadım. 16. Ay şükürler olsun tekrar hamileyim :) preseed jel kullandım etkisi olduğuna inanıyorum. Jeli kullandığım 2. Ve 3. Ay hamile kalmış oldum. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın stres yapmayın. Başka bir probleminiz yoksa preseed jel kullanın İnanın 6 ay içinde olacak
Merhaba canım bende pcoyum3 yılda benden :) bir kere kimyasal gebelik oldu daha da bisey yok geçen ayda düzgün adet olmadım bilmiyorum nolcak hayıt tohumunuda yapmadım hicSelam kizlar.pco yum bende 2 yıldir gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 defa asila oldum olumsuz sonuc aldim .daha sonra incir kuru denedim ilk ay gebe kaldim ama dusuk oldu. Simdi hayıt tohumunu duydum bunula ilgili bilgisi ve tecrubesi olan var mı.
Hakkında hayırlısı canım demekki zamanı değilmiş rabbim aratmasin inşallahKanda baktirdim bugun asilamanin 14. Gunu 0,6 olmadi