Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşaallah inşallah psikolojik heralde benim tok olduğum halde sanki ac gibiyim yaa karnım bi tuhaf
Valla suan bende ac gibiyim ne yesem diye düşünüyorum bu aralar kilo almayan ben ahhhh ahhhh 60 oldum evlendigimde esim yemememden sikayetciyken simdide cok fazla yemek yedikce hoşuna gidiyo ama tip2 seker cikmisti bi ara bende ondan korktugu icin istemiyofazla yememi

Senin kist dediğin polikistik over mi canım benimde adetim düzensiz bilmem o yüzden ne zaman yumutladigimi 3 ay olmadigimi biliyorum bende
Yok canim sade kist cok sukur oule bisey denmedi bana bi kere 7aylik evliydim.iliski sirasinda kist patladı ameliyat oldum sonra ki aylarda tekrarlayip adetle atiyorum

Yok yok diren yeme sakın bu saatte :) bende 59 kiloyum senden zayıfım hamiss olursak alcaz zaten şimdiden almayalım demi amaa

Yok yok diren yeme sakın bu saatte :) bende 59 kiloyum senden zayıfım hamiss olursak alcaz zaten şimdiden almayalım demi amaa
Kiz evlendigimde 53 kiloydum ben basenden aliyom kilo neyseki boy var olmasa alllahhhh ayi gibi olurdum su siralr fazla kaciriyorum eltime gidiyom o yediriyo dayanamiyom diyom eeee sigarada baslayinca herkese istah keser bana yandan carpti heralde tam gaz yemege vurdum geçen sene hamile 6kilo aldim 59oldum o zamandan beri bi iniyor bi cikiyordu ilk defa 60 gordum

Kızlar eşimin sperm sonucu varikosel ameliyatı olali 6 ay oldu bugün

Eklentiler

• IMG_20190105_164231.jpg
    244,9 KB · Görüntüleme: 42
Folic asit al dedim eczacı bunu vermiş en iyisi diyip içinde koruyucu yerine pamuk var

Eklentiler

• 15466959694071248100026239340571.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…