Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar öyle belirti falan olmuyor valla bende ne mide bulantısı ne tiksinme ne başka bişe hiç biri Yok çok aşırı grip oluyorum ama 3. Kere grip oldum hamile kaldığından bu yana ama bulantı vs belirti aramayın bende hep mi belirti buluyordum ama gmaile kaldığım a hiç bi belirti olmadı :KK70:
Çok tuhafim kuzum ya belirti aramıyorum ama ne bilem tiksiniyorum iştah desen yok aşırı öksürük var . Yine böbreklerin sorunu var galiba böbreğim ağrıdigi zamanlarda bu belirtiler oluyor .

Eklentiler

• A48FF556-77AE-47FD-96A1-F855A705B95F.jpeg
    A48FF556-77AE-47FD-96A1-F855A705B95F.jpeg
    236,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 363C84DC-5D80-4E39-8CD5-BF29F02E7B97.jpeg
    363C84DC-5D80-4E39-8CD5-BF29F02E7B97.jpeg
    236,4 KB · Görüntüleme: 36
Kizlaaar bisey sorucam göguslerimin ucunu sıkınca birazcık abartıyorum sıkmayı ben :) sivilce patlatır gibi yani sarımsı bisey geliyo bu normal mii

Arkadaşlar hepinize umut olması için yazıyorum çünkü benim psikolojim çok bozulmuştu bu süreçte. Bizim 15. Ay ilk defa tuttu kimyasal gebelik yaşadım. 16. Ay şükürler olsun tekrar hamileyim :) preseed jel kullandım etkisi olduğuna inanıyorum. Jeli kullandığım 2. Ve 3. Ay hamile kalmış oldum. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın stres yapmayın. Başka bir probleminiz yoksa preseed jel kullanın İnanın 6 ay içinde olacak

Arkadaşlar hepinize umut olması için yazıyorum çünkü benim psikolojim çok bozulmuştu bu süreçte. Bizim 15. Ay ilk defa tuttu kimyasal gebelik yaşadım. 16. Ay şükürler olsun tekrar hamileyim :) preseed jel kullandım etkisi olduğuna inanıyorum. Jeli kullandığım 2. Ve 3. Ay hamile kalmış oldum. Lütfen umutsuzluğa kapılmayın stres yapmayın. Başka bir probleminiz yoksa preseed jel kullanın İnanın 6 ay içinde olacak
Bende işe yaramamıştı preseed jel belki de yeteri kadar kullanmadım bilmiyorum kullanıpta memnun kalan var mı başka?

Limon11 Limon11 bu ayda olması canım 7aralık bat beklerken 4ünde kırmızılar geldi sağolsun beni bu ayda yalnız bırakmadı :KK43: sanırım yoruldum artık bu ay üzülemedim bile olmadı diye çok garip haller içindeyim

Ben ilk kez duydum bu jeli ?? Hayırlı olsun bu arada

Selam kizlar.pco yum bende 2 yıldir gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 defa asila oldum olumsuz sonuc aldim .daha sonra incir kuru denedim ilk ay gebe kaldim ama dusuk oldu. Simdi hayıt tohumunu duydum bunula ilgili bilgisi ve tecrubesi olan var mı.

Selam kizlar.pco yum bende 2 yıldir gebe kalmak icin ugrasiyorum 2 defa asila oldum olumsuz sonuc aldim .daha sonra incir kuru denedim ilk ay gebe kaldim ama dusuk oldu. Simdi hayıt tohumunu duydum bunula ilgili bilgisi ve tecrubesi olan var mı.
Merhaba canım bende pcoyum3 yılda benden :) bir kere kimyasal gebelik oldu daha da bisey yok geçen ayda düzgün adet olmadım bilmiyorum nolcak hayıt tohumunuda yapmadım hic

Kizlaaar nerdesiniz yaa yazmiyosunuz eskisi gibi heralde. Gene bisey dicem çok ac gibiyim ama güzel yedim yani hamile miyim acaba ahahha iyice paranoyak oldum beeen

X