Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kismet canim eger bende bu ovularla olmazsa tedaviye tekrar baslicam allah izin verirse hep devlete gittim bakalim kismet olursa ozele gitmeyi dusunuyorum

Çok tuhafim kuzum ya belirti aramıyorum ama ne bilem tiksiniyorum iştah desen yok aşırı öksürük var . Yine böbreklerin sorunu var galiba böbreğim ağrıdigi zamanlarda bu belirtiler oluyor .
Üşütmüş olabilesin kuzum dikkat er ama yinede belli olmaz benim gibi olanilirsin

Kizlaaar bisey sorucam göguslerimin ucunu sıkınca birazcık abartıyorum sıkmayı ben :) sivilce patlatır gibi yani sarımsı bisey geliyo bu normal mii
Canım çok sakıncalı sıkma göğüs uçlarını yani sarımsı sıvı gelmesi prolaltin yüksek oluncada oluyor o süt hormonu yüksek olabiliyor

Kızlar yarın adet günüm adetlerim çok düzensiz bugün doktora gittim alttan muane etti tam emin olamadı kan testi yaptırdı 1.6 çıktı hamilelik yok dedi ?

Selam arkadaslar ben de hikayemi anlatayim. Daha once yazdim mi bilmiyorum.
Bizde esimle 16 aydir cocuk sahibi olmak icin ugrasiyoruz. Cocuk istedigimizden evlendigimizden beri korunmadik.
Ama olmadi tum testler yapildi rahimfilmi semen testi dahil hersey cok iyi cikti. Sebebi aciklanamayan infertilite teshisi kondu. Yani bir nevi olumcul grup. Cunku ne yapacagini bilmiyorsun.
2 ay once ozelde takibimi yapan doktor klomene baslatti. Ilk ay tek ama guzel yumurta ile gebelik olmadi. Obur ay yani gecen ay ilac igne beraber 2 yumurta sonrasi asilama yaptik tutmadi. 2. Kere yaptirmak istemedim. Pek inancim yoktu zaten asilamaya.
Ocakta tup bebek karari aldik. Bakalim bu ay gebe kalirsam ne ala olmazsa tup bebek. Hayirlisi rabbimden. Cok zor zamanlar ama yapacak birsey yok

Kizlar ben dun labquick test yaptim ama oglen cikti cizgi batta 10 aralik test bozuktur galiba bu daha cok insnai yoruyor

Eklentiler

• 2018-12-08-10-52-51.png
    290,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 2018-12-08-10-52-13.png
    250,6 KB · Görüntüleme: 58
Bendede aynı durum sebepsiz infertilite canım ya daha aşılama falan yapmadım ben kararsızım direk tüp bebek mi yaptırsam aşılama ne maliyeti oldu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…