Amin insallahSlm arkadaşlar ben konyadan kays:) kayserili sanan çok olduğundan açıklama yapayım dedim. Ciddi manada bir yıldır bisse düşünüyoruz ama henüz nasib olmadı iki yıl önce bir dış gebelik geçirdim geçtiğimiz mayis ayın da da bir düşük Allah herkese hayırlı evlatlar nasib eylesin inşaallah
Merhaba! Canım ben de Konya’dan bu ara dr arayışındayım gittiğin iyi bir dr var mı aslında erkek dr a gitmek istiyorum ben ama rahat edemem diye düşünüyorumSlm arkadaşlar ben konyadan kays:) kayserili sanan çok olduğundan açıklama yapayım dedim. Ciddi manada bir yıldır bisse düşünüyoruz ama henüz nasib olmadı iki yıl önce bir dış gebelik geçirdim geçtiğimiz mayis ayın da da bir düşük Allah herkese hayırlı evlatlar nasib eylesin inşaallah
Aynen canım artık dr a gitmeye bile korkuyorumkızlar merhaba benide ekleyin listeye bende gecen sene bir düşük yaşadım kürtaj oldum sonrasında tık yok 1 senedir deniyoruz olmuyorpsikolojik olarak cok zor bir durum herkes hamile bir ben degilim sanki doktor bir sorun yok diyor tüp bebekten de korkuyorum böyle bi ikilem her ay mutsuzluk napıcaz bilmiyorum
canim bat tarihimiz ayni bende gebelik testi yok bende ovulayson yapiyorum hergun ama pozitif olmadi hicBenim testlerde hiç ikinci çizgi yokama hergun sabah muhakkak yapıyorum meraktan stres yapıp adeti geciktirmek ten iyidir
Merhaba hayır gittiğim bi dr yok zaten konya da çok yeniyim benMerhaba! Canım ben de Konya’dan bu ara dr arayışındayım gittiğin iyi bir dr var mı aslında erkek dr a gitmek istiyorum ben ama rahat edemem diye düşünüyorum
Bende 50adet vardı canım bitmek üzere resmen hergun yapıyorum . Ama bu ay yapmicam adete kadarcanim bat tarihimiz ayni bende gebelik testi yok bende ovulayson yapiyorum hergun ama pozitif olmadi hic
Hoşgeldin canım topigimizekızlar merhaba benide ekleyin listeye bende gecen sene bir düşük yaşadım kürtaj oldum sonrasında tık yok 1 senedir deniyoruz olmuyorpsikolojik olarak cok zor bir durum herkes hamile bir ben degilim sanki doktor bir sorun yok diyor tüp bebekten de korkuyorum böyle bi ikilem her ay mutsuzluk napıcaz bilmiyorum
Yok canimmm keşke olsaGrup cok kalabalik yeni hamileler yok mu hic?
Beklemedeyim bende. Persembe gunu kan testi. vericem. Hamile hissediyorum ama kaptirmiyorum da kendimi. Psikolojik olarak cok farkli belirtilere giriliyo tabi ki. Insallah diyorum olmustur. Dun birkac kere regl oldum sandim, kasik agrisi falan oldu gecti. Biraz akintim basladi dunden beri. Bugun yarin cikacak artik her sey. Az daha sabirYok canimmm keşke olsasen naptın gelişmeler ne
İnşallah canım gebesindir . Bende herşeyden tiksinir oldumBeklemedeyim bende. Persembe gunu kan testi. vericem. Hamile hissediyorum ama kaptirmiyorum da kendimi. Psikolojik olarak cok farkli belirtilere giriliyo tabi ki. Insallah diyorum olmustur. Dun birkac kere regl oldum sandim, kasik agrisi falan oldu gecti. Biraz akintim basladi dunden beri. Bugun yarin cikacak artik her sey. Az daha sabir
canım bu ay ovulasyon testi kullandınmı ne zaman pik olmuştuİnşallah canım gebesindir . Bende herşeyden tiksinir oldumama testler hep negatif
Canım on adetti zaten bat gecikmisti battan önce sonra yapınca bitti yani anlayacagin pik oldu mu olmadimi onuda bilmiyorumcanım bu ay ovulasyon testi kullandınmı ne zaman pik olmuştu
Evet geç döllenme geç yumurtlama oluyor ben mesela şuan 10. Haftamda falan olmam lazımdı ama 2 hafta geriden geliyorum adete yakın yumurtlamışımSelam hanımlar bende 1 yıldır bebişimi bekliyorum bu ay ilk kez bat a 7 gün kala iki gün üst üste ovülasyon testi t daha koyuydu daha önce böyle birşey yaşayan var umutlanıp hayal kırıklığına ugramak istemiyorum ama yine de bir heyecan oldu
Bu kadar geç yumurtlama olabilir mi reglim çok düzenlidir
Erken gebelik testi negatif çıktı
O zaman yoğun çalışmalara devam çok teşekkür ederimEvet geç döllenme geç yumurtlama oluyor ben mesela şuan 10. Haftamda falan olmam lazımdı ama 2 hafta geriden geliyorum adete yakın yumurtlamışım