Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah

Merhaba! Canım ben de Konya’dan bu ara dr arayışındayım gittiğin iyi bir dr var mı aslında erkek dr a gitmek istiyorum ben ama rahat edemem diye düşünüyorum

kızlar merhaba benide ekleyin listeye bende gecen sene bir düşük yaşadım kürtaj oldum sonrasında tık yok 1 senedir deniyoruz olmuyor psikolojik olarak cok zor bir durum herkes hamile bir ben degilim sanki doktor bir sorun yok diyor tüp bebekten de korkuyorum böyle bi ikilem her ay mutsuzluk napıcaz bilmiyorum

Aynen canım artık dr a gitmeye bile korkuyorum

Kizlar ben en son 19 ekimde adet oldum bidaha olmadim adetlerim cok duzensiz oldugu icin ne zaman test yapmaliyim gunum ne zaman bilmiyorum ? Ne zaman test yapmaliyim ? 4 gün önce idrar testi yaptım silik çıktı 2 gün sonra tkrr yaptım hiç bişey çıkmadı kafam çok karıştı kan tahliline hala cesaret edemiyorum

Hoşgeldin canım topigimize canım düşünce tarzin çok yanlış vücut gebelik oluşsa bile bu stres olumsuzlukla gebeliği zararlı gibi görüp atıyor .olumlu düşün zamana bırak

Yok canimmm keşke olsa sen naptın gelişmeler ne
Beklemedeyim bende. Persembe gunu kan testi. vericem. Hamile hissediyorum ama kaptirmiyorum da kendimi. Psikolojik olarak cok farkli belirtilere giriliyo tabi ki. Insallah diyorum olmustur. Dun birkac kere regl oldum sandim, kasik agrisi falan oldu gecti. Biraz akintim basladi dunden beri. Bugun yarin cikacak artik her sey. Az daha sabir

İnşallah canım gebesindir . Bende herşeyden tiksinir oldum ama testler hep negatif

Selam hanımlar bende 1 yıldır bebişimi bekliyorum bu ay ilk kez bat a 7 gün kala iki gün üst üste ovülasyon testi t daha koyuydu daha önce böyle birşey yaşayan var umutlanıp hayal kırıklığına ugramak istemiyorum ama yine de bir heyecan oldu
Bu kadar geç yumurtlama olabilir mi reglim çok düzenlidir
Erken gebelik testi negatif çıktı

Kızlar öyle belirti falan olmuyor valla bende ne mide bulantısı ne tiksinme ne başka bişe hiç biri Yok çok aşırı grip oluyorum ama 3. Kere grip oldum hamile kaldığından bu yana ama bulantı vs belirti aramayın bende hep mi belirti buluyordum ama gmaile kaldığım a hiç bi belirti olmadı

Evet geç döllenme geç yumurtlama oluyor ben mesela şuan 10. Haftamda falan olmam lazımdı ama 2 hafta geriden geliyorum adete yakın yumurtlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…