- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 29
Allah izi. Verirse gorucez butun anne adaylari insallahhBenim geçen ayki halimi görüyorum sende ovulasyon testi olduğu halde çift çizgi görünce mutlu oluyorum ben bi gün gebe testindede gorcekmiyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah izi. Verirse gorucez butun anne adaylari insallahhBenim geçen ayki halimi görüyorum sende ovulasyon testi olduğu halde çift çizgi görünce mutlu oluyorum ben bi gün gebe testindede gorcekmiyim acaba
Aynen öyle amin canım bende pcoluyum adet olmadım düzgün geçen ay yaBenim basit kist adet le beraber atıyorum ama bakalim bizde evlattan sinaniyoruz rabbim kolay geçmeyi nasip etsin sabrin sonu selamettir insallah
Canim bende de adet duzensizligi yapio bu lant kist 68.gun oldumAynen öyle amin canım bende pcoluyum adet olmadım düzgün geçen ay ya
Inşaallah inşallah psikolojik heralde benim tok olduğum halde sanki ac gibiyim yaa karnım bi tuhafAllah izi. Verirse gorucez butun anne adaylari insallahh
Senin kist dediğin polikistik over mi canım benimde adetim düzensiz bilmem o yüzden ne zaman yumutladigimi 3 ay olmadigimi biliyorum bendeCanim bende de adet duzensizligi yapio bu lant kist 68.gun oldum
Valla suan bende ac gibiyim ne yesem diye düşünüyorum bu aralar kilo almayan ben ahhhh ahhhh 60 oldum evlendigimde esim yemememden sikayetciyken simdide cok fazla yemek yedikce hoşuna gidiyo ama tip2 seker cikmisti bi ara bende ondan korktugu icin istemiyofazla yememiInşaallah inşallah psikolojik heralde benim tok olduğum halde sanki ac gibiyim yaa karnım bi tuhaf
Yok canim sade kist cok sukur oule bisey denmedi bana bi kere 7aylik evliydim.iliski sirasinda kist patladı ameliyat oldum sonra ki aylarda tekrarlayip adetle atiyorumSenin kist dediğin polikistik over mi canım benimde adetim düzensiz bilmem o yüzden ne zaman yumutladigimi 3 ay olmadigimi biliyorum bende
Yok yok diren yeme sakın bu saatte :) bende 59 kiloyum senden zayıfım hamiss olursak alcaz zaten şimdiden almayalım demi amaaValla suan bende ac gibiyim ne yesem diye düşünüyorum bu aralar kilo almayan ben ahhhh ahhhh 60 oldum evlendigimde esim yemememden sikayetciyken simdide cok fazla yemek yedikce hoşuna gidiyo ama tip2 seker cikmisti bi ara bende ondan korktugu icin istemiyofazla yememi
Hadi ya nasıl patliyo şancı mi oluyo birden ilk defa duyuyorum cnmYok canim sade kist cok sukur oule bisey denmedi bana bi kere 7aylik evliydim.iliski sirasinda kist patladı ameliyat oldum sonra ki aylarda tekrarlayip adetle atiyorum
Kiz evlendigimde 53 kiloydum ben basenden aliyom kilo neyseki boy var olmasa alllahhhh ayi gibi olurdum su siralr fazla kaciriyorum eltime gidiyom o yediriyo dayanamiyom diyom eeee sigarada baslayinca herkese istah keser bana yandan carpti heralde tam gaz yemege vurdum geçen sene hamile 6kilo aldim 59oldum o zamandan beri bi iniyor bi cikiyordu ilk defa 60 gordumYok yok diren yeme sakın bu saatte :) bende 59 kiloyum senden zayıfım hamiss olursak alcaz zaten şimdiden almayalım demi amaa
Kanla atiyo bazen agridi falan oluyo iste o yuzden catlama agrisini bilmiyorumHadi ya nasıl patliyo şancı mi oluyo birden ilk defa duyuyorum cnm
Catlamada kasiklarinda batmalar oluyo agriyo sanci giriyo birden ara ara oyle oluyoKanla atiyo bazen agridi falan oluyo iste o yuzden catlama agrisini bilmiyorum
Kiz hamile kaldığım ay hic anlamadim catlamayi anlasydimda hoc aklima gelmez ne belirti yasamistim bile cok nadir hatiiyorumCatlamada kasiklarinda batmalar oluyo agriyo sanci giriyo birden ara ara oyle oluyo
Canim sen kac yasindasinCatlamada kasiklarinda batmalar oluyo agriyo sanci giriyo birden ara ara oyle oluyo
Canım yaptin mi ovu testiniKiz hamile kaldığım ay hic anlamadim catlamayi anlasydimda hoc aklima gelmez ne belirti yasamistim bile cok nadir hatiiyorum
Canım bugünleri güzelce degerlendir hakkında hayırlısı olsun insallahEvet canim siliklestiEki Görüntüle 2213133
Insallah canim catlamismidir senceCanım bugünleri güzelce degerlendir hakkında hayırlısı olsun insallah