Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapıcam canım evde bir tane test var sence ne zaman yapayım iyilerinden değil
Canım benim testlerimde labua ile başlıyor tam ismini hatırlamıyorum beninkide ucuz markaolunca hemen çıkıyor zaten kas makasın varsa ikiye böl ben öyle yapıyorum ovu. Testlerimi

Canım benim testlerimde labua ile başlıyor tam ismini hatırlamıyorum beninkide ucuz markaolunca hemen çıkıyor zaten kas makasın varsa ikiye böl ben öyle yapıyorum ovu. Testlerimi
Kıyamam canım bende çok istiyorum Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün.zamani gelmeyince olmuyor işte ama biz elimizden gelelim yapalım tabi. Valla süpersin canım asla aklıma gelmezdi ikiye bölmek :)) o zaman yarın sabah denerim olmazsa adet günu yaparım diğerinide

Amin insallah rabbim duyar sesimizi duamizi bizede hayirli evlat nasip eder insallah .Dikkatli kes canim teste zarar vermesin :)

Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi

Amin insallah rabbim duyar sesimizi duamizi bizede hayirli evlat nasip eder insallah .Dikkatli kes canim teste zarar vermesin :)
Aminnn canım benim.tamam canım inşallah elimdeki testide halletmem :)) başkada alamam meslekten dolayı doğuda bı koydeyiz :)))

Nerelerdesin canım naptın son durumlar ne anlatda bizde mutlu olalım :)
Son durumlar aslında çok bi değişiklik hissetmiyorum şuan göğüslerim çok fena durjmda kasık agrılarım daha da arttı bugün bel agrısı başladı 6 haftaya giricem insanmış doktora herşey yolunda diyor kalp atışı kese için gidicem :) büyüyoruz işte artık hızlı şekilde büyümeye geçmiş zamanıymış

Çok sevindim canım değerlerin ne durumda . Senin bebiş süper zeka olacak galiba folic asit kullanmistin sen . Doktor kullan dedi mi tekrardan

Buaarada yok ayagınızı havaya dikin falan bunlar hep hikaye yaaa ben en son ilişkide kalktım hemen duş aldım beklemedim bile kiii ben adet bekliyordum çokda takmamıştım kan testim 0 çıkınca

Çok sevindim canım değerlerin ne durumda . Senin bebiş süper zeka olacak galiba folic asit kullanmistin sen . Doktor kullan dedi mi tekrardan
Değerim işte 2 gün önce falan 514 dü bugün 688 olmuş :))) evet ben sürekli folc balık yağı kullandım

Var canım ilçeden alinmasi lazım buraya kargo gelmiyor olmazsa birine aldiririm öyle yapayım bari en iyisi
Aynen canım boşuna para vermişiz onca zaman eczaneden alınan testlerle şuan bir kaç kutu stok bile yapardim:)

Tabi Hale’n devam diyorum ben zaten 1 yıldır folic kullanıyordum hamilelik düşündüğümden bu zaman hep kullandı. Onu

Değerim işte 2 gün önce falan 514 dü bugün 688 olmuş :))) evet ben sürekli folc balık yağı kullandım
Oh maşallah geliyor tosun paşa niyeyse erkek olacak gibi bebiş öyle geliyor bana :)) canım kan testi yaptır öyle devam et vitamin deposu :)

Buaarada yok ayagınızı havaya dikin falan bunlar hep hikaye yaaa ben en son ilişkide kalktım hemen duş aldım beklemedim bile kiii ben adet bekliyordum çokda takmamıştım kan testim 0 çıkınca
Tebrikler canım sevindim senin adına darısı bize inşallah:) adetten önce belirtin oldumu :)

Oh maşallah geliyor tosun paşa niyeyse erkek olacak gibi bebiş öyle geliyor bana :)) canım kan testi yaptır öyle devam et vitamin deposu :)
Herkes erkek hissediyor yaaa :) bi ben bişe hissetmiyorum eşim bile öyle diyor amaç sağlıklı olsun testlerim yapıldı canım herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…