amin canim insallah hepimizeinsallah canim hakkimizda hayirlisiysa tez zamanda rabbim nasil eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim insallah hepimizeinsallah canim hakkimizda hayirlisiysa tez zamanda rabbim nasil eder
Denemediğim bu kalmıştı canım bunuda yapıcam:)) ben arada minder koyuyorum kalcama öyle bekliyorum ama işte olacağı varsa her türlü oluyor canım kabızlık hamilelik belirtisi olabilir mi ?Canlar bir topik okudum şimdi dedikleri şekilde hamile kalan çok kişi var saatlerce okudum desem yeri (1saat :)) her ilişki sonrası ayaklardan tutup eş sallıyormus deneyelim hep birlikte :) belki olur . Bu arada adetliyken şüphelenip test yaptım ovulasyon koyilasiyor . @diligecmisinsan00 @elif382 @Elfesya35 @2015umut beri35 N Nurlana14 @yaprakali @Blueangel34 M MiyavKedi @Aschi
@Sseerraayy @pelinimben @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Sinemsara07 @alsah @
Bazıları adetliyken yumurtluyormus canım olabilir senindeCanlar bir topik okudum şimdi dedikleri şekilde hamile kalan çok kişi var saatlerce okudum desem yeri (1saat :)) her ilişki sonrası ayaklardan tutup eş sallıyormus deneyelim hep birlikte :) belki olur . Bu arada adetliyken şüphelenip test yaptım ovulasyon koyilasiyor . @diligecmisinsan00 @elif382 @Elfesya35 @2015umut beri35 N Nurlana14 @yaprakali @Blueangel34 M MiyavKedi @Aschi
@Sseerraayy @pelinimben @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Sinemsara07 @alsah @Delfin_ @ipeek35 @Sebepsonuc
canımsın onu bende okumuştum hatta geçenlerde bir defa yaptırdım eşime sonra unuttum hep oluyormus cidden bu arada hadi inşallah yumurtlama günün hayırlı gelir kaçırmaCanlar bir topik okudum şimdi dedikleri şekilde hamile kalan çok kişi var saatlerce okudum desem yeri (1saat :)) her ilişki sonrası ayaklardan tutup eş sallıyormus deneyelim hep birlikte :) belki olur . Bu arada adetliyken şüphelenip test yaptım ovulasyon koyilasiyor . @diligecmisinsan00 @elif382 @Elfesya35 @2015umut beri35 N Nurlana14 @yaprakali @Blueangel34 M MiyavKedi @Aschi
@Sseerraayy @pelinimben @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Sinemsara07 @alsah @Delfin_ @ipeek35 @Sebepsonuc
Hiç bilmiyorum canım belirtimi inşallah belirtidir daha çok ateş basması bas dönmesi bide sırtta ağrı en belirgi n belirti diye biliyorumDenemediğim bu kalmıştı canım bunuda yapıcam:)) ben arada minder koyuyorum kalcama öyle bekliyorum ama işte olacağı varsa her türlü oluyor canım kabızlık hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Inşallah ya öyle olursa napcam daha adet bitmedi onu düşünüyorum bel agrım var bir kaç gündür bugünde sanki tüplerimi hissettim yumurtayı hissettim gibiBazıları adetliyken yumurtluyormus canım olabilir seninde
Inşallah kaçırmam canım bende testim az kaldı diye ikiye kesip yapıyorum iki gün arayla ama bu yöntem çok aklıma yattı olana kadar denicem de benim eş kisisi işten artık çok geç geliyor yoğunluk nedeniyle sonrada uyuyor adet bitiminde ne yapacağım da uyutmayacagim onu düşünüyorumcanımsın onu bende okumuştum hatta geçenlerde bir defa yaptırdım eşime sonra unuttum hep oluyormus cidden bu arada hadi inşallah yumurtlama günün hayırlı gelir kaçırma
Benim belim ağrıyor bide kabız oldum işte ilk defa umarım belirtidirHiç bilmiyorum canım belirtimi inşallah belirtidir daha çok ateş basması bas dönmesi bide sırtta ağrı en belirgi n belirti diye biliyorum
hadi inşallah Allahin izniyle gelsin bebislerimiz benimde adete 8 gün kaldi bekliyorum doktor tek yumurtan var demişti inşallah olmuşturInşallah kaçırmam canım bende testim az kaldı diye ikiye kesip yapıyorum iki gün arayla
Daha gençsin canım inşallah bu yasında hamiş bir sonraki yaşında doğurmuş olursun kuzum:))Yaş 34 olunca sanki olsa hemen diyorum ama kısmet tabi zamanı neyse ötesi olmuyor.
Inşallah canım bat kaçBenim belim ağrıyor bide kabız oldum işte ilk defa umarım belirtidir
İnşallah canım çok sağol güzel düşüncelerin için.Daha gençsin canım inşallah bu yasında hamiş bir sonraki yaşında doğurmuş olursun kuzum:))
Canım eğer öyleyse mecbur ilişki olacak bebek için . Sen iyisi bu ay iyice dikkat et yumurtlama günlerine ona göre bir yol izlersin.insallah hemen adet bitimidir yumurtlamanInşallah ya öyle olursa napcam daha adet bitmedi onu düşünüyorum bel agrım var bir kaç gündür bugünde sanki tüplerimi hissettim yumurtayı hissettim gibi
8 gün var canım bir yıldır bekliyorum Allah büyük sabır edelim az dahaInşallah canım bat kaç
Güzel düşün sende güzel bir bebeğin olsun kuzum şöyle nur yüzlü uysal merhametli bir bebiş olsun inşallahİnşallah canım çok sağol güzel düşüncelerin için.
Inşallah canım işte bel ağrısı mahvediyor olmadı şırınga alırım beni bu ay hiçbir şey durduramaz :))Canım eğer öyleyse mecbur ilişki olacak bebek için . Sen iyisi bu ay iyice dikkat et yumurtlama günlerine ona göre bir yol izlersin.insallah hemen adet bitimidir yumurtlaman
Az kalmis aslında canım bir kaç gün sonra test yaparsın8 gün var canım bir yıldır bekliyorum Allah büyük sabır edelim az daha
Benimde aklımda var o :))) belki olur dene canım :))Inşallah canım işte bel ağrısı mahvediyor olmadı şırınga alırım beni bu ay hiçbir şey durduramaz :))
Yapıcam canım evde bir tane test var sence ne zaman yapayım iyilerinden değilAz kalmis aslında canım bir kaç gün sonra test yaparsın
Bu ay dolu dolu geçirip doktora gittiğimde müjdeyi almak istiyorum valla ne bilim içimdeki annelik duygusu iyice zirve yaptı bu ay.deneyelim ikimizde beli mi olur canimO
Benimde aklımda var o :))) belki olur dene canım :))