- 17 Haziran 2017
- 1.392
- 769
Kansızlık ve d vitamini eksik çıktı onlarada ikaç verdi ben ilaç kullanmayı istemedğim için bitksel doğal şeyler tüketiyorum kansızlık içincnm kan degerlerine baktirdinmi. benim demir, d3 vitamkn, b12 eksikmis doktor yikseltelim bunlarda etkili olur dedi
hmm benim ilacsiz yukselmiiyor malesef mecbur kullaniorzKansızlık ve d vitamini eksik çıktı onlarada ikaç verdi ben ilaç kullanmayı istemedğim için bitksel doğal şeyler tüketiyorum kansızlık için
Aşkımm antibiyotik değil ağrı kesici aprol fort. Diş ağrım için kullanmıştımCanım antibiyotik se geciktiriyor.ama insallah hamissindir
O zaman geciktirmez canım benim insallahhh bebiş vardır :)Aşkımm antibiyotik değil ağrı kesici aprol fort. Diş ağrım için kullanmıştım
İyi yapmışsın kuzum sabır biraz daha soğan suyunu denedin mi hiç ?Canım zaten gittim herşeyim temiz şükür dr da yapacak bişi yok aşılama dedi kaçtım bendee napıyım allaha sığındım olur dedim nasılsa sorun yok ama olmadı artık aşılamadanda kaçmam yapsınlar bakalım
Ayy inşallahh rabbim hayırlısını versin hakkımızda :)) bekliyorum bakalım rabbim yüzümüze baksınO zaman geciktirmez canım benim insallahhh bebiş vardır :)
Aminnnnn inşallah canım umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeAyy inşallahh rabbim hayırlısını versin hakkımızda :)) bekliyorum bakalım rabbim yüzümüze baksın
Hastaydım canım yatış evde canım hiç bişey yapmak istemiyor.Yarın bat günüm ona bile heveslenmiyorum hiç.Sen nasılsın?Kızlar nerdesiniz da hiç konuşamadık kaç gündür
@Ebr111diligecmisinsan00 M MiyavKedi Aschi Elfesya35 @elif382 Y yaprakali - Pudra Pembe - beri35 P Pelinimben Sseerraayy B Balgozlu55 papatyakokankadin Sweet03 kahvecibaby Blueangel34 Sebepsonuc
aa haklisin canım doktor alttan bakmıştı geçenlerde bana bir tane yumurtan oluşmuş demişti inşallah oluşmuştur gebelik o kadar çok istiyorum ki rabbim inşallah nasip edercanim ben enfeksiyonada baktirdim yok enfeksiyon cok az duzeyde var birde tek yumurtlamadan sonra oluyor o akinti.
onemli degil canim ben 1.5 senedir istiyorum hicbir sorun yok ya sen ne zamandir istiyorsun
insallah canim hakkimizda hayirlisiysa tez zamanda rabbim nasil ederaa haklisin canım doktor alttan bakmıştı geçenlerde bana bir tane yumurtan oluşmuş demişti inşallah oluşmuştur gebelik o kadar çok istiyorum ki rabbim inşallah nasip eder
Geçmiş olsun canım bende aynıyım adetim bir duruyor bir devam ediyor pihtili karın ağrısı felanHastaydım canım yatış evde canım hiç bişey yapmak istemiyor.Yarın bat günüm ona bile heveslenmiyorum hiç.Sen nasılsın?
Amin canımm inşallahhhAminnnnn inşallah canım umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize
Yok canım gitmedim daha ay sonu yada başında gideceğiz eşimle tek gitmek istemiyorum zaten onunda kontrolleri var ikisini bir arada halledicezSağol kuzm ya konuşamadık ne zamandır.Doktora gittin mi pıhtılar için? Ağır geçiyor bu sefer desene adetin.Limon11
Bende yarın adet olursam aşılamaya başlayacağım karar verdim.Yok canım gitmedim daha ay sonu yada başında gideceğiz eşimle tek gitmek istemiyorum zaten onunda kontrolleri var ikisini bir arada halledicez
Canım hayırlısı olsun senin için bence biraz zamana bırak düşünme yaşın kaç bilmiyorum ama kendine biraz zaman ayırBende yarın adet olursam aşılamaya başlayacağım karar verdim.
Yaş 34 olunca sanki olsa hemen diyorum ama kısmet tabi zamanı neyse ötesi olmuyor.Canım hayırlısı olsun senin için bence biraz zamana bırak düşünme yaşın kaç bilmiyorum ama kendine biraz zaman ayır