Canım bizim topigimizin ilk hamiş annesi kan testinde negatif dediler . Testleri hep silik çıktı şimdi 6 haftalık hamile:)Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi
Ben adetten çok önce hissettim zaten amin inşaallahTebrikler canım sevindim senin adına darısı bize inşallah:) adetten önce belirtin oldumu :)
Herkes erkek hissediyor yaaa :) bi ben bişe hissetmiyorum eşim bile öyle diyor amaç sağlıklı olsun testlerim yapıldı canım herşey yolunda
Sadece hissiyat olarak mı canım yoksa akıntı v.s gibi farklılıklar mi olduBen adetten çok önce hissettim zaten amin inşaallah
yumurtlamadan sonra adete yakın nasıl bir akıntın oldu beyaz miydi rengi ?Benim belirtim aslında direk göğüslerim oldu hiç agrım olmadı , sonra yumurtlamam geçti zaman adete yakım bidaha akıntım başladı hiç akıntım olmamıştı adetten 10 gün önce test yaptım silik çıktı belirsiz sonda kan verdim adete 6 gün varken negatif günüm geçti öylesine bi test yapayım dedim pozitif 6. Gün kan verdim 32, sonra 5 gün sonunda 514 çıktı kan değerlerim dün 688 di şimdi kaç bilmiyorum
Programa göre yapıyordum ben telefondan o zaman şeffaf alıntım olmadı yumurtlama gunumde hatta yukardada önceki konu da yazmıştım ben yumurtlamadım galiba diye adete yakın önce şeffaf uzayan akıntım oldu sonra sarı akıntım başladı adet oluyorum kesin dedim tabi kasık agrısıda var hatta bi kere akşam misafirler varken koltukta kalkayım derken sol tarafıma bi agrı saplandı hep adetten diyordum kan testim de negatif çıkınca soğan şuhuna başladım bi hafta boyunca maydonoz soğan içtim normalde 3. Gün kanamam gelirdi adet günüm geçmeme başladı Ruyaöda sağ gögsümden erkek bebek emzirdim mavi gözlü sabah göğüs agrosoula uyandım kiii göğüs agrım adetten 15 gün önce başlar benim kesinlikle günüm geçti agrım başladı içime kurt düştü bidaha test yapayım. Dedim gece silik çizgi çıktı testlerimi atayım size şimdiyumurtlamadan sonra adete yakın nasıl bir akıntın oldu beyaz miydi rengi ?
ayy canim ne güzelde anlatmışsın rabbim nasip etmis masallahPrograma göre yapıyordum ben telefondan o zaman şeffaf alıntım olmadı yumurtlama gunumde hatta yukardada önceki konu da yazmıştım ben yumurtlamadım galiba diye adete yakın önce şeffaf uzayan akıntım oldu sonra sarı akıntım başladı adet oluyorum kesin dedim tabi kasık agrısıda var hatta bi kere akşam misafirler varken koltukta kalkayım derken sol tarafıma bi agrı saplandı hep adetten diyordum kan testim de negatif çıkınca soğan şuhuna başladım bi hafta boyunca maydonoz soğan içtim normalde 3. Gün kanamam gelirdi adet günüm geçmeme başladı Ruyaöda sağ gögsümden erkek bebek emzirdim mavi gözlü sabah göğüs agrosoula uyandım kiii göğüs agrım adetten 15 gün önce başlar benim kesinlikle günüm geçti agrım başladı içime kurt düştü bidaha test yapayım. Dedim gece silik çizgi çıktı testlerimi atayım size şimdi
Bunlarıda sabah kalkıp yapmıştım ama tabi ben Hale’m hamiş olduğumu bilmiyorum test bozuk diyorum tüm arkadaşlarıma test yaptırdım :)))