Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denemediğim bu kalmıştı canım bunuda yapıcam:)) ben arada minder koyuyorum kalcama öyle bekliyorum ama işte olacağı varsa her türlü oluyor canım kabızlık hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Bazıları adetliyken yumurtluyormus canım olabilir seninde

canımsın onu bende okumuştum hatta geçenlerde bir defa yaptırdım eşime sonra unuttum hep oluyormus cidden bu arada hadi inşallah yumurtlama günün hayırlı gelir kaçırma

Denemediğim bu kalmıştı canım bunuda yapıcam:)) ben arada minder koyuyorum kalcama öyle bekliyorum ama işte olacağı varsa her türlü oluyor canım kabızlık hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Hiç bilmiyorum canım belirtimi inşallah belirtidir daha çok ateş basması bas dönmesi bide sırtta ağrı en belirgi n belirti diye biliyorum

Bazıları adetliyken yumurtluyormus canım olabilir seninde
Inşallah ya öyle olursa napcam daha adet bitmedi onu düşünüyorum bel agrım var bir kaç gündür bugünde sanki tüplerimi hissettim yumurtayı hissettim gibi

canımsın onu bende okumuştum hatta geçenlerde bir defa yaptırdım eşime sonra unuttum hep oluyormus cidden bu arada hadi inşallah yumurtlama günün hayırlı gelir kaçırma
Inşallah kaçırmam canım bende testim az kaldı diye ikiye kesip yapıyorum iki gün arayla ama bu yöntem çok aklıma yattı olana kadar denicem de benim eş kisisi işten artık çok geç geliyor yoğunluk nedeniyle sonrada uyuyor adet bitiminde ne yapacağım da uyutmayacagim onu düşünüyorum

Inşallah ya öyle olursa napcam daha adet bitmedi onu düşünüyorum bel agrım var bir kaç gündür bugünde sanki tüplerimi hissettim yumurtayı hissettim gibi
Canım eğer öyleyse mecbur ilişki olacak bebek için . Sen iyisi bu ay iyice dikkat et yumurtlama günlerine ona göre bir yol izlersin.insallah hemen adet bitimidir yumurtlaman

Canım eğer öyleyse mecbur ilişki olacak bebek için . Sen iyisi bu ay iyice dikkat et yumurtlama günlerine ona göre bir yol izlersin.insallah hemen adet bitimidir yumurtlaman
Inşallah canım işte bel ağrısı mahvediyor olmadı şırınga alırım beni bu ay hiçbir şey durduramaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…