Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi :cry:
Canım bizim topigimizin ilk hamiş annesi kan testinde negatif dediler . Testleri hep silik çıktı şimdi 6 haftalık hamile:)

Herkes erkek hissediyor yaaa :) bi ben bişe hissetmiyorum eşim bile öyle diyor amaç sağlıklı olsun testlerim yapıldı canım herşey yolunda
:halay: canim aynen saglikli olsun eli ayagi düzdün olsun ama ne bilim içimden tosun paşa demek geldi allah söyletiyor derler ya :KK48:

Benim belirtim aslında direk göğüslerim oldu hiç agrım olmadı , sonra yumurtlamam geçti zaman adete yakım bidaha akıntım başladı hiç akıntım olmamıştı adetten 10 gün önce test yaptım silik çıktı belirsiz sonda kan verdim adete 6 gün varken negatif günüm geçti öylesine bi test yapayım dedim pozitif 6. Gün kan verdim 32, sonra 5 gün sonunda 514 çıktı kan değerlerim dün 688 di şimdi kaç bilmiyorum

Benim belirtim aslında direk göğüslerim oldu hiç agrım olmadı , sonra yumurtlamam geçti zaman adete yakım bidaha akıntım başladı hiç akıntım olmamıştı adetten 10 gün önce test yaptım silik çıktı belirsiz sonda kan verdim adete 6 gün varken negatif günüm geçti öylesine bi test yapayım dedim pozitif 6. Gün kan verdim 32, sonra 5 gün sonunda 514 çıktı kan değerlerim dün 688 di şimdi kaç bilmiyorum
yumurtlamadan sonra adete yakın nasıl bir akıntın oldu beyaz miydi rengi ?

yumurtlamadan sonra adete yakın nasıl bir akıntın oldu beyaz miydi rengi ?
Programa göre yapıyordum ben telefondan o zaman şeffaf alıntım olmadı yumurtlama gunumde hatta yukardada önceki konu da yazmıştım ben yumurtlamadım galiba diye adete yakın önce şeffaf uzayan akıntım oldu sonra sarı akıntım başladı adet oluyorum kesin dedim tabi kasık agrısıda var hatta bi kere akşam misafirler varken koltukta kalkayım derken sol tarafıma bi agrı saplandı hep adetten diyordum kan testim de negatif çıkınca soğan şuhuna başladım bi hafta boyunca maydonoz soğan içtim normalde 3. Gün kanamam gelirdi adet günüm geçmeme başladı Ruyaöda sağ gögsümden erkek bebek emzirdim mavi gözlü sabah göğüs agrosoula uyandım kiii göğüs agrım adetten 15 gün önce başlar benim kesinlikle günüm geçti agrım başladı içime kurt düştü bidaha test yapayım. Dedim gece silik çizgi çıktı testlerimi atayım size şimdi

Kızlar bide tesadüf mü işarett mi bilmiyorum ben internetin ovulsaydı bir testi sipariş vermiştim adet olcam diye neyse 3 gün sonda testlerim geldi kutuyu açtım yanlış test bana 50 tane gebelik gelmiş amaaan dedim kalsın bidaha sipariş verrim hiç aklıma gelmedi şimdi o testleri de hep dağıttım vesile olsun isteyene diye :)

Programa göre yapıyordum ben telefondan o zaman şeffaf alıntım olmadı yumurtlama gunumde hatta yukardada önceki konu da yazmıştım ben yumurtlamadım galiba diye adete yakın önce şeffaf uzayan akıntım oldu sonra sarı akıntım başladı adet oluyorum kesin dedim tabi kasık agrısıda var hatta bi kere akşam misafirler varken koltukta kalkayım derken sol tarafıma bi agrı saplandı hep adetten diyordum kan testim de negatif çıkınca soğan şuhuna başladım bi hafta boyunca maydonoz soğan içtim normalde 3. Gün kanamam gelirdi adet günüm geçmeme başladı Ruyaöda sağ gögsümden erkek bebek emzirdim mavi gözlü sabah göğüs agrosoula uyandım kiii göğüs agrım adetten 15 gün önce başlar benim kesinlikle günüm geçti agrım başladı içime kurt düştü bidaha test yapayım. Dedim gece silik çizgi çıktı testlerimi atayım size şimdi
ayy canim ne güzelde anlatmışsın rabbim nasip etmis masallah

Bu

Eklentiler

• 603D7FD5-2558-46AD-A59C-D431E97B409F.jpeg
    603D7FD5-2558-46AD-A59C-D431E97B409F.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 35
Bunlarıda sabah kalkıp yapmıştım ama tabi ben Hale’m hamiş olduğumu bilmiyorum test bozuk diyorum tüm arkadaşlarıma test yaptırdım :)))

Eklentiler

• CA067929-234A-4FA5-A128-C4EBA7328BD5.jpeg
    CA067929-234A-4FA5-A128-C4EBA7328BD5.jpeg
    99,2 KB · Görüntüleme: 43
Bide bol hol dua okudum hamilelik için Meryem süresini okudum hep dedim ki ben istiyorum ama benden daha fazla bekleyip isteyene nasip et rabbim dedim daha çok sıkıntıda olana aratma önce ona ver dedim hep bu duayı ettim kızlar bide ilişkye girmeden önce hep dua okudum eşimde söyledim oda hep öyle yaptı bu sizin istemenizle olan bişe değil kesinlikte ki ben kan testi verdiğim gün hiç unutmcam duşa girmiştim elimi karnıma koydum inşallah benimledir dedim suyun altında bi sürü sua ettim sabah kalktım doktor babam hamilesin dedi doktorla birlikte ağladık ben şok tabi adamda ben aglayınca şaşırdı ağladı duygulandı :)

Şimdi bol bol yazıyorum ki sürekli giremiyorum diye anlatıyorum size şunu da yapın bal çörek otu fındık tarçın karıştırın sizde eşinizle birlikte yiyin kaç gün yapabilirseniz sonra bugün yumurtlama günü ya 2 gün arayla ilişki olsun sonra adete kadar bırakmayın adam bıksada ilişki olsun 3 gün arayla 2 gün arayla kesinlikte ben eşime illlaallah ettirmiştim bu ay adam pes diyordu :))))))

Veee hsg hormon prolaktin bu testleri yaptırın İnan’ın ben hamile kaldıysam hsg dem sonra oldu

Eylül 10 hsg çekildim ekim 2 de adet gördüm bir kere o son adetim oldu işte şimdi 6 haftalık oldum şükür inşaaaalllah en kısa zamanda sizde arkamdan gelirsiniz olmuyor demeyin ben hep öyle diyordum kesinlikle hamile kalmam diyordum :)

X