Ben bunu da denedimCanlar bir topik okudum şimdi dedikleri şekilde hamile kalan çok kişi var saatlerce okudum desem yeri (1saat :)) her ilişki sonrası ayaklardan tutup eş sallıyormus deneyelim hep birlikte :) belki olur . Bu arada adetliyken şüphelenip test yaptım ovulasyon koyilasiyor . @diligecmisinsan00 @elif382 @Elfesya35 @2015umutberi35 N Nurlana14 Y yaprakali @Blueangel34 @MiyavKedi Aschi
Sseerraayy @pelinimben @Balgozlu55 @papatyakokankadin @Sweet03 @dombili_xl @kahvecibaby @Sinemsara07 @alsah @Delfin_ @ipeek35 @Sebepsonuc
@ebrargelin @- Pudra Pembe - @
Kesinlikte öyle birebir ben yaşadım yakın sürede işte biii zaman var bize yazılan ve ben annemle aynı zamanda hamile kalmışım annem hep bana söyluyordu sen bir yılı doldur benim gibi kalcan diyordu :) kız anaya çekermiş
bende anama çekeydim keşke üçüncü ayında hamile kalmis ve çok çocuk düşürdü annem bizlerden sonra babam derdi üstüne ceket atsam hamile kaliyon annem gülerdi hepKesinlikte öyle birebir ben yaşadım yakın sürede işte biii zaman var bize yazılan ve ben annemle aynı zamanda hamile kalmışım annem hep bana söyluyordu sen bir yılı doldur benim gibi kalcan diyordu :) kız anaya çekermiş
Öyle deme :) akışına bırak bence olmaz diye bişe yok bol dua ve teslimiyet çok öenmliiii İnan banabende anama çekeydim keşke üçüncü ayında hamile kalmis ve çok çocuk düşürdü annem bizlerden sonra babam derdi üstüne ceket atsam hamile kaliyon annem gülerdi hepanamın kızı olamadım
ne güzel rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah ❤Aralık benim Doğum günümdü bebeğim bana en güzel erken hediye oldu Doğum zamanımda evlilik yıldönümüme geliyor temmuz yada agustos şaka gibi herşey
haklsiin canim benim yapicam dediklerini ❤Öyle deme :) akışına bırak bence olmaz diye bişe yok bol dua ve teslimiyet çok öenmliiii İnan bana
Yap yap ben yaptıklarımı anlattım dualarım sizinle inşaallah en kısa zamanda dizinde haberinizi alırım rabbim elinizi yuvanızı boş bırakmasın bütün duam bu zaten her geve aynı şeyi diyorum isteyen herkese versin rabbim .. bişe olursa özelden de yazabilirsin canım benim her daim cevaplarım gördüğüm zaman rabbim ol der olur gerisi boşhaklsiin canim benim yapicam dediklerini ❤
Aynen öyle canım hadi uyu sende dinlen öpüyorum çok herşey için anlattiklairn için teşekkür ederim ıyi geceler tatlı rüyalar ❤Yap yap ben yaptıklarımı anlattım dualarım sizinle inşaallah en kısa zamanda dizinde haberinizi alırım rabbim elinizi yuvanızı boş bırakmasın bütün duam bu zaten her geve aynı şeyi diyorum isteyen herkese versin rabbim .. bişe olursa özelden de yazabilirsin canım benim her daim cevaplarım gördüğüm zaman rabbim ol der olur gerisi boş
canım ovulasyon yapmamışmıydın bilmiyormusun geç döölennem olup olmadıgını yumurtan ne zaman çatladıkıAma geç döllenmeyle hamile kaldım hespaladınız tarihte yumurtlama olmuyor çünkü ben o sistemi çözdüm
Hayır yapmadım telefondan takip ediyordumcanım ovulasyon yapmamışmıydın bilmiyormusun geç döölennem olup olmadıgını yumurtan ne zaman çatladıkı
Geç döllenme oldu dedim zaten bendecanım ovulasyon yapmamışmıydın bilmiyormusun geç döölennem olup olmadıgını yumurtan ne zaman çatladıkı
anlatamadım demek istediğimi canım hani biz ta sende bata 10 gün varken silik çizgi görmüştükya ondan dedim. Ben anlamaya çalışıyorum geç döllenme geç yumurtlama ile olur değilmi. Sen geçtiğimiz ay geç yumurtladın o zaman. Demekki telefondaki yumurtlama zamanın dogru değilmiş.Geç döllenme oldu dedim zaten bende
Tamam bi üst mesajımı okursan bende zaten dedim ki telefonda ki program yanlış :)) ben ona göre yumurtlamadım geç olmuş Benin kianlatamadım demek istediğimi canım hani biz ta sende bata 10 gün varken silik çizgi görmüştükya ondan dedim. Ben anlamaya çalışıyorum geç döllenme geç yumurtlama ile olur değilmi. Sen geçtiğimiz ay geç yumurtladın o zaman. Demekki telefondaki yumurtlama zamanın dogru değilmiş.
gözümden kaçmış bir üst mesaj kusura bakma yazarak rahatsız ettim belliki.Tamam bi üst mesajımı okursan bende zaten dedim ki telefonda ki program yanlış :)) ben ona göre yumurtlamadım geç olmuş Benin ki
Yok hiç denemedim her gün soğan kaynayıp içmeye üşenmiş olabilirim :) sogan suyu enfeksiyon için değil mi? Rnfeksiyon yok bendeİyi yapmışsın kuzum sabır biraz daha soğan suyunu denedin mi hiç ?
Doğrudur canım ben 3 ay sonra gel dedi ben gitmedim morelim de çok bozuk isyanlardayımhmm benim ilacsiz yukselmiiyor malesef mecbur kullaniorz
bende oyleyim cnm. aptal aptal insanlar wkil verio sinirlerim alt ust vallahiDoğrudur canım ben 3 ay sonra gel dedi ben gitmedim morelim de çok bozuk isyanlardayım
Pko için birebirmis rahim temizliyor sadece enfeksiyon için değil canımYok hiç denemedim her gün soğan kaynayıp içmeye üşenmiş olabilirim :) sogan suyu enfeksiyon için değil mi? Rnfeksiyon yok bende
Ayyy insallah hayirlisiyla ikisindede cizgi cikti umutlandim belki ilerki gunlerde cikar yaptirrim yine coook sagol umutlandim sanki :)Canım bizim topigimizin ilk hamiş annesi kan testinde negatif dediler . Testleri hep silik çıktı şimdi 6 haftalık hamile:)