Gebeliğe Hazırlık Bir yıldır hamile olmayı bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bunu da denedimBunlar bence hikaye ulaşacak olan her türlü yolunu buluyor

E Ebr111 çok duygulandım canım ya dünya dua üzerine kurulu rabbim ol deyince olur biz me kadar cabalasak nafile dua etmekten başka çare yok
Kesinlikte öyle birebir ben yaşadım yakın sürede işte biii zaman var bize yazılan ve ben annemle aynı zamanda hamile kalmışım annem hep bana söyluyordu sen bir yılı doldur benim gibi kalcan diyordu :) kız anaya çekermiş

Aralık benim Doğum günümdü bebeğim bana en güzel erken hediye oldu Doğum zamanımda evlilik yıldönümüme geliyor temmuz yada agustos şaka gibi herşey

bende anama çekeydim keşke üçüncü ayında hamile kalmis ve çok çocuk düşürdü annem bizlerden sonra babam derdi üstüne ceket atsam hamile kaliyon annem gülerdi hep anamın kızı olamadım

bende anama çekeydim keşke üçüncü ayında hamile kalmis ve çok çocuk düşürdü annem bizlerden sonra babam derdi üstüne ceket atsam hamile kaliyon annem gülerdi hep anamın kızı olamadım
Öyle deme :) akışına bırak bence olmaz diye bişe yok bol dua ve teslimiyet çok öenmliiii İnan bana

haklsiin canim benim yapicam dediklerini ❤
Yap yap ben yaptıklarımı anlattım dualarım sizinle inşaallah en kısa zamanda dizinde haberinizi alırım rabbim elinizi yuvanızı boş bırakmasın bütün duam bu zaten her geve aynı şeyi diyorum isteyen herkese versin rabbim .. bişe olursa özelden de yazabilirsin canım benim her daim cevaplarım gördüğüm zaman rabbim ol der olur gerisi boş

Aynen öyle canım hadi uyu sende dinlen öpüyorum çok herşey için anlattiklairn için teşekkür ederim ıyi geceler tatlı rüyalar ❤

Geç döllenme oldu dedim zaten bende
anlatamadım demek istediğimi canım hani biz ta sende bata 10 gün varken silik çizgi görmüştükya ondan dedim. Ben anlamaya çalışıyorum geç döllenme geç yumurtlama ile olur değilmi. Sen geçtiğimiz ay geç yumurtladın o zaman. Demekki telefondaki yumurtlama zamanın dogru değilmiş.

Tamam bi üst mesajımı okursan bende zaten dedim ki telefonda ki program yanlış :)) ben ona göre yumurtlamadım geç olmuş Benin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…