Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

nedir bu çocuklarını evlendirdiktn sonra sanki gelinleri oğullarını kaçırmış gibi tavırlar anlamıyorum. evlendirene kadar kırk takla atıp evlendirdikten sonra ayırmak için huzur bozmak için uğraşıyorlar.. siz takmayın bunları kafanıza bebişinize odaklanın onun huzuru için huzurlu olmaya çaba gösterin

Valla hiç taktığım yok zaten gönderdim oğullarını uçakla 2 günlük gönüllerini alsın mahsun kalmasinlar diye yok gene nuh deyip peygamber demediler geçen sene geldiklerinde arkadaşımın ana babasının evine gittik köye bir günü beraber geçirdiler arkadaşım ın annesi demiş ki Allah o kıza Eyüp peygamber sabrı versin ama eşime sorarsan kötü niyetli ve geçimsiz olan benim

Ha bu arada seminer dönemlerini de anasının yanında geçirerek ben 3 aylık hamileyken gitti 6 aylıkken geldi arkadaş

Eşinize çok sinir oldum.
Size maddi durumumuz yok gidemeyiz diyor ama ablasına resmen yalvarıyor sen gitmek istersen gideriz diye.
Ya ablası tamam gidelim deseydi?
Eşiniz beyin olarak hiç olgunlaşmamış kusura bakmayın.
Evlilikle özel günlerde önce eşle plan yapılmalı.

ya ben düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor. neden insan karısıyla ya da kocasıyla vakit geçirmeyi sevmez diye.
ben eşimle tüm boş vakitlerimde dip dibe olmak için can atarım, eşim de öyle.
yani hele ki siz de çoluk çocuk da yok.
dışarı çıkın boş boş gezin. yağmur altında ıslanın, kar varsa kar topu oynayın. eğlenenleri izleyin. sıcacık çay kahve için. bazen biz oğlanı arabada uyutup boş bir yerde ağaçları izleye izleye araba da çay falan içeriz müzik dinleriz. yani illa ki bol para gerektiren şeyler değil ki. amaç havan değişsin, sakince birbirini izle-dinle, gönül al, sevgini besle.

bu adamla hayat zor geçer be kardeşim! nefesini çok tüketme derim ben.

İşte fedakar olmamak gerektiğine bir örnek daha. Belki alakasız bir örnek olacak ama birkaç sene önce babamdan harçlık alırken kendi kafamda hep az isteyeyim zorluk olmasın adama modundaydım. Babam yemek ısmarlamak istese yok gerek yok şimdi evde yeriz vs derdim. Kendimce fedakarlık yapıyorum ahahshs. Sonra üniveristeye geçtim, noldu bilmem artık babam her paran var mı vs dediğinde var ama hayır demem çok iyi olur vs diye ihtiyacımdan fazlasını aldım. Baktım babamın da hoşuna gidiyo ne kadar para istersem ay valla o kadar kıymetli oldum yahu!

Bu iş kocaya gelince nasıl oluyor bilemiyorum ama benim tecrübeme göre kendini fedakarlık yapmak zorunda hissetmeyeceksin çünkü yaptığın fedakarlık kimsenin umrunda olmuyo asla daha kıymetli olmuyosun. Tam tersine hele ki senin kocanda... isteyeceksin valla onu da bunu da alacaksın kendine ki çalışan kadınsın. Kendini şımartacaksın inan daha kıymetli olursun. Eşin için fedakarlığı sen yaparsın ama o ilk fırsatta seni pişman eder konuda olduğu gibi. İyi kadın(!) olmayacaksın yani. İnşallah konudan sapmamışımdır:))

BENİM Aİlem ile küs beyefendi... Bende kırgıınım gerçi ama işte klasik kendi istediğini yaptıran, yapmazsan burnundan getiren erkek modeli.

Aa eşin çift karakterli mi acaba??
O ne saçma bahane,o kadar umursamamış ve yalan söylemiş ki unutup ablaya bir de ısrar.
Ben olsam ben de buzzz gibi soğurdum.

Maddi durum uygun değilken dışarda kutlama ısrarı nedir anlayabilmis değilim. Bu kadar borç harç veren dışarda kutlamak en az 2 kişi 500 tl eder. Herneyse eşiniz gorumcenizin huyunu bildiği için böyle demiş siz bence esinizden sıkılmışsıniz ve boşanmak istiyorsunuz gibime geliyor yoksa yürek sogukluguna neden olacak kadar büyük bir durum yokm

amann canım hiç değeriz hissetme, erkelerin her zaman ki hava cıva durumları, ablaya show yapmış kabul etmeyeceğini bildiği için. inan hepsi bunların aynı. konu senden bağımsız inan, orada ablasına sen istersen seni götürürüm demeye getirmiş aklı sıra ama kızın kabul etmeyeceğini de bildiğinden ısrar etmiş. boş işler. 60 yaşındaki babam bile yapıyor inan

Ha bu arada seminer dönemlerini de anasının yanında geçirerek ben 3 aylık hamileyken gitti 6 aylıkken geldi arkadaş

3 ay yoktu yani siz hamileyken Allah size gerçekten Peygamber sabrı vermiş..

Aranızda böyle bir muabbet gectikten sonra senı ISRARLA vazgecirdikten sonra senin yanında abla istersen çıkalım demesi çok korkunç...

Ben illa gidelim diye tutturmadığım için herhalde. Canını sıksaydım bu konuda böyle yapamazdı illa kötü eş ol diyor. Ablası gidelim deseydi ben gitmezdim zaten. Benim kırgınlığımın üzerine ablasının isteğiyle gitmemiz beni daha kötü hissettirirdi

Tövbe tövbe allahım ya rabbim nerdesin sen böylesi insanlara nefes aldırıyorsun Allah yardımcın olsun onların da yanlarına kalmasın inşallah

bende sizin gibiyim. ne bileyim bir pazar günü erkenden uyanıp kahvaltı etsek bütün gün film izlesek uyusak ne var diyorum.. ya planı oluyor ya da maç izliyor. ben onun hayatında evini temizleyen yemeğini yapan cinsel duygularını tatmin eden biriyim sanki. sevgisini bazen hissetttiriyor bazen de sanki hiç sevmiyor gibi. canı nasıl isterse yani. evlilikten soğudum artık

çok haklısınız. bende yaşadım. ben dişimden tırnağımdan arttırdığımda eşim annesigile yediriyordu bende artık harcıyorum diyip fazla fazla alıyordum para onuda biriktiriyordum taa ki şu borç çıkana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…