- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Hic sesimi yukseltmedim . Aksine o bagirdikca ben donup gittim ve esim kendiside soyler senin beni tahrik etme seklin tartismada cok sessiz kalman diyeKeske bize anlattiginiz gibi sesinizi yukseltmeden sakince esinize uzuldugunuz noktalari anlatsan. Ses tonu cok onemlidir.
Bilmiyorum ablasi dediki paraniz yokmus gibi oldu dedi ne alaka yani. Hicbir kadin ne olursa olsun bu sozleri haketmez ben kendimi okadar kucuk gordumki orda inanamazsiniz hala kendisini hakli goruyor.O nasil sozler hemde baskalarinin yaninda. Insan yalnizken bile boyle konusmaz yani. Kesin ve net tavir koyun bence, siz gene gitmissiniz ama esiniz deger bilmez biri sanirim
En guzel cevap sessiz kalmaktir. Ama kusmus gibi degil. Iyi yapmissinizHic sesimi yukseltmedim . Aksine o bagirdikca ben donup gittim ve esim kendiside soyler senin beni tahrik etme seklin tartismada cok sessiz kalman diye
Birde ailesi bile onu hakli buldu biliyor mudunuz? Neden ozur dilemedigini simdi anladim. Aile icinde kimse birbirini uzmesin ama aile disindakileri uzebiliriz mantigi var.sana gelince parası yoktu ama ablasına gelince var diyecek bir şey bulamadım
klasik erkek ailesi.Birde ailesi bile onu hakli buldu biliyor mudunuz? Neden ozur dilemedigini simdi anladim. Aile icinde kimse birbirini uzmesin ama aile disindakileri uzebiliriz mantigi var.
Ben mesela yemegini hazirlarim cayini gotururum bunlari bırakmam. Gerekmedigi surece konusmam. Buna bile sukretmiyorEn guzel cevap sessiz kalmaktir. Ama kusmus gibi degil. Iyi yapmissiniz
Esiniz cadi kadin gormemis. Benim esimde tartistigimizda sessiz kalirdim kavga buyumesin diye cevap vermezdim. Giderdim baska seylerle oyalanirdim. Gelirdi yanima cevap versene diye israr ederdi kendini savunsana derdi. Cevap verirdim bu kezde niye cevap veriyorsun derdi delirti beniBen mesela yemegini hazirlarim cayini gotururum bunlari bırakmam. Gerekmedigi surece konusmam. Buna bile sukretmiyor
Bu da ayni. Yani gelip oyle sormazda benim her hareketime anlam yükleyip satasmaya calisir. Yani bir insan haksiz oldugunu kabul edip ozur dilemez mi ? Yok ya adam yuzsuz birde ustune hakaret ediyorEsiniz cadi kadin gormemis. Benim esimde tartistigimizda sessiz kalirdim kavga buyumesin diye cevap vermezdim. Giderdim baska seylerle oyalanirdim. Gelirdi yanima cevap versene diye israr ederdi kendini savunsana derdi. Cevap verirdim bu kezde niye cevap veriyorsun derdi delirti beni
Napsan kabahatlisin iste yaranamazsin. Senin sonun benim sonuma benzemez ins. BendrBu da ayni. Yani gelip oyle sormazda benim her hareketime anlam yükleyip satasmaya calisir. Yani bir insan haksiz oldugunu kabul edip ozur dilemez mi ? Yok ya adam yuzsuz birde ustune hakaret ediyor
Napsan yaranamazsin iste. Senin sonun benim sonuma benzemez ins. 9 yil sonra aldatilarak ayrildim..Bu da ayni. Yani gelip oyle sormazda benim her hareketime anlam yükleyip satasmaya calisir. Yani bir insan haksiz oldugunu kabul edip ozur dilemez mi ? Yok ya adam yuzsuz birde ustune hakaret ediyor
Birde bana hakaret etti tum ailesinin yanindaNefret ediyorum üste çıkmak için karşıdakini suçlayıp ona yanlış sözler söyleyen, kırıcı olan tiplerden.
Cok uzuldumNapsan kabahatlisin iste yaranamazsin. Senin sonun benim sonuma benzemez ins. Bendr
Napsan yaranamazsin iste. Senin sonun benim sonuma benzemez ins. 9 yil sonra aldatilarak ayrildim..
Gelen gideni aratirmis gecte olsa anladi ama is isten gecti tabi. Uzulme ben guluyorum simdi eskiden agladiklarimaCok uzuldumbenim erkeklere guvenim yok herkesten beklerim
Birde bana hakaret etti tum ailesinin yaninda
Ve hala onu hakli bulan bir ailesi var. Tabiki ozur dilemez.Ay ona bakmayı unutmuşum 1. sayfayı okurken, şimdi okudum.
Bu adamdan soğunmaz da napılır?
Çok sinir oldum
Ve hala onu hakli bulan bir ailesi var. Tabiki ozur dilemez.
Ee napıcaksın böyle bir evliliğe daha ne kadar devam edilir? Eşin olacak adamda saygısızlık diz boyu. Ama sizde de net bir adım atacak hal göremedim ben. Tüm konunuzu okudum.Ve hala onu hakli bulan bir ailesi var. Tabiki ozur dilemez.
Bilmiyorum ne yapacagimi bosanmak istiyorum cunku karsimda beni hor goren ve gerkesin icinde yerin dibine sokmakta sakinca gormeyen bir hayvan var ancak bu hayvan herif sirf davayi ben acayim diye bekler tazminat vs vermemek icin bu yuzden onun acmasini beklemem gerekEe napıcaksın böyle bir evliliğe daha ne kadar devam edilir? Eşin olacak adamda saygısızlık diz boyu. Ama sizde de net bir adım atacak hal göremedim ben. Tüm konunuzu okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?