Bir Yılbaşı Sorunuda Benden Gelsin O Zaman

Keske bize anlattiginiz gibi sesinizi yukseltmeden sakince esinize uzuldugunuz noktalari anlatsan. Ses tonu cok onemlidir.
Hic sesimi yukseltmedim . Aksine o bagirdikca ben donup gittim ve esim kendiside soyler senin beni tahrik etme seklin tartismada cok sessiz kalman diye

O nasil sozler hemde baskalarinin yaninda. Insan yalnizken bile boyle konusmaz yani. Kesin ve net tavir koyun bence, siz gene gitmissiniz ama esiniz deger bilmez biri sanirim
Bilmiyorum ablasi dediki paraniz yokmus gibi oldu dedi ne alaka yani. Hicbir kadin ne olursa olsun bu sozleri haketmez ben kendimi okadar kucuk gordumki orda inanamazsiniz hala kendisini hakli goruyor.

sana gelince parası yoktu ama ablasına gelince var diyecek bir şey bulamadım
Birde ailesi bile onu hakli buldu biliyor mudunuz? Neden ozur dilemedigini simdi anladim. Aile icinde kimse birbirini uzmesin ama aile disindakileri uzebiliriz mantigi var.

Ben mesela yemegini hazirlarim cayini gotururum bunlari bırakmam. Gerekmedigi surece konusmam. Buna bile sukretmiyor
Esiniz cadi kadin gormemis. Benim esimde tartistigimizda sessiz kalirdim kavga buyumesin diye cevap vermezdim. Giderdim baska seylerle oyalanirdim. Gelirdi yanima cevap versene diye israr ederdi kendini savunsana derdi. Cevap verirdim bu kezde niye cevap veriyorsun derdi delirti beni

Bu da ayni. Yani gelip oyle sormazda benim her hareketime anlam yükleyip satasmaya calisir. Yani bir insan haksiz oldugunu kabul edip ozur dilemez mi ? Yok ya adam yuzsuz birde ustune hakaret ediyor

Nefret ediyorum üste çıkmak için karşıdakini suçlayıp ona yanlış sözler söyleyen, kırıcı olan tiplerden.

Bu da ayni. Yani gelip oyle sormazda benim her hareketime anlam yükleyip satasmaya calisir. Yani bir insan haksiz oldugunu kabul edip ozur dilemez mi ? Yok ya adam yuzsuz birde ustune hakaret ediyor
Napsan kabahatlisin iste yaranamazsin. Senin sonun benim sonuma benzemez ins. Bendr
Napsan yaranamazsin iste. Senin sonun benim sonuma benzemez ins. 9 yil sonra aldatilarak ayrildim..

Ve hala onu hakli bulan bir ailesi var. Tabiki ozur dilemez.

Objektif olmak niye bu kadar zor anlamıyorum ben.
Böyle insanları anlamadım hiç, ben yanlış yapan yakınım oldu mu rahatsız oluyorum millet ölümüne koruyor.
Bir yanlış yapıyorsun oğlum, kardeşim demek niye bu kadar zor.
Elin kızını şımartmak kendi oğullarını da yermek olarak görüyorlar sanırım kendi çaplarında...
Hatasını anlar dilerim dicem ama bu şekilde nasıl olacak bilemiyorum...

Ee napıcaksın böyle bir evliliğe daha ne kadar devam edilir? Eşin olacak adamda saygısızlık diz boyu. Ama sizde de net bir adım atacak hal göremedim ben. Tüm konunuzu okudum.
Bilmiyorum ne yapacagimi bosanmak istiyorum cunku karsimda beni hor goren ve gerkesin icinde yerin dibine sokmakta sakinca gormeyen bir hayvan var ancak bu hayvan herif sirf davayi ben acayim diye bekler tazminat vs vermemek icin bu yuzden onun acmasini beklemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…