- 15 Mart 2019
- 625
- 615
- 103
- Konu Sahibi gulaslan ay
-
Ne olur bütün derdi bu olsun, 27 yaşında koca öğretmen kadının çocuk çocuk laflar etmesi beni çökertti.Muhtemelen verilen cevaplar sizi tatmin etmedi , siz istediniz ki sizi unutamadığını hala çok sevdiğini yazsınlar. O yüzden bazılarına tepki gösterişiniz . Çocukta farkında yem olucağınızı, gel diyince gelceksiniz git diyince gitceksinizolan adamın eşine olcak gibi
Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
“Sizi unutamamış,çoookkk aşıkkkk,nasıl bi iz bırakmışsınız vay beeeeee” dememizi beklediniz ama olmayınca insanlara saldırmışsınız.
Bedelli askerliği görmesem 15 yaş altı zaten diyecektimBu üyenin bütün konuları 15 yaş altı gibi. Hep istemediği cevaplara tepki vermiş. Ergen ergen sorular falan. Ayyyyy ufak bebeğim var uğraşamıycammmmm
4 ay önce ayrıldık. Beni terk etti. Nomu bu süreçte hiç silmedi hep durumlarıma baktı. Bedelli askerliğe gelmiş msj attı aradı. Bitince goruşelim seviyorum dedi. Ne yapmalıyım. Ben tam unutmuş değilim ama çok üzdü
- gulaslan ay
- Yorumlar: 25
- Forum: Bir derdim var
Kova erkeği dönmez diyorlardı dün aradı msj attı. ?
- gulaslan ay
- Yorumlar: 31
- Forum: Hiçbir başlığa uymayan yazılar !
Deme öyle, ben de öğretmenimŞaşırmadım diyecem kızacaklar.
Öğretmen biri olarak ben de şaşırmadım dicemŞaşırmadım diyecem kızacaklar.
Ay sus lütfen . Meslektaşım demeye utanıyorum . böyle kendini doğru düzgün ifade etmekten aciz ,iletişim becerileri yerlerde, çıkarım yapmaktan bihaber meslektaşlarım bari öğretmenim demeyin yaİlkokul değil. Ama senin beyin seviyen ilkokulda kalmıs istersen harfleri sana ögretirim. İşsiz. Ben de dusunduklerimde haklıyım. Hayatında bi seviyeye gelememiş. Öğretmenleri çekemeyen bir cahilsiniz.
E valla kızdım ben de öğretmenimŞaşırmadım diyecem kızacaklar.
Aciliyeti neydi acaba tam olarakBu üyenin bütün konuları 15 yaş altı gibi. Hep istemediği cevaplara tepki vermiş. Ergen ergen sorular falan. Ayyyyy ufak bebeğim var uğraşamıycammmmm
4 ay önce ayrıldık. Beni terk etti. Nomu bu süreçte hiç silmedi hep durumlarıma baktı. Bedelli askerliğe gelmiş msj attı aradı. Bitince goruşelim seviyorum dedi. Ne yapmalıyım. Ben tam unutmuş değilim ama çok üzdü
- gulaslan ay
- Yorumlar: 25
- Forum: Bir derdim var
Kova erkeği dönmez diyorlardı dün aradı msj attı. ?
- gulaslan ay
- Yorumlar: 31
- Forum: Hiçbir başlığa uymayan yazılar !
Arkadaş normal bir şey yazmış.Niye atarlanıyorsunuz anlamadım.Aşk bölümü vardı da ben mi yazmadım. Çok bilmiş davranmayın. Bölüm yoktu burayı buldum. Biz de biliyoruz burun estetiği kısmı olduğunu.
Topluma örnek olması gereken insanların bu ağızla konuşması çok üzücüGerizekalı. Nesini sorguluyosun insanca bi şey danışıyorum.
Sallıyor ayol ne öğretmeniŞaşırmadım diyecem kızacaklar.
Gerilere gidince bu yaşına kazasız belasız nasıl gelmiş diye derin düşüncelere dalıyorsun.Sallıyor ayol ne öğretmeni
Öyle bir cevap karşısında 18 yıllık bir Türkçe Öğretmeni olarak benim kahroluşumKimsede sormamışki "branşınız nedir" diye. Konu daha alevli olabilirdi "Türkçe" cevabı geldikten sonra
Ne öğretmeni ya ergen gibi yazıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?