Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msj

Muhtemelen verilen cevaplar sizi tatmin etmedi , siz istediniz ki sizi unutamadığını hala çok sevdiğini yazsınlar. O yüzden bazılarına tepki gösterişiniz . Çocukta farkında yem olucağınızı, gel diyince gelceksiniz git diyince gitceksiniz olan adamın eşine olcak gibi

Ne olur bütün derdi bu olsun, 27 yaşında koca öğretmen kadının çocuk çocuk laflar etmesi beni çökertti.

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
“Sizi unutamamış,çoookkk aşıkkkk,nasıl bi iz bırakmışsınız vay beeeeee” dememizi beklediniz ama olmayınca insanlara saldırmışsınız.
Bu tarz konularda sadece yorum okumaya gelirim çünkü konu sahibinin ceza alması kaçınılmaz son olur. Nitekim de öyle olmuş

B
Bedelli askerliği görmesem 15 yaş altı zaten diyecektim

İlkokul değil. Ama senin beyin seviyen ilkokulda kalmıs istersen harfleri sana ögretirim. İşsiz. Ben de dusunduklerimde haklıyım. Hayatında bi seviyeye gelememiş. Öğretmenleri çekemeyen bir cahilsiniz.
Ay sus lütfen . Meslektaşım demeye utanıyorum . böyle kendini doğru düzgün ifade etmekten aciz ,iletişim becerileri yerlerde, çıkarım yapmaktan bihaber meslektaşlarım bari öğretmenim demeyin ya

Aciliyeti neydi acaba tam olarak

Merak ediyorsanız söyliyim kesinlikle sizi unutamadığı vs. İçin size yazmadı. Unutamamış olsa başkasıyla evlenemezdi. Amaç gönül eğlendirmekten öte değil. Eşinden saklayıp size bu durumu normalize edip eşiyle birlikte mutlu bir hayat sürerken sizi de yanında ekstra kullanmak istemiş hepsi bu

Yine kendını ifade edemeyince hakaretlere sarılan bu şekilde kendını ifade edebildiğini zanneden bi insan daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…