• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msj

Ben sadece sordum. Sakin olun. Kalbiniz o kadar kötü ki gerçekten. By.
Valla akıl kalpten daha önemli beybi, sende akıl yok.

Adam sana gel ikinci kadın ol diyor, anlamayıp nedir nedir diye konu açıyorsun, burun estetiği bölümüne😀

Valla akıl kalpten daha önemli beybi, sende akıl yok.

Adam sana gel ikinci kadın ol diyor, anlamayıp nedir nedir diye konu açıyorsun, burun estetiği bölümüne😀
Buraları çok bilmiyorum. Soracak konu yeri bulamadım. Kusura bakma siz gibi işsiz değilim. Anlamıyorum internet işlerinden. Kendi parasını kazanan mesleğini almıs bi kadınım. Siz adam para getirsin de yiyeyim diye bekliyorken ben ders calısıyordum. Buraya yazmaya devam edin işiniz yok malum.

Hadi canım hadi.
Kaynanamın leş donu…
Naşşşş başka kapıya…
Bizde beyin varda sende yok…
Biz; kimin seviyesi ne ise ona uygun yazmasını biliriz.

Senin gibileri biz burada çoooook gördük.
Kendine yandaş düşünceli yorum bulsa adama koşa koşa gidip twerk yapacak😂😂😂.

Kudurdu zaar edepli dur dedik diye….

Hadi canım hadi.
Kaynanamın leş donu…
Naşşşş başka kapıya…

O kadar iğrençsin ki midem bulandı mal.

Hadi canım hadi.
Kaynanamın leş donu…
Naşşşş başka kapıya…

Ağam bizimle eğlenir 🤣

O kadar iğrençsin ki midem bulandı mal.

Valla açtığın konudan mütevellit senden daha mal yok konunda ama tabi mallık seviyeni sen daha iyi bilirsin.

Ah ah eskiden malların bi edebi adabı seviyesi vardı. Nerde o eski akıllı mallar yok anacım yok hepsi bozuldu…

Şimdikilerde akılda yok, nedir nedir diye faciayı anlamayıp konu açıyorlar.

Umarım din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni değilsindir.

Benim hobim biliyormusun senin gibilerle uğraşmak…

İlkokul değil. Ama senin beyin seviyen ilkokulda kalmıs istersen harfleri sana ögretirim. İşsiz. Ben de dusunduklerimde haklıyım. Hayatında bi seviyeye gelememiş. Öğretmenleri çekemeyen bir cahilsiniz.
Öğretmenlere her zaman özenir mesleğine saygı duyarım ama mesleği ve duruşu birbiriyle örtüşen hemcinslerimden bahsediyorum,böyle tükürüp gerizekalı diyen bebeler gibi davranan kesim ilgimi çekmiyor😚

asko basta sana akil veriyodum ama yanlis etmisim senin gibi bi ogretmen hanima hiiiic yakistiramadim hakketten ogretmenmisin degilmisin orda da emin degilim de neyse ogretmenler bizim gelecegimizdir hic kimse ogretmenleri hor gormuyo bunu hangi hakla konustunuz bilemiyom cahilsiniz falan dedin ama ogretmen olmussunda boşuna olmussun bacim sanirim turkceye aykiri ogretmenligi yapiyosun

Konu sahibi beklediği cevapları alamamış herkese saldırıyor. Halbuki seni unutamamış, hala aklı fikri sende , köpek gibi pişman diye yazsanıza kızlar 😬
Bihterle Behlül misali, alev alev yangınlara çağırıyor seni yazaydık keşke….

Buraları çok bilmiyorum. Soracak konu yeri bulamadım. Kusura bakma siz gibi işsiz değilim. Anlamıyorum internet işlerinden. Kendi parasını kazanan mesleğini almıs bi kadınım. Siz adam para getirsin de yiyeyim diye bekliyorken ben ders calısıyordum. Buraya yazmaya devam edin işiniz yok malum.
Valla çatlaaa…. Kudur….
Koca parasını çatır çutur yiyorum.
Allahıma hamd olsun kocamda iyi kazanıyor.
İstediğimi yiyip, içip, gezip, tozup, alıyorum.

Çalıştığım dönemde benim çalıştığım şirketlere parmağını sokamazdım.

Nedir bu çalışan kadınların, çalışmayan kadınları aşşalaması kıskandın mı kız….

Okulda da aynı muhabbet anneler arasında, hele kocası konumlu iyi para kazanan kadınlara ayrı bi ayar oluyorlar.

Kalbimin ekmeğini yiyorum…. Çat çat çat çatla….

Valla çatlaaa…. Kudur….
Koca parasını çatır çutur yiyorum.
Allahıma hamd olsun kocamda iyi kazanıyor.
İstediğimi yiyip, içip, gezip, tozup, alıyorum.

Çalıştığım dönemde benim çalıştığım şirketlere parmağını sokamazdım.

Nedir bu çalışan kadınların, çalışmayan kadınları aşşalaması kıskandın mı kız….

Okulda da aynı muhabbet anneler arasında, hele kocası konumlu iyi para kazanan kadınlara ayrı bi ayar oluyorlar.

Kalbimin ekmeğini yiyorum…. Çat çat çat çatla….
ev hanimi olmakda bi meslek bakma ona sen aşko 😍

Bu üyenin bütün konuları 15 yaş altı gibi. Hep istemediği cevaplara tepki vermiş. Ergen ergen sorular falan. Ayyyyy ufak bebeğim var uğraşamıycammmmm 😂😂

Back