- 3 Haziran 2023
- 109
- -28
- 6
- 27
- Konu Sahibi gulaslan ay
-
İkili hayat yaşamak istiyor ne olacak?Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
Nedenİkili hayat yaşamak istiyor ne olacak?
Daha tatlı. Fazla mal göz çıkarmaz.
Çok korkunç.Daha tatlı. Fazla mal göz çıkarmaz.
27 yaşındasınız, bu hayat hiç mi bişey öğretmedi ki size?Çok korkunç.
korkunç tabi geri donus yapmayin engelleyinÇok korkunç.
Bu hayattan kötülüğü mü öğrenmem lazım. Düzgün konuşun benimle. Evli bi adamın exine yazması bana normal gelmiyo. Siz sorgulayın kendinizi.27 yaşındasınız, bu hayat hiç mi bişey öğretmedi ki size?
Bna yazıldıgı içinSiz neden ciddiye aldınız ki?
Kötülüğü öğrenmeniz lazım ki kimse kötülük edemesin size. Normal değil evli adamın kadın peşinde koşması ama gerçek. Hayat kadar gerçek. Doğru değil, ahlaki değil ama gerçek.Bu hayattan kötülüğü mü öğrenmem lazım. Düzgün konuşun benimle. Evli bi adamın exine yazması bana normal gelmiyo. Siz sorgulayın kendinizi.
Ayrıca bn öğretmenim!27 yaşındasınız, bu hayat hiç mi bişey öğretmedi ki size?
Kötülüğü öğrenmeniz lazım ki kimse kötülük edemesin size. Normal değil evli adamın kadın peşinde koşması ama gerçek. Hayat kadar gerçek. Doğru değil, ahlaki değil ama gerçek.
Şaşırmadım diyecem kızacaklar.Ayrıca bn öğretmenim!
Mutlu olmasını istemiyorum. Beni de zamanında çok üzdü.Ne duymak istiyorsun neden diye sorarken. Seni sevdiğini unutamadığını mı
Üzgünüm adam karaktersiz şeref yoksunu. Karısını aldatmaya çalışıyor. Sana kolay ulaşabileceğini düşündüğü için seni seçti.
arkadas dogru diyo bacim neyini yanlis anladin ikinizi birden idare ediyo adam gormuyonmu karsilik verme yani onu demek istemisBu hayattan kötülüğü mü öğrenmem lazım. Düzgün konuşun benimle. Evli bi adamın exine yazması bana normal gelmiyo. Siz sorgulayın kendinizi.
al bak uzmuşde seniMutlu olmasını istemiyorum. Beni de zamanında çok üzdü.
arkadas dogru diyo bacim neyini yanl
ZatenBu hayattan kötülüğü mü öğrenmem lazım. Düzgün konuşun benimle. Evli bi adamın exine yazması bana normal gelmiyo. Siz sorgulayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?