Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msj

Bence kafanızı yormaya bile gerek yok. Evliyse yaptığı pislik ona kalsın kurtulduğunuza şükredin. Hiç üzerine düşmeyin engelleyin ulaşamasın bir daha siz yolunuza bakın.

Bence kafanızı yormaya bile gerek yok. Evliyse yaptığı pislik ona kalsın kurtulduğunuza şükredin. Hiç üzerine düşmeyin engelleyin ulaşamasın bir daha siz yolunuza bakın.
Öyle yaptı m çok tşk ederim. Güzel kalple insanca msjınız için. Malum bu sayfada zekası yarım olan anlama özürlüsü çok fazla. İşte

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
Karısını aldatmak ve sizi cepte tutmak istiyor aklınca. Evliyken eski sevgilisine yazan, kanı bozuk erkekten hayır gelmez. Yazık, kadına üzüldüm. Engellemeniz iyi olmuş .

Şaşırmadım diyecem kızacaklar.
Bu platformda ki biçok öğretmen enteresan ve tuhaf okurken kesin öğretmendir dedim.

Yahu arkadaş adam sen kabul edersen seni m*tr*s olarak hayatına dahil etmek istiyor bu kadar basit.

Bunun ne olduğunu anlamayıp konu açmakta ne.

Adam salak rolü yapıp kendini açık açık anlatmış. Seni istiyorum ama eşim duymayacak.

Adam seninle evlenmek dahi istememiş, bu ulvi mertebeye başkasını seçmiş.

Konu açıp ne acaba ne acaba diye kıvranmak çok saçma…

Ben sadece sordum. Sakin olun. Kalbiniz o kadar kötü ki gerçekten. By.

Şimdi çöplüğünüzden olursunuz merak etmeyin

Evet düşündüklerimde haklıymışım. Yoksa ilkokul öğretmeni falan mısınız bebelerle takılmak sizin iq biraz etkilemiş gibi duruyor laflara bakın:d
İlkokul değil. Ama senin beyin seviyen ilkokulda kalmıs istersen harfleri sana ögretirim. İşsiz.

Evet düşündüklerimde haklıymışım. Yoksa ilkokul öğretmeni falan mısınız bebelerle takılmak sizin iq biraz etkilemiş gibi duruyor laflara bakın:d
İlkokul değil. Ama senin beyin seviyen ilkokulda kalmıs istersen harfleri sana ögretirim. İşsiz. Ben de dusunduklerimde haklıyım. Hayatında bi seviyeye gelememiş. Öğretmenleri çekemeyen bir cahilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…