- 3 Haziran 2023
- 109
- -28
- 6
- 27
- Konu Sahibi gulaslan ay
Bn zaten engelledim kendisini. Sadece tuhaf geliyor bna.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi soruyorum inanın ki, nasıl tuhaf mesela?Bn zaten engelledim kendisini. Sadece tuhaf geliyor bna.
Şöyle. Evliyken benm düşünceme göre diğer erkekler yoktur. Tek eşim varCiddi soruyorum inanın ki, nasıl tuhaf mesela?
Masum.Şöyle. Evliyken benm düşünceme göre diğer erkekler yoktur. Tek eşim var
Aşk bölümü vardı da ben mi yazmadım. Çok bilmiş davranmayın. Bölüm yoktu burayı buldum. Biz de biliyoruz burun estetiği kısmı olduğunu.Ayrıca konu yanlış yerde. Burun estetiği bölümünü nasıl bulup yanlış konu açtınız ki?Mune
ÖyleyimMasum.
Aşk bölümü ne kız? Bir derdim var konusu bu. Taşır şimdi moderatör.Aşk bölümü vardı da ben mi yazmadım. Çok bilmiş davranmayın. Bölüm yoktu burayı buldum. Biz de biliyoruz burun estetiği kısmı olduğunu.
Hayat öyle değil ama, parça parça yaparlar sizi.Öyleyim
Baktım bulamadım. Dert falan.Aşk bölümü ne kız? Bir derdim var konusu bu. Taşır şimdi moderatör.
Evet şükrettim bunaİyi ki eski sevgilinmiş
Ya bu bu tip kocan olsaydı aynısını da sana yapsaydı
Cevaplarınız çok tuhaf ya.Bna yazıldıgı için
En başta çaktım davayı biliyor musun işimiz var.Cevaplarınız çok tuhaf ya.
Uğraşacaktım aslında da geçmiş bendenEn başta çaktım davayı biliyor musun işimiz var.
NesiCevaplarınız çok tuhaf ya.
Nasıl öğretmenlik yapıyor diye bi sorguluyor insanCevaplarınız çok tuhaf ya.
Oynicak bi şey olmadı gun içinde engelledim.ögretmen hanim ne dedigini kendi de bilmiyom ne yapmaya calistigini anlamiyom diyo ne yapcak iste oynuyo sizinle