- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Yoo burdayım şimdi gördüm.Hadi arkadaş olalım dicem konuları açıp açıp kaçıyorsun nasıl olacak o iş
Aa niye ya?ben olan arkadaşlarımı şutlama peşindeyım tişikkur ederım sizinle degılım
Ama hep yazıp kaçıyorsun, her konunda iletişim kurmaya çalışıyorum mesela ben. Sen böyle umursamaz davranınca mesela nasıl arkadaş olabiliriz. Dışarıdan birisi de beni umursamıyor der geçer.Yoo burdayım şimdi gördüm.
Ben seni sanki ilk defa görüyorum.Ama hep yazıp kaçıyorsun, her konunda iletişim kurmaya çalışıyorum mesela ben. Sen böyle umursamaz davranınca mesela nasıl arkadaş olabiliriz. Dışarıdan birisi de beni umursamıyor der geçer.
Yok hep buralardayım konularına da yazıyorum hatta bir çocuk falan vardı aklında, sonra biraz sıkılgan biriydin bir şeylere başlayamıyordun, motivasyon eksikliğin oluyordu, terapi alıyordun yanılıyor muyum ? İkna oldun mu :)Ben seni sanki ilk defa görüyorum.
E tm olalım jshdzjYok hep buralardayım konularına da yazıyorum hatta bir çocuk falan vardı aklında, sonra biraz sıkılgan biriydin bir şeylere başlayamıyordun, motivasyon eksikliğin oluyordu, terapi alıyordun yanılıyor muyum ? İkna oldun mu :)
TamamE tm olalım jshdzj
yaş geçtikçe insan yanlızlık istiyor,fazlalık gereksiz samimiyetleren kaçıyorAa niye ya?
Nasılsın neler yapıyorsun ayrıca adın ne?
Yaş kaç ki?yaş geçtikçe insan yanlızlık istiyor,fazlalık gereksiz samimiyetleren kaçıyor
bu mesajı okumamış olayımYaş kaç ki?
Sınava girmeyebilirim çünkü doğru dürüst hazırlık yapmadım.Canim gercek hayattan arkadas edinmeye calis. Bu senede uniye bir yere git. Okumak sana iyi gelir. Cevrende olur.
Burdan bulacağının garantisi nedir? Anonim sitede katil mi sapık mı kim var belli değil. Sen bulamazsın o ayrıBurdan bulamazsam başka nereden bulurum güvenilir arkadaşlar?