- 28 Eylül 2024
- 953
- 2.306
- 30
niyetiniz, göremedim ama duanız neyse, ben de sizin adınıza okudum. Allah kabul etsin...Allah razı olsunben sizin için de okudum haberiniz olsun :)) ama sırayı bozmayayim
Sizin için nokudum Rabbım kabul etsin. Gönlümüzdekini en güzel şekliyle versin inşallah.Sizin icin okudum, icinizden gecen dualariniz hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olsun.
Benim duam; hayirli olanin nasip olmasi, kalbimin hayirli olana isinmasi, sevgisinin artmasi, hayirsiz olandan sogumasi
Karıştırmisim sanırım, diğer arkadaşımın da nasibi vardır. Sizin için de okudum. Allah kabul etsin inşallah.niyetiniz, göremedim ama duanız neyse, ben de sizin adınıza okudum. Allah kabul etsin...
borçlarımızın hafiflemesini diliyorum ben de inşallah...
Sizin için nokudum Rabbım kabul etsin. Gönlümüzdekini en güzel şekliyle versin inşallah.
Benim duam, elimin bollasmasi, borçlarımı tez vakitte kapatıp feraha ermek inşalla
Allah razı olsunSARILARIN FILIZ oralardamevsimyazmi
Ikiniz için de okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin, borclarinizdan kurtarip bolluk versin
Benim duam; kalbimdeki duamin hayirlisiyla kabulu, belirsizliklerden kurtulup hayirli olani secmek.
Sizin için okudum. İşe döneceğim vakit koşullarımın çok iyi olması ve hayırlısı ile ev sahibi olmak dileğim.SARILARIN FILIZ oralardamevsimyazmi
Ikiniz için de okudum, Rabbim dualarinizi kabul etsin, borclarinizdan kurtarip bolluk versin
Benim duam; kalbimdeki duamin hayirlisiyla kabulu, belirsizliklerden kurtulup hayirli olani secmek.
sizin için okudum. Allah kabul etsinSizin için okudum. İşe döneceğim vakit koşullarımın çok iyi olması ve hayırlısı ile ev sahibi olmak dileğim.
bugun bır haber beklıyorum. hukuki bır surec ve maddı boyutu da olacak olumlu karar cıkarsa.
hem buyuk bır adaletsızlıgın cezası olmus dıyecegım ve yasadıgım en acı hukuki ve insani adaletsizliklerin bir gun cezasını bulacagına ınancım artacak, hem de ufak da olsa elımıze bır para gecer, hem evı bıtırebılırız ve kurtuluruz bu dertten, hem de kredı kartlarımızı kapatırız.
Allah razı olsun, sonuç çıkmadı, duruşma günü verildi hayırlısı artıkSizin için okudum, beklediginiz karar hayirlisi ve kolaylikla gelsin. Allah borclarinizdan kurtarsin, bolluk ve bereket versin
Benim duam; kalbimin hayirli yone cevrilip, o yonde sabit kalmasi. Icimdeki duanin en kisa zamanda, kolaylikla ve hayirlisiyla kabul olmasi
Okudum, Allah kabul etsin, yuvaniza huzur versineşimin annesi ve evlilik arasında denge bulması, bu konuda artık yıpranmamak.... duam budur hayrına okuyandan Allah razı olsun
Duanıza niyet ettim Allah kabul etsin Allah tüm işlerinizi sorularinizi kolaylaştırın insallahOkudum, Allah kabul etsin, yuvaniza huzur versin
Benim duam; icinde bulundugum girdapten kolaylikla cikabilmek, kalbimin hayirli olani sevip, hayirsiz olandan uzaklasmasi. Icimdeki duamin kabulu
Sizin için Okudum Allah kabul etsin dileğinizi en hayırlı en kolay en güzel haliyle oldu sevince yaşatsınDuanıza niyet ettim Allah kabul etsin Allah tüm işlerinizi sorularinizi kolaylaştırın insallah
Amin inşallah Allah hayırlı evlat nasip olmasını nasip etsin her zaman size inşallah. Niyetinize okudum Allah kabul etsinSizin için Okudum Allah kabul etsin dileğinizi en hayırlı en kolay en güzel haliyle oldu sevince yaşatsın
Benim duam oğlumun gideceği sınavda çok başarılı olması ve hakkında çok hayırlı çok güzel çok iyi sonuçlara erdirmesi sağlıklı huzurla mutluluklar bollukla bereketli beraber inşallah
Allah razı olsun, enerjiniz bile çok iyi geldi...bu ne güzel başlık böyle
SARILARIN FILIZ yukarıda dileğini yazmışsın. adına okudum fatiha. allah kabul etsin inşallah.
ben iş arıyorum. görüştüğüm bir yer var, orasının olmasını çok istiyorum. tabii ki allah hayırlı olanı versin inşallah.
çok teşekkür ederim, işim farklı olacak. allah razı olsun inşallah. allah herkes için hayırlısını versin. herkesin evine, kalbine huzur versin inşallahAllah razı olsun, enerjiniz bile çok iyi geldi...
hatta özelden cv atarsanız, belki yardımcı olabilirim, eğer alanınız muhasebe, pazarlama, dış ticaret, banka ise... ben kendim dış ticaretciyim. çevreme de sorarım.
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun en güzel iş sizin olsun inşallah. gönlünüzden geçen ve ondan hatta daha iyisi sizi bulsun , niyetinize okudum