okudum Allah kabul etsin. benim duam da sevdigime kavusmakOkudum, Rabbim en kisa zamanda, hayirli, saglikli bir evlat nasip etsin.❤
Benim duam; kalbimdeki olayla alakali en hayirli, en dogru yola yonelip orada sabit kalmak, isler benim yuzumden karisiyorsa Rabbimin affedip yolumu acmasi
Okudum rabbim kabul etsin inşallah.Okudum, Rabbim en kisa zamanda, hayirli, saglikli bir evlat nasip etsin.❤
Benim duam; kalbimdeki olayla alakali en hayirli, en dogru yola yonelip orada sabit kalmak, isler benim yuzumden karisiyorsa Rabbimin affedip yolumu acmasi
Okudum rabbim kabul etsin inşallah.
Eşimle sıkıntılar yaşıyoruz rabbim yuvamızı feraha çıkarsın. Selametle muhabbetimizi artırsın
okudum sizin için, Allah kabul etsinAlirizabeyy sizin icin duamı okudum. Hayırlısı ile kabul olsun
Allah kalbimdeki duamı ve niyetimi biliyor. Hayırlı bir zamanda olması için duanızı bekliyorum
okudum sizin için, Allah kabul etsin
benim dileğimde yeni ticaretimde bir an önce gönlümden geçen başarıya kavuşmak
Allah razı olsunOkudum sizin için Allah kabul etsinyanlış hatırlamıyorsam ya fettah zikri de bolluk bereketle ilgiliydi onu da okudum siz de aklınıza geldikçe okuyun isterseniz.
Benim duam ikizlerimi sağlıkla kucağıma alayım sağlıklı akıllı uslu iyi huylu ahlaklı kızlar olsunlar
Allah kabul etsin okudum.Okudum sizin için Allah kabul etsinyanlış hatırlamıyorsam ya fettah zikri de bolluk bereketle ilgiliydi onu da okudum siz de aklınıza geldikçe okuyun isterseniz.
Benim duam ikizlerimi sağlıkla kucağıma alayım sağlıklı akıllı uslu iyi huylu ahlaklı kızlar olsunlar
Okudum, Allah gönlünüze göre versin sizi mutluluğa boğsunAllah kabul etsin okudum.
Benim duam gönül muradıma kavuşmak amin.Artık mutlu olmak. Amin.
Allah razı olsun. Çooook ama çok ihtiyacım vardıOkudum, Allah gönlünüze göre versin sizi mutluluğa boğsun
Benim duam bebeğimle eşimle sakin huzur dolu sağlıklı bir hayat geçirmek.. İçimden geçenleri Allah biliyor
Sizin dualarınızın kabulü için okudum Rabb'im gönlünüze aydınlık versin inşallahSizin için okudum Rabbım gönlümüzdeki duayı versin.
Ben de sizin için okudum,rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.Sizin dualarınızın kabulü için okudum Rabb'im gönlünüze aydınlık versin inşallah
Bende sizin için okudum inşallah muradınıza kavuşur çok mutlu olursunuz,Ben de sizin için okudum,rabbim ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah.
Benim duam da gönül muradıma kavuşmak. Artık mutlu olmak
Bende sizin için okudum inşallah muradınıza kavuşur çok mutlu olursunuz,
Rabbim benimki de dahil olmak üzere hepimizin duasını kabul etsin
Okudum , Allah kalbinizdeki duanizi hayirlisiyla ve kolaylikla kabul etsin.
Benim duam; kalbimden gecen duanin kabulu. Hayirli olanin kolaylasip nasip olmasi
Amin. Sizin niyetiniz için okudum rabbim kabul etsin.Sizin için okudum.Rabbim yuvanizi korusun kötülüklerden yuvasi olmayanlara yuva versin.Yalnızlık zor
Amin . Bende niyetinize okudum. Allah kabul etsin.Amin. Sizin niyetiniz için okudum rabbim kabul etsin.
Benim duam gönül muradıma kavuşmak amin