- 24 Mart 2012
- 17.600
- 4.119
- 41
amin inşallahçok teşekkür ederim, işim farklı olacak. allah razı olsun inşallah. allah herkes için hayırlısını versin. herkesin evine, kalbine huzur versin inşallah
Sizin icin okudum, Rabbim kalbinize ferahlik , hakkinizda hayirlisini versinamin inşallah
ben okudum şimdi sizeSizin icin okudum, Rabbim kalbinize ferahlik , hakkinizda hayirlisini versin
Benim duam; belirsizlikten, endiseden kurtulmak, hayirli olanin kolaylasip nasip olmasi, hayirsiz olandan uzaklasmam. Kalbimdeki duam hayirlisiyla kabul olsun
okudum dileğiniz için Allah kabul etsinSizin icin okudum, Rabbim kalbinize ferahlik , hakkinizda hayirlisini versin
Benim duam; belirsizlikten, endiseden kurtulmak, hayirli olanin kolaylasip nasip olmasi, hayirsiz olandan uzaklasmam. Kalbimdeki duam hayirlisiyla kabul olsun
den geliyorum ve niyet ediyorum hep aynı kişi cevap veriyor gibi algınlanmaz umarımokudum dileğiniz için Allah kabul etsin
Benim duam: 6. kattan düşen eşimin sağlığının bir an evvel yerine gelmesi enfeksiyonunun bitmesi kan değerlerinin düzelmesi kemiklerinin kolaylıkla kaynaması sağlığına kavuşması Allahım kabul etlesin amin
Allah razı olsun lütfen dua edin bugünlere dua ile geldikden geliyorum ve niyet ediyorum hep aynı kişi cevap veriyor gibi algınlanmaz umarım
herşeyden evvel çok geçmiş olsun Allah korumuş eşinizi. çok üzüldüm. belki burda en çok dua etmemiz gereken insanlardasınız, hepimizin duası size şifa getirsin inşallah.
eşinizin bir an önce sağlığına kavuşması için canı gönülden dua ediyorum size.
Allah razı olsun lütfen dua edin bugünlere dua ile geldik
Sizin için 3 tane okudum Rabbim kalbinizden geçen duanızı kabul etsin ne dileğiniz varsa sizin için güzel bir şekilde gerçekleşsin.aminSizin icin okudum, Rabbim sifa versin, ferahlik, güc , kuvvet versin
benim duam; kalbimden gecen duamin kabulu, hayirli olanin olmasi
sizin için okudum. allah kabul etsin iniallah. doktor kontrolü nasıl geçtiSizin için 3 tane okudum Rabbim kalbinizden geçen duanızı kabul etsin ne dileğiniz varsa sizin için güzel bir şekilde gerçekleşsin.amin
Sağlıklı hayırlı bir evladımın olması,sabahki doktor kontrolümün güzel geçmesi ve sağlıklı bir gebelikle sonuçlanması icin dua eder misiniz. Allah razı olsunamin
sizin için okudum. allah kabul etsin iniallah. doktor kontrolü nasıl geçti
özel değilse kontrolünüz nasıl geçti?Sizin için 3 tane okudum Rabbim kalbinizden geçen duanızı kabul etsin ne dileğiniz varsa sizin için güzel bir şekilde gerçekleşsin.amin
Sağlıklı hayırlı bir evladımın olması,sabahki doktor kontrolümün güzel geçmesi ve sağlıklı bir gebelikle sonuçlanması icin dua eder misiniz. Allah razı olsunamin
teşekkür ederim.Sizin icin okudum, Rabbim kalbinizden gecen duayi hayirlisiyla kabul etsin
sutlac7 sizin icin de okudum, Allah hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin
Benim duam; karanliktan, icimdeki mutsuzluktan kurtulmak. Icimden gecen dualarimin hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olmasi. Hayirsiz olandan soguyup uzaklasmam, hayirli olana yakinlasmam
Sizin icin okudum, Rabbim kalbinizden gecen duayi hayirlisiyla kabul etsin
sutlac7 sizin icin de okudum, Allah hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin
Benim duam; karanliktan, icimdeki mutsuzluktan kurtulmak. Icimden gecen dualarimin hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olmasi. Hayirsiz olandan soguyup uzaklasmam, hayirli olana yakinlasmam
ikiniz içinde ayrı ayrı okudum Rabbim ne dileğiniz duanız varsa kabul eylesin , sizin için herşey en güzeli olsun aminözel değilse kontrolünüz nasıl geçti?
Sizin hayranıza okudum 42 yaşına gelmiş anne olamamış biri olarak belki duam kabul olur sizin için.. kendime olamadı. Allah sağlıcakla bir evlat sahibi olmayı nasip etsin size insallahikiniz içinde ayrı ayrı okudum Rabbim ne dileğiniz duanız varsa kabul eylesin , sizin için herşey en güzeli olsun amin
tesekkürederim iyi gecti yani aslında pazartesi bir daha gideceğim ve pazartesi netleşecek yumurtalarımın büyüyüp büyümediği
benim duam ben ve tüm gebe kalmak isteyenlerin sağlıklı hayırlı bebeklerine kavuşması ve eşimle bir ömür sevgi dolu huzurlu bir yuvamızın olması...amin
Ben de sizin için okudum, hayırlısı ne ise size berrak su gibi görünsün,yolunda kolaylıkla aksın inşallahSizin icin okudum, icinizden gecen dualariniz hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olsun.
Benim duam; hayirli olanin nasip olmasi, kalbimin hayirli olana isinmasi, sevgisinin artmasi, hayirsiz olandan sogumasi
Sizin için de okudum inşallah geçerBenim duam pazartesi günkü sınavımdan geçmek ve tüm fırtınalı ozguven zedeleyen para kaybım da olan bu sınavdan kurtulmak istiyorum insallah
Bu ne guzel bir dua boyleBen de sizin için okudum, hayırlısı ne ise size berrak su gibi görünsün,yolunda kolaylıkla aksın inşallah
Benim duam ise burnumdaki tüm sağlık sorunlarımın iyileşmesi ve güzel olması , şifa için okursanız mutlu olurum
Allah razı olsunSizin için de okudum inşallah geçer
Ben de burnumun sağlık sorunları iyileşsin ve güzel görünsün istiyorum şifa için bana da okursanız sevinirim
Allah razı olsun
Ben de sizin için okudum inşallah gönlünüze göre olsun hersey ve sağlığınız hiç bozulmasın bir daha