Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Sizin icin okudum, Rabbim kalbinize ferahlik , hakkinizda hayirlisini versin

Benim duam; belirsizlikten, endiseden kurtulmak, hayirli olanin kolaylasip nasip olmasi, hayirsiz olandan uzaklasmam. Kalbimdeki duam hayirlisiyla kabul olsun
ben okudum şimdi size allah kabul etsin inşallah

Sizin icin okudum, Rabbim kalbinize ferahlik , hakkinizda hayirlisini versin

Benim duam; belirsizlikten, endiseden kurtulmak, hayirli olanin kolaylasip nasip olmasi, hayirsiz olandan uzaklasmam. Kalbimdeki duam hayirlisiyla kabul olsun
okudum dileğiniz için Allah kabul etsin

Benim duam: 6. kattan düşen eşimin sağlığının bir an evvel yerine gelmesi enfeksiyonunun bitmesi kan değerlerinin düzelmesi kemiklerinin kolaylıkla kaynaması sağlığına kavuşması Allahım kabul etlesin amin

den geliyorum ve niyet ediyorum hep aynı kişi cevap veriyor gibi algınlanmaz umarım

herşeyden evvel çok geçmiş olsun Allah korumuş eşinizi. çok üzüldüm. belki burda en çok dua etmemiz gereken insanlardasınız, hepimizin duası size şifa getirsin inşallah.

eşinizin bir an önce sağlığına kavuşması için canı gönülden dua ediyorum size.

Allah razı olsun lütfen dua edin bugünlere dua ile geldik

Sizin icin okudum, Rabbim sifa versin, ferahlik, güc , kuvvet versin

benim duam; kalbimden gecen duamin kabulu, hayirli olanin olmasi
Sizin için 3 tane okudum Rabbim kalbinizden geçen duanızı kabul etsin ne dileğiniz varsa sizin için güzel bir şekilde gerçekleşsin.amin

Sağlıklı hayırlı bir evladımın olması,sabahki doktor kontrolümün güzel geçmesi ve sağlıklı bir gebelikle sonuçlanması icin dua eder misiniz. Allah razı olsun amin

sizin için okudum. allah kabul etsin iniallah. doktor kontrolü nasıl geçti

sizin için okudum. allah kabul etsin iniallah. doktor kontrolü nasıl geçti

Sizin icin okudum, Rabbim kalbinizden gecen duayi hayirlisiyla kabul etsin

sutlac7 sizin icin de okudum, Allah hayirli ve saglikli bir evlat nasip etsin

Benim duam; karanliktan, icimdeki mutsuzluktan kurtulmak. Icimden gecen dualarimin hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olmasi. Hayirsiz olandan soguyup uzaklasmam, hayirli olana yakinlasmam

özel değilse kontrolünüz nasıl geçti?

teşekkür ederim.
size okudum. allah kabul etsin inşallah. allah feraha çıkarsın

özel değilse kontrolünüz nasıl geçti?
ikiniz içinde ayrı ayrı okudum Rabbim ne dileğiniz duanız varsa kabul eylesin , sizin için herşey en güzeli olsun amin

tesekkürederim iyi gecti yani aslında pazartesi bir daha gideceğim ve pazartesi netleşecek yumurtalarımın büyüyüp büyümediği

benim duam ben ve tüm gebe kalmak isteyenlerin sağlıklı hayırlı bebeklerine kavuşması ve eşimle bir ömür sevgi dolu huzurlu bir yuvamızın olması...amin

Sizin hayranıza okudum 42 yaşına gelmiş anne olamamış biri olarak belki duam kabul olur sizin için.. kendime olamadı. Allah sağlıcakla bir evlat sahibi olmayı nasip etsin size insallah

Benim duam pazartesi günkü sınavımdan geçmek ve tüm fırtınalı ozguven zedeleyen para kaybım da olan bu sınavdan kurtulmak istiyorum insallah

Sizin icin okudum, icinizden gecen dualariniz hayirlisiyla ve kolaylikla kabul olsun.

Benim duam; hayirli olanin nasip olmasi, kalbimin hayirli olana isinmasi, sevgisinin artmasi, hayirsiz olandan sogumasi
Ben de sizin için okudum, hayırlısı ne ise size berrak su gibi görünsün,yolunda kolaylıkla aksın inşallah

Benim duam ise burnumdaki tüm sağlık sorunlarımın iyileşmesi ve güzel olması , şifa için okursanız mutlu olurum

Benim duam pazartesi günkü sınavımdan geçmek ve tüm fırtınalı ozguven zedeleyen para kaybım da olan bu sınavdan kurtulmak istiyorum insallah
Sizin için de okudum inşallah geçer
Ben de burnumun sağlık sorunları iyileşsin ve güzel görünsün istiyorum şifa için bana da okursanız sevinirim

Bu ne guzel bir dua boyleAllah razi olsun.

Sizin icin okudum, Rabbim gonlunuze gore versin, surec hizli ve kolay bir sekilde ilerlesin, icinize sinsin

Benim duam; feraha cikmak, mutsuzluktan huzursuzluktan kurtulmak, kalbimdeki duamin hayirlisiyla kabulu, hayirli olani sevip, hayirsiz olandan uzaklasmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…