Bir üstteki üyenin hayırlı dileği için Fatiha..

Ben de sizin icin okudum, Rabbim kalbinizdeki duayi kabul etsin

Benim duam; hayirli olani kalbimin sevmesi, hayirsiz olandan uzaklasmasi ve kalbimdeki duamin kabulü
Sizin için okudum. Rabbım dualarınızı kabul etsin gönlünüzdekini hayırlı bir şekilde nasip etsin.

Tüp bebek transferi oldum. Test için bekliyorum. Tedavinin hayırlı bir evlatla sonuçlanmasını diliyorum

Senin için okudum. Allah hayırlı sonuçlar versin inşallah
Benim duam çocuklarıma Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Hayırlı evlat olsunlar. Kötülüklerden uzak olsunlar. Evimde huzur mutluluk bereket olsun. Eşime helal kazanç verecek yeni bir iş nasip olsun inşallah

Allah kabul etsin, çok temiz ve güzel dilek -dualarınız için ben de okudum, Allah kalbiniz gibi bir hayat versin size inşallah

Benim duam, alacağım haberler ile daha çok para kazanmak. borçlarımın bu sayede hafiflemesi inşallah.
Sizin icin okudum, Rabbim hayirli bol kazanclar versin

Benim duam; sikintilarimdan kurtulup feraha ermek, hayirli olana sevgimin artmasi hayirsiz olandan kalbimin sogumasi, kalbimdeki duamin kabulu

Benim duam; sikintilarimdan kurtulup feraha ermek, hayirli olana sevgimin artmasi hayirsiz olandan kalbimin sogumasi, kalbimdeki duamin kabulu
Niyetinize okudum Allah kabul etsin.Aminn.

Benim duam benim ve babamın borçlarını bir an önce kapatabilmemiz.Borç baskısından kurtulabilmek.

Allah razı olsun

niyetinize okudum, son dönemde ben de hayr nedir, bilemediğim bir süreçteyim.

hayırlı demek yerine en güzel, en kolayını diliyorum artık. sizin için de öyle diledim

Allah razı olsun

niyetinize okudum, son dönemde ben de hayr nedir, bilemediğim bir süreçteyim.

hayırlı demek yerine en güzel, en kolayını diliyorum artık. sizin için de öyle diledim
Niyetinize okudum,inşallah Rabbim kolaylaştırır

Benim niyetim de kalbimdeki kişi ile mutlu bir evlilik yapmak, şimdiden Allah razı olsun

M madcon ve oralardamevsimyazmi ikinizin adina da okudum, Rabbim kabul etsin.

Benim duam; kalbimin hayirli olani sevip hayirsiz olandan sogumasi, kalbimdeki duamin kolaylikla ve tez zamanda kabul olmasi
Amiiiin inşallah sizin adınıza okudum

Benim duam kızlarımı sağlıkla kucağıma almak yılbaşından sonra uyumlu haftalarında doğum yapmak

Amiiiin inşallah sizin adınıza okudum

Benim duam kızlarımı sağlıkla kucağıma almak yılbaşından sonra uyumlu haftalarında doğum yapmak
Sizin icin okudum, Allah saglikla ve kolaylikla kavustursun

Benim duam; kalbimin ferahlamasi, hayirli olani sevip hayirsiz olandan sogumasi. Kalbimdeki duamin kolaylikla kabulü

Sizin icin okudum, Allah saglikla ve kolaylikla kavustursun

Benim duam; kalbimin ferahlamasi, hayirli olani sevip hayirsiz olandan sogumasi. Kalbimdeki duamin kolaylikla kabulü
Sizin için okudum rabbim kabul etsin

Benim duam; Hamileliğimin sorunsuz sıkıntısız ilerlemesi. Bebeğimi sağlıkla bir şekilde kucağıma almam. Eşimle bebeğimle mutlu huzurlu bereketli bir yuvam olması Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…