- 29 Mart 2012
- 1.749
- 1.791
Okudum, Rabbim kisa zamanda hayirli ve bol kazancli is nasip etsin.Senin için 3 Fatiha suresi okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Benim niyetim hayırlı bir iş hayırlı bir rızık kapısı nasip olması aminn
Sizin için okudum, Rabbim kabul eder de gönlünüzdekiler gerçek olur inşallahOkudum, Rabbim kisa zamanda hayirli ve bol kazancli is nasip etsin.
Benim duam; sikintilarimdan kurtulmak, uzerimdeki agirligin kalkmasi ve kalbimdeki duanin kabulu
zipiranne size okudum duanız hayırla kabul olsun, bana da maddi manevi sağlık için ederseniz sevinirimSizin için okudum, Rabbim kabul eder de gönlünüzdekiler gerçek olur inşallah
Sizin için okudum Allah maddi manevi şifalar versin inşallahzipiranne size okudum duanız hayırla kabul olsun, bana da maddi manevi sağlık için ederseniz sevinirim
Okudum. Gönlümde biri var. Ona kavuşayım,göremiyorum özledim. Rabbim uzakları yakın etsin amin.Allah gönlündeki hayırlı güzel dualarını kabul eylesin , afiyetli sıhhaltli rızıklı sanslı bol bereketli ömür dilerim
ben de sizin için okudum, sağlık ve huzur istedim sizin için en çok.
Okudum.Allah bütün dualarınızı kabul etsin inşallahAllah gönlündeki muradını versin tez zamanda dileklerin kabul olsun inşl . okudum .
Okudum Allah kabul etsin inşallahben de sizin için okudum, sağlık ve huzur istedim sizin için en çok.
dilinizdeki dualar, hayırlısı ile olsun inşallah
amin inşallahOkudum Allah kabul etsin inşallah
Sizin okudum Allah kabul etsinamin inşallah
Okudum Allah kabul etsin.Sizin okudum Allah kabul etsin
çok sağolun Allah razı olsunSizin okudum Allah kabul etsin
Allah kabul etsin okudum.Okudum Allah kabul etsin.
Benim dileğim, karnımdaki minnoşumu sağlıkla kucağıma almak
Allah kabul etsin bende sizin için okudum.Allah kabul etsin okudum.
Benim dileğim, gönlümdeki dualarıma rabbimin icabet etmesi. Uzakların yakın olması
Allah kabul etsin sizin için okudum Rabbim kolaylaştırsınAllah kabul etsin bende sizin için okudum.
Duam bu yıl atanmak <3
Okudum rabbim muradınızı kolaylaştırsın.Allah kabul etsin sizin için okudum Rabbim kolaylaştırsın
Duam gönlümden geçen dualarım için, hayırla kolaylıkla tez vakitte çok şükür oldu sevinci yaşatsın Rabbim
Okudum rabbim muradınızı kolaylaştırsın.
Ben de en kısa zamanda sağlıkla, afiyetle bir bebeğim olsun istiyorum.