- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.305
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin niyetine okudum bende Allah gönlüne göre versinUmut_2019 senin niyetine okudum , Rabbim kabul etsin
I ilginchakkatenn senin niyetin okudum Rabbim kabul etsinSenin niyetine okudum bende Allah gönlüne göre versin
Dedem yoğunbakımdan geçen hafta çıkmıştı ama 3 gün önce 3 kez nöbet geçirdi ve şuan durumu kritik.Nolur yine dualarınızı esirgemeyin bizden, yer gök dua Allahım hepimizin gönlüne göre versin dualarımızı kabul etsin, dedemin adı Yüksel
Okudum allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benimde duan hayırlı evlatlarımın olması, sağlıkla hamile kalayım saglıkla ilerlesin sag salim evlatlarımı kucagıma alayım İsteyen herkese nasip et allahım İsmim mervenurokudum allah kabul ederse
benim dilegimde hayirlisiyla bir evlat。。。ismim sevgi
allah razi olsun bende senin icin okudum🖐Okudum allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benimde duan hayırlı evlatlarımın olması, sağlıkla hamile kalayım saglıkla ilerlesin sag salim evlatlarımı kucagıma alayım İsteyen herkese nasip et allahım İsmim mervenur
Cesu38 sevgili adaşım Rabbim dualarını kabul etsin, bu hayırlı gecede ben de senin için Fatiha okudum dua ettim.
Benim duam bu salgın hastalığın dünyamızı terk etmesi ve salgın sebebiyle ertelenen düğünümü yapıp sevdiğime hayırlısıyla kavuşmak..
Cesu38 sevgili adaşım Rabbim dualarını kabul etsin, bu hayırlı gecede ben de senin için Fatiha okudum dua ettim.
Benim duam bu salgın hastalığın dünyamızı terk etmesi ve salgın sebebiyle ertelenen düğünümü yapıp sevdiğime hayırlısıyla kavuşmak..
Sizin için okudum gönülden aminnn .... inşallah tez zamanda kurtuluruz.. hayırlısıyla mutluluğunuzu taçlandırın inşallah ❤
Benim için de okuyan arkadaşım sevdiğim kişiyle hayırlı bir evlilik kurabilmemiz için aradaki engellerin kalkması niyetiyle okursa çok sevinirim (özlem niyetine)
Bende sizin icin 3 fatiha okudum Allah niyetinizi kabul etsinSizin için, duanızla niyetlenerek okudum, 3 fatiha. Rabbim kabul etsin inşallah.
Benim nacizane duam ise kısmetimin açılması ve selamete çıkmak, inşallah.
Bende sizin icin 3 fatiha okudum Allah niyetinizi kabul etsin
Benim niyetimde saglicakla hamile kalip vaktinde hayirli saglikli bir evlada kavusmak
Sizin için de okudum, 3 fatiha. Rabbim sağlıkla hamile kalmanızı ve vaktinde, sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşmanızı nasip etsin.
Ben de sizin niyetinize 3 fatiha okudum.
Adım Yasemin, benim de niyetim sevdiğime kavuşup hayırlı bir yuva kurmak.
Sizin için okudum rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
İsmim özlem benim niyetim de en kısa zamanda gönlüme göre hayırlı, mutlu ve uyumlu bir evlilik yapmak inşallah..
Ben de senin niyetin için 3 tane fatiha okudum.Ben de şimdi niyetinize 3 fatiha okudum.
Kalbinizdeki niyetinize hayırlısıyla kavuşmanız için okudum.Ben de senin niyetin için 3 tane fatiha okudum.