- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin için okudum
Alttaki arkadaşım bana bugünü güzel atlatmam ve geleceğim için fatiha okur musun
sıkıntılıyım da epey
Sizin için okudum Allah dualarımızı kabul etsinAllah sıkıntılarınızı tez vakitte hayra çıkarsın inşAllah sizin için okudum
sizin için okudum Rabbim sıkıntılarınızı açsın inşallahSizin için okudum Allah dualarımızı kabul etsin
Yarın benim için çok önemli eğer herşey yolunda giderse mucize gibi birşey olucak lütfen benim için dua edin Rabbim yanımda olsun, işlerimi kolaylaştırsın
1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum canım vesile olsun inşallah ❤gamzelita Senin niyetin için okudum. Rabbim tez zamanda kabul etsin INŞAALLAH
Niyetiniz için okudum. Tez zamanda kabul olsun inşallah.1 fatiha 1 ayetel kürsi okudum canım vesile olsun inşallah ❤
Rabbim duanı kabul buyursun kardeşim
Bende sizin niyetinize okudum Allahım hepimizin dualarını kabul eylesinI ilginchakkatenn
Sizin icin okudum. Rabbim tez zamanda sifa versin insAllah. InsAllah guzel haber aliriz sizden
Bende senin dileğin için okudum allah gönlüne göre versin Umut_2019I ilginchakkatenn senin dilegin için okudum. Rabbim dedene tez zamanda şifa versin Amin Amin Amin
Dedem yoğunbakımdaydı.Şu an makineye bağlı normal odaya almak istiyorlar ancak boynundan nefes alması için bişey takacaklar bunun için de ameliyat olması gerekiyor.Her ameliyat gibi bunun da riskler var.Nolursunuz dua edin dedem sağ salim ameliyattan çıksın Allahım onu bize bağışlasın.İsmi Yüksel.
Allah acil şifalar versin Fatiha okudum..
Allah razı olsunAllah acil şifalar versin Fatiha okudum..