Gebeliğe Hazırlık Bir türlü hamile kalamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür amin inş Takibe başlim bende adetim biter bitmez .inş faydasını görürüm bende

Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum aynen olmuyor bir türlü bahara kadar beklicem eğer hala olmazsa tüp bebek düşünüyorum başka çare yok çünkü

Size oldu mu faydası peki ?

Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum aynen olmuyor bir türlü bahara kadar beklicem eğer hala olmazsa tüp bebek düşünüyorum başka çare yok çünkü
Herhangi bi sorununuz varmıydı

Benimde 3. Denem ovulasyonla henuz tutturamadik ama tam günlerini değerlendiriyoruz o yönden aklimda şüphe kalmıyor. kısmet iste rabbim nasil eder elbet birgun
Amin elbette nasip olacak zamanı var hala demekki sabırla beklicez Sıkma canını hiç streste en büyük düşmanı kalbini ferah tut

Merhaba kızlar bende 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay takibi bıraktım artık yoruldum çünkü inşallah sürpriz bir şekilde gelir ve burda isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder, Allah başka birine edilen duayı daha makbul görür ve melekler o edilen duayı senin için de amin derler...

Kafaya takmamak düşünmemek en önemli etken bu. Sureklı bebek fıkrını dusunmemek

Bende kalamadim ☻

Ne guzel yazmissiniz Rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin

Kacti prolaktininiz..

18 ay sonra oldu canim benimde ilk cocugum. Rabbim ne zaman ol derse o zaman oluyor. Diger aylardan farkli hic bisey yapmamistim 18. Ayda ama o ay tutmasi gerekiyormus demekki:)

Kesinlikle Allah kararlaştırıyor, biraz da tevekkül etmek lazım. Tabiki hepimiz ediyoruz bende 14 aydır bekliyorum. 37 yaşımdayım. Daha faza yaşım geçsin istemiyorum ama gel görkü Allah'tan canım. Bu ay farklı olarak C LİFE macuna başladım. Faydasını görürsem mutlaka yazacağım sizlere.

Olucak olucak rabbim vericek isteyen herkese insallah sadece herseyin bir zamanı var onun icin bekliyoruz insan oğlu iste hemen olsun diye sabırsızlanıyor faydası olursa mutlaka yazın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…