Bir tuhaf ayakkabı hırsızlığı

Konuya yorumum yok fakat ayakkabıyı apartman içinde kapının önüne koyan herkese tirt oluyorum. Kapının önüne ayakkabı koyulmaz.... Mülteci kampı gibi ayakkabılarını sıra sıra dizenler var bir de aman aman. Küçümsemek için söylemiyorum ama bu en çok kırsaldan gocenlerde var . Teki sürekli çalışıyorsa kapı onune ayakkabı koymayın. Ayakkabı dolanınız olsun böylece sorun kalkar,kapı onune ayakkabı koyulmazzz

Bilmiyorum ki kendi halimizde insanlarız öyle çok zengin falan da değiliz
Kötü niyetli bir insan için, bir bakışınız, duruşunuz, yaşadığınız basit bir mutluluk bile kıskançlık sebebi olabilir... Kendinde eksik hissedip, sizde gördüğü ne varsa bilemiyorum bu yüzden sizi mutsuz etmeye çalışıyordur ve elinden ancak bu geliyordur..

Belki de mahallede yada binada size kafayı takan yaramaz bir çocuğun işi de olabilir...

Ben de bunu diyorum zaten kapı önüne koymuyoruz es kaza aceleyle içeri girmişsek ve kapıda kalmışsa sanki bizi gözetliyormuş gibi anında gidiyor diyorum. Yoksa sizinle hemfikirim kapı önüne ayakkabı konulmaz.

Bilemiyorum belki de sadece bir çocuk işidir. Sadece bugün teki geri gelince hangi psikopat ayakkabının tekini 2 ay saklayıp sonra geri getirir diye düşündük

Belki de kapı onune koyulan ayakkabıdan rahatsız olan biridir, şüphelendiğiniz biri var mi, sürekli tekrarlaniyorsa bir gizli kamera işi çözer.

Zaten en son ayakkabı gidince bina grubuna mesaj yazdık işte bundan iki ay sonra yani bugün tekini geri bir dairenin kapısına bırakmış
Yapan her kimse yakayı ele vermiş galiba. Gruba ayakkabımızı geri getirdiğiniz için teşekkürler,zahmet verdik,inşallah tekrarlanmaz yaz ay çok can sıkıcı gerçekten

Ayakkabımı desen sapık mı ne dicektim.Ayakkabılarımızı demişsiniz.
Kedi köpektir herhalde

Aynen gerçekten artık ayakkabıda da değilim ama canımı çok sıkıyor bu durum.
Anneannem zamanında anahtarını kapı üstünde unutmuş,apartmandan biri de almış. Daha sonra herkesin olduğu ortamda anahtarımı kim aldıysa onu nohut gibi patlatacağım hocaya gittim demiş tabi hoca moca yok zarf atmış. Akşamında anahtarı kapı onune birakmislar yani apartmandan biriymiş. Aklıma bu geldi nedense jdjfjfjfjf

Çok güldüm buna iyi fikir

Benim bir arkadaşım da benzer durumu yaşamıştı komşusu tarafından.. Sebep size sinir olması, çekememezlik, kıskançlık vs.olabilir. Arkadaşım apartmandaki tek sorumlu komşusunu biliyordu ve onun yaptığını da..

Zamanında annem cüzdanını kaybetmiş alabilcek muhtemel kişiler aynı yerdeyken hocaya gittim çiş torbasını bağladı yapan kişinin demiş gülerek yazıyorum artık yapan nasıl korktuysa akşamına getirmiş atmış antreye. Hayır neden çiş torbasi bide :)) yukarıda bir üye yazınca bende anlatayım dedim. Kesin caydırıcı yontemmis demekki zamanında
Konu sahibi bence kamera kesin çözüm çocuk işi bile olsa 2 ay bir ayakkabı tekini saklamak sağlıklı değil asla. Kesin çözüm olur kimin yaptigi belli olur.

Apartmanda kapının önüne ayakkabı birakmanizdan rahatsız olan biri yapıyor bence.
Bizim apartmanda da ilk kattaki aile,yuzelli kişiler sanırım evde, tüm ayakkabılarını girişe koyuyorlar. Hem çirkin görüntü inip çıkarken hem de kokuyor yani. Görmek zorunda mıyız, temizlikçi kadına da yazık,merdivenleri silerken onlarin pis ayakkabılarını elleyip duruyor. Onlar için de bazen benim aklımdan geçiyor ayakkabılarının teklerini alıp mesaj vermek:) ama tabii ki bir fantezi olarak duruyor beynimde. Yapabileceğim bir şey değil ..
Ama yapmak ve kapı önüne ayakkabı koymalarina son vermek isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…