- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Konuya yorumum yok fakat ayakkabıyı apartman içinde kapının önüne koyan herkese tirt oluyorum. Kapının önüne ayakkabı koyulmaz.... Mülteci kampı gibi ayakkabılarını sıra sıra dizenler var bir de aman aman. Küçümsemek için söylemiyorum ama bu en çok kırsaldan gocenlerde var . Teki sürekli çalışıyorsa kapı onune ayakkabı koymayın. Ayakkabı dolanınız olsun böylece sorun kalkar,kapı onune ayakkabı koyulmazzzArkadaşlar merhaba gerçekten sırf bu konu için yazıyorum çünkü farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Yaklaşık bir yıldır kapımızın önünden ayakkabılarımız alınıyor. Tuhaf olan şu ki ayakkabının sadece teki alınıyor. En son iki ay önce maddi değeri az sayılmayan bir ayakkabımın yine bir teki alındı. Sanki 7/24 bizi gözetliyormuş gibi kapının önünde kaldığı gün ayakkabı gidiyor. Normalde dikkat eder hemen içeri alırım.
Aynı kattaki komşularım olamaz, çocuk işi olduğunu da düşünmüyorum en son ayakkabım gidince sadece giriş ve çıkışı gösteren kameralardan baktık ama şüpheli bir sey yoktu.
Bugün yani tam 2 ay sonra orta dairelerden birinin önüne o kaybolan ayakkabımın teki atılmış. Görevliye durumu söylediğimiz için hemen yeni bir tane ayakkabı teki bulunmuş sizin olabilir mi dedi öyle bulduk.
Şimdi sormak istediğim şu biri bizimle acaba dalga mı geçiyor bu üçüncü kez başımıza geliyor açıkçası korkmaya da başladım. Bu arada binada kimseyi de tanımıyoruz sadece kendi katımdaki kişileri tanıyorum o da merhaba merhaba.
Kötü niyetli bir insan için, bir bakışınız, duruşunuz, yaşadığınız basit bir mutluluk bile kıskançlık sebebi olabilir... Kendinde eksik hissedip, sizde gördüğü ne varsa bilemiyorum bu yüzden sizi mutsuz etmeye çalışıyordur ve elinden ancak bu geliyordur..Bilmiyorum ki kendi halimizde insanlarız öyle çok zengin falan da değiliz
Ben de bunu diyorum zaten kapı önüne koymuyoruz es kaza aceleyle içeri girmişsek ve kapıda kalmışsa sanki bizi gözetliyormuş gibi anında gidiyor diyorum. Yoksa sizinle hemfikirim kapı önüne ayakkabı konulmaz.Konuya yorumum yok fakat ayakkabıyı apartman içinde kapının önüne koyan herkese tirt oluyorum. Kapının önüne ayakkabı koyulmaz.... Mülteci kampı gibi ayakkabılarını sıra sıra dizenler var bir de aman aman. Küçümsemek için söylemiyorum ama bu en çok kırsaldan gocenlerde var . Teki sürekli çalışıyorsa kapı onune ayakkabı koymayın. Ayakkabı dolanınız olsun böylece sorun kalkar,kapı onune ayakkabı koyulmazzz
Bilemiyorum belki de sadece bir çocuk işidir. Sadece bugün teki geri gelince hangi psikopat ayakkabının tekini 2 ay saklayıp sonra geri getirir diye düşündükKötü niyetli bir insan için, bir bakışınız, duruşunuz, yaşadığınız basit bir mutluluk bile kıskançlık sebebi olabilir... Kendinde eksik hissedip, sizde gördüğü ne varsa bilemiyorum bu yüzden sizi mutsuz etmeye çalışıyordur ve elinden ancak bu geliyordur..
Belki de mahallede yada binada size kafayı takan yaramaz bir çocuğun işi de olabilir...
Belki de kapı onune koyulan ayakkabıdan rahatsız olan biridir, şüphelendiğiniz biri var mi, sürekli tekrarlaniyorsa bir gizli kamera işi çözer.Ben de bunu diyorum zaten kapı önüne koymuyoruz es kaza aceleyle içeri girmişsek ve kapıda kalmışsa sanki bizi gözetliyormuş gibi anında gidiyor diyorum. Yoksa sizinle hemfikirim kapı önüne ayakkabı konulmaz.
Yapan her kimse yakayı ele vermiş galiba. Gruba ayakkabımızı geri getirdiğiniz için teşekkürler,zahmet verdik,inşallah tekrarlanmaz yazZaten en son ayakkabı gidince bina grubuna mesaj yazdık işte bundan iki ay sonra yani bugün tekini geri bir dairenin kapısına bırakmış
Ayakkabımı desen sapık mı ne dicektim.Ayakkabılarımızı demişsiniz.Arkadaşlar merhaba gerçekten sırf bu konu için yazıyorum çünkü farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Yaklaşık bir yıldır kapımızın önünden ayakkabılarımız alınıyor. Tuhaf olan şu ki ayakkabının sadece teki alınıyor. En son iki ay önce maddi değeri az sayılmayan bir ayakkabımın yine bir teki alındı. Sanki 7/24 bizi gözetliyormuş gibi kapının önünde kaldığı gün ayakkabı gidiyor. Normalde dikkat eder hemen içeri alırım.
Aynı kattaki komşularım olamaz, çocuk işi olduğunu da düşünmüyorum en son ayakkabım gidince sadece giriş ve çıkışı gösteren kameralardan baktık ama şüpheli bir sey yoktu.
Bugün yani tam 2 ay sonra orta dairelerden birinin önüne o kaybolan ayakkabımın teki atılmış. Görevliye durumu söylediğimiz için hemen yeni bir tane ayakkabı teki bulunmuş sizin olabilir mi dedi öyle bulduk.
Şimdi sormak istediğim şu biri bizimle acaba dalga mı geçiyor bu üçüncü kez başımıza geliyor açıkçası korkmaya da başladım. Bu arada binada kimseyi de tanımıyoruz sadece kendi katımdaki kişileri tanıyorum o da merhaba merhaba.
Yok şüphendiğimiz kimse yok. Zaten kimseyi tanımıyoruz. Ama ilk iş kamera taktıracağız.Belki de kapı onune koyulan ayakkabıdan rahatsız olan biridir, şüphelendiğiniz biri var mi, sürekli tekrarlaniyorsa bir gizli kamera işi çözer.
Aynen sadece benim olsaydı ben de öyle diyecektim eşimin de bir tanesinin teki alındı.Ayakkabımı desen sapık mı ne dicektim.Ayakkabılarımızı demişsiniz.
Kedi köpektir herhalde
Aynen gerçekten artık ayakkabıda da değilim ama canımı çok sıkıyor bu durum.Yapan her kimse yakayı ele vermiş galiba. Gruba ayakkabımızı geri getirdiğiniz için teşekkürler,zahmet verdik,inşallah tekrarlanmaz yazay çok can sıkıcı gerçekten
Belki de kapı onune koyulan ayakkabıdan rahatsız olan biridir, şüphelendiğiniz biri var mi, sürekli tekrarlaniyorsa bir gizli kamera işi çözer.
Anneannem zamanında anahtarını kapı üstünde unutmuş,apartmandan biri de almış. Daha sonra herkesin olduğu ortamda anahtarımı kim aldıysa onu nohut gibi patlatacağım hocaya gittim demişAynen gerçekten artık ayakkabıda da değilim ama canımı çok sıkıyor bu durum.
Çok güldüm buna iyi fikirAnneannem zamanında anahtarını kapı üstünde unutmuş,apartmandan biri de almış. Daha sonra herkesin olduğu ortamda anahtarımı kim aldıysa onu nohut gibi patlatacağım hocaya gittim demiştabi hoca moca yok zarf atmış. Akşamında anahtarı kapı onune birakmislar yani apartmandan biriymiş. Aklıma bu geldi nedense jdjfjfjfjf
Son çare mi? Vallahi ben olsam sirf meraktan ilk işim , onu taktirmak olurdu. Taktirirsaniz, kayit yapan bir sey olsun.Var aslında biz de son çare bunu düşünüyoruz
Yok bu olamaz çünkü herkesin ayakkabılığı dışarda kimsenin alınmıyor biz bıraktığımız gün gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?