Bir tuhaf ayakkabı hırsızlığı

cerenisss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
25
18
8
Arkadaşlar merhaba gerçekten sırf bu konu için yazıyorum çünkü farklı bakış açılarını merak ediyorum.
Yaklaşık bir yıldır kapımızın önünden ayakkabılarımız alınıyor. Tuhaf olan şu ki ayakkabının sadece teki alınıyor. En son iki ay önce maddi değeri az sayılmayan bir ayakkabımın yine bir teki alındı. Sanki 7/24 bizi gözetliyormuş gibi kapının önünde kaldığı gün ayakkabı gidiyor. Normalde dikkat eder hemen içeri alırım.
Aynı kattaki komşularım olamaz, çocuk işi olduğunu da düşünmüyorum en son ayakkabım gidince sadece giriş ve çıkışı gösteren kameralardan baktık ama şüpheli bir sey yoktu.
Bugün yani tam 2 ay sonra orta dairelerden birinin önüne o kaybolan ayakkabımın teki atılmış. Görevliye durumu söylediğimiz için hemen yeni bir tane ayakkabı teki bulunmuş sizin olabilir mi dedi öyle bulduk.
Şimdi sormak istediğim şu biri bizimle acaba dalga mı geçiyor bu üçüncü kez başımıza geliyor açıkçası korkmaya da başladım. Bu arada binada kimseyi de tanımıyoruz sadece kendi katımdaki kişileri tanıyorum o da merhaba merhaba.

bence mide bulandirmak icin yapilan bisey bu niye teki alinsin ki baska turlu

hirsiz olsa ikisini birden alirdi :)

Evet biri canımızı sıkmak istiyor ama neden onu bilmiyoruz
ayakkabı apartman da dışarı konmaz ki.bir kaç ay pandeminin yoğun zamanlarında bıraktım sadece virüs korkusundan hepsi bu.ama bu sebeple çalıyorsa da hasta bir komşunuz var.gelip koymayın kapının önüne ayakkabı diyebilirdi.hiç bir şekilde aklı başında insanın yapacağı bir iş değil bu

Annemin önceki evinde annemde yaşadı ayni durumu.
Sadece ayakkabı değil terlik falan ne bulursalarsa tekini alıp arka bahçelere yada çöpe atıyorlardı.
Biz kapıya sahte kamera kurduk
O atan komsuyu tahmin ediyorduk.
Yine ayakkabı kayboldu annem indi komşuya bizim kapıya getirdi bak burda ne var dedi.
Kadın kamerayı görünce kendi itiraf etti zaten
Bir daha yapamadı ama annem çok kavga etti
Ayrıca ahşap ayakkabiligimiz vardı o dolaba da asma kilit taktırdı.

Apartmanın duyuru panosuna "lütfen ayakkabılarımızı rahat bırakın 3 numaralı daire" yazın. Gelen geçen görüp kapıcıya soracaktır. Böylece haltı yiyen de duyar, belki tekrarlamaz.

Sahte kamera iyi fikir en azından caydırıcı olur.

Apartmanın duyuru panosuna "lütfen ayakkabılarımızı rahat bırakın 3 numaralı daire" yazın. Gelen geçen görüp kapıcıya soracaktır. Böylece haltı yiyen de duyar, belki tekrarlamaz.
Zaten en son ayakkabı gidince bina grubuna mesaj yazdık işte bundan iki ay sonra yani bugün tekini geri bir dairenin kapısına bırakmış

Bilmiyorum ki kendi halimizde insanlarız öyle çok zengin falan da değiliz
kiskanmak icin cok zengin olmaya gerek yok ki senelerdir oyle insanlar gordum ki ben kiskanclikla yada hazmedememekle neler neler yapiyorlar

vakti zamaninda brnim ve cocuklarimin yada bana gelen misafirin terligi ayakkabisi bir baska komsumun kapisinda olurdu :))

yada baska komsunun ayakkabisi benim kapida ama ya ayakkabisi alinan yada kapiya konulan biz olurduk

tahmin ediyordim bir cocugun yaptiigni kapidan bakarak gordum bir gun .

oglana dedim ki sende onun ayakkabilarini al bodrum katin merdiven altina koy ama karanlik kismina

iki ay falan ayakkabi aradilar neticede sorun cozuldu cocugun kendi ayakkabisi kaybolunca birakti bizim ayakkabilari

o kadar aykkabim kayboldu bir kere ben kad8ni aramadim onun cocugunun yaptigini bildigim halde...

kadin cocugunun aykkabisi kaybolur kaybolmaz ilk bizi aramisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…