• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tuhaf ayakkabı hırsızlığı

Karıştırıyor muyum diye düşündüm, mesajlaşmıştık oturduğunuz yerle alakalı bilmiyorum hatırlıyor musunuz? Okulla alakalı fikir almıştım.

Ailem şu an orada oturuyor, katta tek daire olanlar çamaşırlığını bile apartman içine koyuyor ya. Yani evet ayakkabı yasak ama çamaşırlık serbest temizlik günü değilse :KK70: valla gayet camları falan açıp efil efil yumuşatıcı kokuyor devamlı apartman. Sizinkini bilmiyorum tabi ama orkidede durum bu, gerçi defne'ye ev bakmaya gittim orası da öyleydi.

Ailemin evinin önünde sadece mermer üstünde tek terlik duruyor ama ben de derli toplu duran ayakkabılık için çok keskin değilim ya. Hala milletin eşyasını ellemek çok daha ayıp geliyor.
Dogrudur. Bizim blokta olmuyor bu dedikleriniz. Karşı komşum kapıya koymaz birşey. Üst katlarda da sorun yasansa konuşulurdu whatsapp grubunda yada yonetimle eminim. Camaşırlık zaten imkansız yani kimse yapmaz öyle birşey bence.
Ha üst kat komşum çarşafta sarkitırdı,temizlik günü dışında silkeleme de yapardı burada da çok yazmışımdır ama düzelttim onuda bir şekilde. Şu an sıfır sorun.
Ayakkabılik varsa icine konulmalı sorun etmem kapaklı derli toplu birşey en nihayetinde ama kapı önünde istemem görmek.

Yok valla anlatamıyorum hala ayakkabı dışarı konulmaz yazıyorsunuz bir siz biliyorsunuz yani. Ben diyorum ki kazarayla unutulunca alınıyor. Kaldı ki iki kişiyiz bütün ayakkabılarımızı da dışarda bıraksak öyle yığılma olmaz ve herkesin disarda bir sürü ayakkabısı duruyor. Yoksa ben bile bile niye pahalı denilecek bir ayakkabıyı dışarda bırakayım.
Herkes tüm yorumları okumuyor ki görmemişlerdir, niye bu kadar takıyorsunuz. Görmezden gelin gitsin…

Ayakkabı konusunda ise 2 kere böyle olay duydum. Birinde apartman görevlisinin yaramaz bir kızı vardı, o beğendiği çocuk ayakkabılarını binanın en tepesindeki yere götürüp bırakıyor çıkmıştı.

Diğerinde ise liseli bir kız sevmediği aynı apartmandan diğer kızın ayakkabılarını apartman boşluğuna atıyor çıkmıştı.

Kamera taktırmaya da korkmayın bence, karşınızdaki kişi cesur kendine güvenli biri olsa böyle sinsi işlere bulaşmazdı, demek ki kendine güvenli biri değil. Bir şey yapabilecek olsa arkadan uğraşmazdı.

Bekar çiftiz diyince acaba eşinizi ya da sizi beğenen biri var da kıskanıp mı yapıyor ya da mutlu bir çiftseniz direkt mutluluğunuzu mu kıskanıyorlar diye düşündüm ya da apartmandaki bir çocuğun ilgisini çekmiş de olabilirsiniz.

Back