Bir teselli,bir tavsiyeye ihtiyacım var:(

İyi madem sen skor tutmaya devam et bakalım kim kazanacak! Annen kendisinden müsade alınmasına seviniyorsa eğer problemi uzaklarda arama.

İşi orda rahat, onun istediği olsun diye evimi kurmadım evsiz,annemin evinde bekliyorum..
Herkes eşiyle,eşinin ailesiyle mutlu mesut geçinirken ben bu sorunları unutmaya çalışıp
eşime güler yüz gösteriyorum. Eşimin ailesiyle benim aramda gerçek dengeyi kurabileceği zamanı
bekliyorum..
Bir gün evliliğimizi başbaşa yaşarız da herkes susar belki diye bekliyorum..
Şimdi ben herkesi mutlu etcem ailemi,kendimi üzücem annemin gönlünün alınacağı günü de
bekliycem..
Hep kadının bekleyeceğini bilseydim asla evlenmezdim

İyi madem sen skor tutmaya devam et bakalım kim kazanacak! Annen kendisinden müsade alınmasına seviniyorsa eğer problemi uzaklarda arama.

Annem beni kimseyle konuşturma istemem muhattap olmak artık sen de gitme
seni sevmiyorlar zaten eşini görmek isteyen kendi gelsin diyor..
Çünkü beni sevmediklerini çok açık belli ettiler..
Şimdi elaleme gösteriş olsun gelinleri tatilde bile gelmiyor demesinler
diye bunlar...buna sinir oluyoruz..
Annemin gönlü alınsın ben istiyorum..

aslında haklısın, konuyu ve yorumları okuyunca şu geldi aklıma neden hep erkek anneleri pohpohlanmak zorunda biz ağaç kovuğundan mı çıktık yani, ama eğer eşinle barışmaya gönlün varsa tatile kv'nin evine gitmeden çıkın tatilde eşin anneni arasın gönlünü alsın sende tatil dönüşü kv'ye uğra bir kaç gün olmaz mı

Aynen öyle işte kendisi bana önersin o zaman ki eşim aile kavramına önem veren biri
Niye düşünmüyor annemi arayıp gönlünü almayı?
Kendi ailesi pohpohlansın benim garip annem beklesin öyle..
Bu şekilde öneride bulunmamıştım hiç zaten şimdi çok kızdı konuşmuyoruz..
Çok da ağır konuştu yine delirdi
Konuşalım desem mi demesem mi emin olamadım..
ama konuşursak bu öneriyi dile getireceğim teşekkür ederim.
Ben değerimin bilineceğini bilsem gerçekten bunlarla yıpratmıycam evliliğimi ama
Bu insanlar gerçekten iyiliğin kıymetini bilmiyor.. Derdim o..

Eşin biraz sakinleşince sende kv'nin taktiğini kullan duygu sömürüsü yap, evliliğimizin aileler yüzünden bu hale gelmesi beni üzüyor, önce ikimiz baş başa tatile çıkalım biraz kafamızı toparlayalım daha sonra ikimizde birbirimizin ailelerinin gönlünü alırız gibisinden bir konuşma yap, kocaya karşı taktik kullanmayı pek sevmem ama senin ki taktiğin alasını hak ediyor arkadaşım, ee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelir, kv'yi kendi silahıyla vuracaksın

Bu konularda çok başarısızım malesef..
Bir gün becerebiliyorum diğerinde çuvallıyorum.
İnsanlara göre tavır takıncam derken dengem şaştı..
Bir önerim var dedim bakalım yazacak mı yazmayabilir de..
Benimki öyle güzel naz yapar ki ben öyle yapamam valla

Canim o zaman bunu acikca anlatsana kocan ve ailesine. Bakin bir tek annem var, onun onunde bunlar yapildi. Ben aslinda bu evliligi kurtarmaya cabaliyorum ama annem icin de uzuluyorum. Once oglunuz gonlunu alsin annemin ya da once annemin gonlunu al kocacim de. Yani ya ailesi aradiginda bunu soyle ya da kocana soyle, ama sakin konus.

bende başarısızım dır söylemesi kolay oluyor da uygulamaya geçince pek olmuyor gibi ama olsun zamanla öğreniriz bizde, sıkmayın canınızı daha çok yeni evlisiniz zamanla aşarsınız umarım ama anneni ezdirmediğin için tebrik ediyorum seni ben de senin yaptığını yapardım

Burada bile annemi arayin dedim deyince tepki aliyorsun ki kimbilir onlar nasil tepki duydular bu yaptigina simdi. Haklyken haksiz durumuna dusme. Neyi istiyorsan acikca soyle esin ve ailesine. Karsilikli trip atarak ya da inatlasara cozulmez.

Canım onun ailesi çok pişkin anneme sorun dedim..
Yaşattıklarınız ortada değil mi ama?
Sen gelinimizsin niye annene sorcaz diyo ne ayıp ya
sanki evlenince ben annemin kızı olmaktan çıkıyorum..
Hayır ben herşeyden önce annemin kızıyım dedim vereyim telefona konuşun dedim
hala diyorki o beni niye hiç aramıyor ben ne yaptım ona
o sırada kapandı tel zaten. Yani hakkı yenen biz,üzülen biz
hala gurur lafları ediyor nasıl sinir olmayayım.
O evde annemin önünde evladını hiç ettiniz siz saygısız senin kızın dediniz
Annem evladına git kızım git o eve daha iyi ezsinler seni mi demeli..
Eşime diycem sakinleşirse ama o da uzatacak şimdi kesin

Eşinizle iyi olmak istiyorsanız ailesiyle de belli bir seviyede iyi olmanız lazım. Yazdıklarınızdan anlıyorumki eşiniz annesine karşı tavırlarınızdan rahatsız ve aranızı düzeltmeye çabalıyor demekki hem sana hem annesine aynı şekilde değer veriyor. Siz aramam demişsiniz kv. aramış işte keşke biraz yumuşasaydınız. Orta yolu bulmanızı öneririm hemen sinirlenmeyin gerginliğinizi karşı tarafa belli etmeyin. Sıkı fıkı olmayın ama asgari müştereklerde de kocanın hatrı için buluşun.

Eşinin ailesinden vazgeçmesi imkansız sen onlarla iyi olursan eşinle de iyi olursun. Tabiki sana haksızlık edilmesine müsaade etme onu da akılcı yollardan hallet. Bazen haksızlığa uğradığımızda büyükler karşısında susmamız gerekebilir emin olun siz kazanırsınız eşiniz de yapılanları dışardan gözler ve sizin değeriniz artar. Gerçekten haksızlığa uğruyorsanız bir süre sonra size hak verir. Bunun için zamana bırakın...

Ben annemin bir tane evladiyim, hayatta benden baska degerlisi yok onun. Onun onunde bu olaylarin gerceklesmesi tepki duymasina neden oldu. Senin ailen bana nasil tepkiliyse benim annem onun kat ve kat fazlasi tepkili simdi diye acik acik anlat canim.

Ama sinirlenme, fevri cikislar yapma. Kocani sevdigini de belli et Insallah iyi olur hersey.

Son düzenleme:
Burada bile annemi arayin dedim deyince tepki aliyorsun ki kimbilir onlar nasil tepki duydular bu yaptigina simdi. Haklyken haksiz durumuna dusme. Neyi istiyorsan acikca soyle esin ve ailesine. Karsilikli trip atarak ya da inatlasara cozulmez.

Herkes yaşadığını biliyor canım detaylar,duygular tepkilere yön verir.
Ben burda hangi birini anlatayım?
Yoktan yere nefret etmedim gerçekten nefret edeyim diye uğraştılar sanki..
O ev benim için kötü kavgaların yaşandığı yer..
Benim değersiz olduğum annemin üzüldüğü yer.
Eşim kırma beni diyor sen kırıl annen kırılsın paramparça olsun diyor.
Kolay mı?
Ben zaten bu evlilikte bir sürü hayal kırıklığı yaşadım.
Cicim ayım diye bir yaşantım olmadı.
Zaten değersizim üstüne gurursuz olcam gibi geliyor..
İnat konusunda eşim fena zaten inat uğruna 20 gün aramaz..
Şimdi ne olcak merakla bekliyorum.

Haksızlık karşısında kim olursa olsun benim için susmak çok zor..
Allah'ım o sabrı versin inşallah

Esinin ailesi cok yanlis davranmis. Yazik yani size, esin orada ailesiyle senin arani yapmak icin ugrasiyor, sen burada uzuluyorsun. Dedigim gibi insallah bir an once duzelir.

Esinin ailesi cok yanlis davranmis. Yazik yani size, esin orada ailesiyle senin arani yapmak icin ugrasiyor, sen burada uzuluyorsun. Dedigim gibi insallah bir an once duzelir.

Evet canım aynen eşim uğraşıyor ama onlarda zerre çaba yok.
Yalancı,yapmacık ilişkiler sevmiyorum ben de,hiç bana göre değil.
Eşime diyorum herkes memnun, hata kiminse düzeltmeyi ancak o kişi yapabilir.
Sen niçin kendini bu kadar yıpratıyorsun aynı zamanda beni de.
Beni sevseler durumdan üzgün olsalar onlar en azından annemi arayıp
böyle böyle oldu ama üzüldük diyebilirlerdi.
Hiç bir şey yok inanın sıfır gayret. ancak ordan eşimi fitilliyorlar.
yok niye aramıyor yok tatilde gelecek değil mi
Eşim de sanıyor ki beni istiyorlar..
İnsanlar çok uyanık ama benim eşim değil malesef..

Bazen yapmacık olmak zorundasın bazı kişilere karşı..Ben de öyleyim ama öyle olmamak lazım..Aranızın iyi olması için illa sevmene gerek yok..İşyerinde de öyle değilmiyiz..
Bir de çoğu erkek eşinin ailesine saygılı davaranmasını,görüşmesini ister..

Son düzenleme:

Bunu bayanlar da ister canım..
Ben karşı tarafın ailesinin gönlünü yapcaksam benim ailemin gönlü de yapılacak..
Her şey karşılıklı diye düşünüyorum..

valla çok güzel yapmışsın onun ailesi değerliyse senin annende değerli
şartlarını sun
annemi arayacaklar izin alacaklar de
ben senin anneni ararsam sende benim annemi arayacaksın de
net olarak ne istiyorsan söyle
sessiz bekle eşinin siniri geçince arar seni şu dünyada annen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…