Bir tanıdığım eşini aldatıyor

Muhtemelen kayın birader bu kişi, daha önceki aldatma döneminde tanımadığınıza göre bu insanları.

Eşiniz ne diyor bu duruma? Habersiz olması mümkün değil.

Orası devlet sırrı!
Mekan ortak aile evi ise ve konu sahibi bu insanları sonradan tanıdıysa eş ailesi olmaları dışında bir seçenek kalmıyor.

Ben açıkçası eş ailesi için bu kadar kafa yormazdım. Ortak eve de gitmezdim.

Şerefsiz herif çükünün derdinde. Öyle güzellikle uyararak geri çekilecek birine benzemiyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla yüzsüz, arsız, pişkin birisi. Blöfle olmaz gerçekten birinin sağlam fırça çekip g.tune tekmeyi vurup kovması rezil etmesi lazım onu.
Blöf yapmasın zaten ya baktı uyarıya rağmen gelmeye devam ediyor çeksin fotoğralarını göndersin eşine.
Rezil olmayı düşünen biri olsa tanıdık yere koluna sevgilisini takıp gelir mi hiç? Adamın ar damarı çatlamış. Yaptığı şeyi eminim övünerek anlatıyordur zaten arkadaşlarına.

Blöf yapmasın zaten ya baktı uyarıya rağmen gelmeye devam ediyor çeksin fotoğralarını göndersin eşine.
Rezil olmayı düşünen biri olsa tanıdık yere koluna sevgilisini takıp gelir mi hiç? Adamın ar damarı çatlamış. Yaptığı şeyi eminim övünerek anlatıyordur zaten arkadaşlarına.
Adamın (!) zerre umrunda olsa, bu hareketi, o ortamda yapmaz.

Mekan ortak aile evi ise ve konu sahibi bu insanları sonradan tanıdıysa eş ailesi olmaları dışında bir seçenek kalmıyor.

Ben açıkçası eş ailesi için bu kadar kafa yormazdım. Ortak eve de gitmezdim.
Eş ailesinden biriyse bundan asıl rahatsız olup, çözmesi gereken kişi belli. Eşim bu sorunu çözmüyorsa adımımı atmazdım bende bir daha oraya.

Eş ailesinden biriyse bundan asıl rahatsız olup, çözmesi gereken kişi belli. Eşim bu sorunu çözmüyor adımımı atmazdım bir daha oraya.
Adamın karısı dahil herkes biliyor da umursamıyorsa bana ne der geçerim.

Benim o mekanı rahat ve güvenle kullanabilmemi kocam dert etmiyorsa ne işim var orada.

Adamın karısı dahil herkes biliyor da umursamıyorsa bana ne der geçerim.

Benim o mekanı rahat ve güvenle kullanabilmemi kocam dert etmiyorsa ne işim var orada.
"Erkek" olduğu için aile içinde görmezden geliniyordur muhtemelen.
Karısı biliyordur diye düşünüyorum ama onun bilmesi de aile yerinin bu şekilde kullanılmasını normalleştirmemeli.
Buna ses çıkaramayan kocanın peşinden gitmekte normal değil nerden bakılırsa.

Bişey yapamıyorsam eğer ve ciddi rahatsızlık duyuyorsam ben o aile mekanına gitmezdim. Biri neden gelmiyorsun diye sorarlarsa da açık açık söylerdim ..... oldu orası iyice, millet metres atıyor derdim. Olayın size nasıl sıçrayacağını hala anlamadım ben bu arada.

Kendi paranızla aldığınız bir yer değilse gitmeyiverin bir şey olmaz. Ben olsam şimdiye elli kere ne işim var orda der vazgeçerdim.

Kayinbirader olsa coktan dokerdiniz ortaya bence :) bu muhtemelen sizin kendi kardesiniz, yuzgoz olma sebebinizde bu, hatta tahminimce kadinda akrabaniz belki baska bir taraftan gelin bile olabilir.

Hasta olan annede kendi anneniz degil mi? Ben bu hikayeyi bir yerden hatirliyorum sanki.

Bu aklıma hiç gelmedi. Öyle bsiey olabilir mi
Sizin bildiğinizi emin olun eşide dahil olmak üzere diğer aile bireyleri de biliyordur ortak miraslık bir ev ki ev herkes tarafından kullanılan bir ev ,sevgilisini bu kadar rahat götürebildiğine göre herkes biliyordur ama ses etmiyorlardır

Back
X