Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahh ahhh hamile haberi aldıkça seviniyorum ama içimde bir buruk oluyor. Özellikle korunuyorduk ama hamile kalmışım lafını duymaya tahammülüm kalmadı. Çok zor bir imtihan. Allah sabır versin bizim gibilere

Merhaba E Eylulkz
Bende senin gibi korunmayı bıraktığım gibi hamile kalacağımı sanıyordum ama tam 2.5 yıl geçti, hiç hamile kalamadım.
Eşimde varikosel çıktı, onun tedavisindeyiz şimdi.
Tavsiyem, mutlaka eşinde bir test versin ki boş yere beklemeyin, oyalanmayın.
Keşke daha önce test verip muayene olsaydık diyorum.
Tabi hayırlısı böyleymiş demek ki.

Bende anlamıyorum.
Yani olduğu zaman ne oluyor da tutuyor.
Olmadığında ne oluyor da engel oluyor bilmiyorum.
Tamam Rabbim ol diyince olacak ama vesile olacak şeylerinde olması lazım.
Çok tuhaf geliyor banada.

Amin insallah Aynen neden oyle oluyor bilemedim tanidigim bildiğim arkadașlarim var istedigi ay hatta istedigi güne bile gebeliklerini tutturabilen yumurtlama takıbi felan yapmadan bir ayda hamile kalabilen ve inanmicaksiniz saglam sigara icicisi olan kișiler ben de mi var bi tuhaflik bilemiyorum artik allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum hakkıma razi geliyorum

Bna geçen ay 3 gün geciktiği için betaya baktı hamile olmayınca tarlusal verdi kistim vardı soğan suyu içtim ilaç bitti soğanın 3.günü adet oldum kist de gitmişti

Nasılsın canım nasıl gidiyor çalısmalar bi gelişme var mı
Ayni cnm degisen birsey yok baska ilac verdi buay doktor.geçen verdiği ile olmadi.sanki ben tube kalicm gibi yaa
Birde solkasik agrim geçmedi ilaclarllada yumurtam buyurken agri yapıyor nedenini anlayaamdim.ilacszida agriyir.doktora gore herşey normal

Tamda biraz önce konunuza benzer konu açmışım burayı görsem açmazdim bende 5 yıllık evliyim ve hiç gebelik olmadı, bi kere klomen kullandım ve rahim filmi çekildim o kadar sağ overde çikolata kistim var bunun dışında bir sebep görünmüyor bilmiyorum Rabbim ne takdir edecek..

Nisanda 2 yıl olcak bizim de
buugnde okula bir bayanhoca yanim geldi varmi bebek diyor
İlaçlardan cok kiloaldim gobegim sisti herneyse surkeli heeay varmi diye geliyir
Yeni evlioldugumu biliyor surkeli pesimde
Zten gerginim heray yokdemekten sikildim.tam takmicm unutcm diyorum kadin pesime takıldı iyimi.

Çok zor bir durum nedenmiş acaba öğrenebiliriz mi peki çok üzüldüm Allah gönlünüze göre verir inşallah
Canim 9 ay boyuncagitmedigim dr kalmadi benm en son adanada bir dr a gittim hormon bozuklugu olmus stresten ama en onemlisi de rahimde sekil bozuklugu varmis

sennaptin cnm sen hic ilac kullandınmi buarada
Boşver duyma görme konusma kimseyle. Biraz da millet yüzünden stres oluyoruz.. Benim arkadasa da ikinci ay farklı bi ialç vermiş bu ilacla %90hamile kalınır demıs o ay kaldı zaten şimdi 2 aylık oldular.. Hayırlısı olsun halkımızda benim de bugun adet günüm sancılarım başladı bile yaza kadar olmazsa tüp bebek için gidicem doktora artık

Oy oy Allah hepimize nasip etse hemen sabır versin Allah ne diyim çok zor birbirimize destek olalım hiç değilse tedaviye başladınız mı
Bir senede bütün tedavileri bitirdim ben tüp kaldı bi tek, acele ettik vücudumu yordum ama hiçbiri işe yaramadı zaten

darisi basimiza ama ben sanmiyorim biraz bolkeseden atıyor doktorda
bende hazirladim kendimi yazakadar oldu oldu olmadi okul biterbitmez tupbebege girecegim

Bir senede bütün tedavileri bitirdim ben tüp kaldı bi tek, acele ettik vücudumu yordum ama hiçbiri işe yaramadı zaten
Bende sen gibiyim butun tedavilere basldim oldu oldu yazakadr olmazsa tupe gireceğim artık

darisi basimiza ama ben sanmiyorim biraz bolkeseden atıyor doktorda
bende hazirladim kendimi yazakadar oldu oldu olmadi okul biterbitmez tupbebege girecegim
bana diyorki ilk klomenle baslariz olmazsa femeraya geceriz femera daah etkili dedi
Ozaman ilk femerayla basla
Hatta dedi arkadaslar bana kiziyorbunu niye dahaonce vermedin diye diyor.mantıksız konuşmaları var ama iste elmahkum
Ben 1yildaha bekleyemem asiri strese giryorum heray adetodum olmadi ay kafm kaldirmiyor yaza tup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…