- 12 Ocak 2020
- 7
- 151
- 8
- 42
İnşallah kalirimkimyasal yasayanlar genelde hemen hamile kalıyor
Allah razı olsun canım. Hepimize en hayırlı zamanda versin inşallah.İnşallah bu ay olur. İnşallah çok çok beklemezsiniz
Amin öyle hayırlı zaman da hayırlı bir evlat versin inşallahAllah razı olsun canım. Hepimize en hayırlı zamanda versin inşallah.
1 yıla kadar normal deniyor bende bekliyorum o yüzden ama bilemiyorum beklemesem mi boşa mı bekliyorum. İşte bir karar verdik yaza kadar diye neler yapıyorsunuz bu aradaBende 5.5 yıllık evliyim ama henüz hamile kalamadım malesef bu ay o kadar çok şey yapiyorum ki artık önümüzdeki iki ay daha olmazsa asilama yaptıracağım
İnsallah Allah hayırlısını nasip etsin canımAslında çok doğru söylüyorsun ama her şey için yazı bekleyeceğiz diye karar aldık. Allah ömür verirse niyetimiz öyle
Göbek düşüklüğü için biriyle görüştüm ve gerçekten göbeğim düşükmüş belime de masaj yaptı iyi hissediyorum şimdi birde hurma poleni ile ilgili birçok şey okumuştum onu kullanıyorum okunmuş yağmur suları falan saymıyorum artık süre uzun olunca denemedik şey kalmadi1 yıla kadar normal deniyor bende bekliyorum o yüzden ama bilemiyorum beklemesem mi boşa mı bekliyorum. İşte bir karar verdik yaza kadar diye neler yapıyorsunuz bu arada
Benimde küçüklüğümden beri göbeğim düşer kendim çekerim yerinde tık tık atıyor. Ama acaba gerçekten yerinde mi bilmiyorum ben de acaba sorun o mu diye çok düşündümGöbek düşüklüğü için biriyle görüştüm ve gerçekten göbeğim düşükmüş belime de masaj yaptı iyi hissediyorum şimdi birde hurma poleni ile ilgili birçok şey okumuştum onu kullanıyorum okunmuş yağmur suları falan saymıyorum artık süre uzun olunca denemedik şey kalmadi
Ben canim 10. Aydayim olmuyor daha once 2 bebegimi kaybettim suan da da olmuyor of of ofArkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Ben çok doktora gittim ama artık aynicevapları duymaktan yoruldum rabbim isteyen herkese nasip etsin ilk yıllarda çok istememiştim maddi sıkıntılardan ama korunmadım da.olmadigi için ilk zamanlar çok kafama takmamıştım ama artık nasip etsin ins1 yıla kadar normal deniyor bende bekliyorum o yüzden ama bilemiyorum beklemesem mi boşa mı bekliyorum. İşte bir karar verdik yaza kadar diye neler yapıyorsunuz bu arada
Geç mis olsun canim .Benim hiç olmadi ama düşmesinin bi nedeni vardır ne dedi doktorlarBen canim 10. Aydayim olmuyor daha once 2 bebegimi kaybettim suan da da olmuyor of of of
Inanirmisn bilmiyorim ama el almış bir bayanla görüştüm ve gobegimin yanda olduğunu hissettim ve yerine getirdi birliktelikte çok sancim oluyordu şimdilik olmuyor ibs faydasını gorururmBen canim 10. Aydayim olmuyor daha once 2 bebegimi kaybettim suan da da olmuyor of of of
InsAllah olur canim faydasi ama ben o teyzeler yerine bi prof buldum kan pihtilasmam rahim darligim rahimde sekil bozuklugu troidlerde sıkıntı prolaktin yuksekligi vs vs.. varmis bende ne yapacagimi bilmiyorum gecen ay rahimden ameliyat oldumInanirmisn bilmiyorim ama el almış bir bayanla görüştüm ve gobegimin yanda olduğunu hissettim ve yerine getirdi birliktelikte çok sancim oluyordu şimdilik olmuyor ibs faydasını gorururm
Çok geçmiş olsun canim benim rabbim şifalar versin ins tez zamanda bebisleri aliriz kucagimizaInsAllah olur canim faydasi ama ben o teyzeler yerine bi prof buldum kan pihtilasmam rahim darligim rahimde sekil bozuklugu troidlerde sıkıntı prolaktin yuksekligi vs vs.. varmis bende ne yapacagimi bilmiyorum gecen ay rahimden ameliyat oldum
Olur ins biraz rahat olmamız gerekiyor aslinda bende artık çok takıyorum ama relax olmaliyizBende katıliyim, 14 ayda bizden
Allahim duysun sesimizi nolur olsun bende cok istiyorum aerik esimle aramiz bozulmaya basladiÇok geçmiş olsun canim benim rabbim şifalar versin ins tez zamanda bebisleri aliriz kucagimiza
Rahat olamıyorum ben ya her konuda gamsız olabilirim ama bunda olmuyo inş rahat olduğum zaman olcak diye bişey yoktur o zaman bende imkansız olur çünküOlur ins biraz rahat olmamız gerekiyor aslinda bende artık çok takıyorum ama relax olmaliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?