Benim bir oğlum var 5yasinda 6 yıllık evliyim bi seneyi geçkindir ikinci icin ugrasiyoruz bizede daha nasip olmadiKaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.
kasık agrisi yaisyormusin cnm klomen kullanirken13 ay bitti. Klomen tedavisi alıyorum. Bu 3. Ayım.
Bizim de bu ay 6. Ayımız ama canım sana tavsiyem esin test yaptırmadıysa bir sperm testi yaptırın bize doktorlar bir sene dolmadan normal diye yapmadılar biz kendimiz istedik eşimde sperm sayısı az çıktı tedaviye başladık test yaptırmadıysanız bir yaptırın derim:)Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Yok ben oyle bir sey yasamdim. Benim regller de sancili olmaz zaten. Ama igneden sonra yasamistim agri 1.5 gun kadar.kasık agrisi yaisyormusin cnm klomen kullanirken
3 aydır deniyorum.. Stresten sanırım olmuyorKaçıncı ayınız kaçıncı yılınız sizler de yazın lütfen dertleşelim.
Ben bu ay klomen kullandım arkasında da çatlama iğnesi. Bugün iğnenin 5.günü bekliyorum13 ay bitti. Klomen tedavisi alıyorum. Bu 3. Ayım.
Geçen ay hsg çektirdim olmadı ama 2.ay daha yüksekmiş ihtimal diye duydum13 aydır deniyoruz bu ay adetim 11 gün gecikti kanda gebeliğe baktırdım negatif. Zaten bu ay olmayacağını biliyordum. Hsg çektirdim, hormonlarıma baktırdım her şey normal, eşimde sperm testi yaptıracak anca ikna edebildim. Mayıs ayından sonra aşılamaya gideceğiz ama bu arada biz yine deneyelim dedik. Hsg sonrası hamile kalan çok kişi oluyormuş. Bir umut işte . Şimdide ilk defa adetim bu kadar çok gecikti. Çok korkuyorum.
Bende 3 gün falan sürdü iğneden sonra ağrısıYok ben oyle bir sey yasamdim. Benim regller de sancili olmaz zaten. Ama igneden sonra yasamistim agri 1.5 gun kadar.
Sz kontrollerinizi yapn değerlerinz normlse deneyin bikac ay daha olmadi doktra gdin. En azndan yasiniz cok degldr. Benm yaşım var ciko kistim var ben bile umitszlge kaplmyorum. Daha careler tuknmdi dyorum szn icn daha cok cook ihtml varArkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
İnsallah ilk seferde tutar senin benim ilk ay yeterli büyüklükte değildi yumurtalar. Geçen ay da çatlatma iğnesi oldum ama kismet olmadi.Ben bu ay klomen kullandım arkasında da çatlama iğnesi. Bugün iğnenin 5.günü bekliyorum
Doktor 2.5 yumurta var diyebiliriz dedi tahlil sonucu. Biri de 24 mm Di inşallah tutar ve İnşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımızaİnsallah ilk seferde tutar senin benim ilk ay yeterli büyüklükte değildi yumurtalar. Geçen ay da çatlatma iğnesi oldum ama kismet olmadi.Yılmak yok istiyorum o bebeyi
Ne ayı seneler oldu..Arkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
Seni gayet iyi anlıyoruz. Benim de 2.5 duDoktor 2.5 yumurta var diyebiliriz dedi tahlil sonucu. Biri de 24 mm Di inşallah tutar ve İnşallah hepimiz en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımızaakıl sağlığımı korumam için ihtiyacım var artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?