Gebeliğe Hazırlık Bir süredir gebelik düşünenler ve olmayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç mesela sizin bir çocuğunuz var ikinci için bekliyorsunuz zamanı nasip demekki inşallah hemencecik olsun beklemeyin çok zormuş bu işler gerçekten. İlk çocuğunuz kaç ayda olmuştu acaba
İlk cocuguma hamile kaldığımda 18 yasindaydim idrar yollarımda enfeksiyon vardi diye gittim doktor bana fitil verdi bunu kullan bu hem rahmini hem idrar yollarıni temizlicek dedi adet bitiminde kullandim 5 gün sonra hic biseyin takibini yapmadigim halde hamile kaldim 4 aylik evliydim adetime 3 gün kala bayilinca esim suphelenip hastanye goturdu kanda cikti hc bsyden haberim yok hic bi belirtim yada bi gebelik namina bi beklentim yokken supriz oldu ama suan sanirim istedigim icin olsa gerek ugrastryor 14 ay olduk daha nasip olmadi

En cok neyi merak ediyorum biliyor musunuz.Başlarda cocuk istemeyen sürekli korunanlarda mı oluyor acaba bu durum.O kadar cok okudumkş böyle yorum korunduk ama meger olmayacakmıs zaten aylardır deniyoruz diyorlar.Suan bende o durumdayım eşimde bende şimdilik istemiyoruz acaba şirk mi koşuyoruz Allahın işine karışarak.O yüzden mi böyle bilmiyorum

Biz korunmadik ama yine olmamıştı rabbim nasip etsin ins usutmeyin dikkat edin bu havalar tehlikeli

Bende varım 13.ayımız bu ay
Bi sene dolunca hemen randevu aldım yumurtalıklarımı muayene etti doktor
Çok şükür gebeliğe engel bişey gözükmüyormuş
Hormonlarıma baktırmak için adrt olmayı bekliyorum
Eşime de randevu verdi bakalım
Adet gecikmemin 2.günü
Bu ay yerleşme kanaması gibi bişey yaşadım
O yüzden heyrcanla bekliyorum

2 yaşında bebeğim var.
4.5 sene olmamıştı.
Şimdi 2. Yi istiyoruz.
Ama 6 Ay bitti yok
Çok şanslısınız bri evladınız olmuş. İnşallah bana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip olur. Size de ikinci hemen nasip olsun kardeşi olsun. Ama yine de şanslısınız gerçekten nasıl oluyor bilmiyorum ilki oluyor geç oluyor nasıl bir şey bu anlayamadım ki

Bende tam 17 aydır uğraşıyorum. Ne eşimde nede bende bir problem çıkmadı. Bazen duygular şelale oluyor insan dayanamıyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Peki denediginiz biseyler varmi sogan kürü falan
Ben denemedim okurına bıraktım olmazsa doktora gideceğim dedim yapımı bozmak istemiyorum çeşitli şeylerle bilmiyorum herkesin bünyesi farklı daha yanlış bir şey yaparım gibi geliyor

Aminnn. Çok çok duygusal bir konu. Yıllar geçtikçe arkadaşlarımın çocuk sahibi olduğunu görmek beni onlar adına mutlu ediyor ama içimi bir hüzün kaplıyor. Hasretlik değil ama tam anlamıyla hüzün. Yani bebek olan eve rince o sıcan bebek kokusu, yumuşacık battançyeler tatlı patikler falan benim de evimde olsun diyorum. Kötü bir şey istemiyoruz ki allahımm herkese versin. Rabbim biliyordur vereceği zamanı

Özellikle adet tarihlerinde duygular tam Şelale. Gerçekten çok çok zor ilk çocuğu hemen olan ikinci geç olan arkadaşlar da var nedir ne değildir anlamadım arkadaşım. Sebepsiz değildir ama doğru bir zaman var belki. Ama Allah hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere.

Demekki doğru zamanı bekliyor. Yani çok garip bir şey ilki olanın ikinci geç oluyor. Bir türlü olmayan olduktan sonra hemen ötekine hamile kalabiliyor. Ne denir bilemiyorum kısmet demek gerek Allah hemencik nasip eder inşallah

Arkadaşlar bir de ben öğretmenim. Sınıfımda tam 43 öğrencim var. Onları gördükçe diyorum ki elbet bizim de olacak. Her yer çocuk çevrem de onların annesi gibi oluyor insan ama dah zor inanın. Çocukları çok seviyorum inşallah hepimize nasip olsun. Beklemek çok zor bir de bu bekleyişin sonun da olacağı kesin olsa rahatlayacağım. Bilemiyoruz ya o daha kötü ya olmazsa duygusu üzüyor zaten insanı

Tedaviyle mi oldu ilki bu arada

Ben de 1 buçuk senedir bekliyorum. 2 klomen ve hsgden sonra tekrar klomenle denemeye devam ediyoruz... Çok zor beklemek. Rabbim daha fazla bekletmez inşallah hiç birimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…