Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi 10 yaş ekleyinYaşım 27sizin kaçıncı ayınız
İlk cocuguma hamile kaldığımda 18 yasindaydim idrar yollarımda enfeksiyon vardi diye gittim doktor bana fitil verdi bunu kullan bu hem rahmini hem idrar yollarıni temizlicek dedi adet bitiminde kullandim 5 gün sonra hic biseyin takibini yapmadigim halde hamile kaldim 4 aylik evliydim adetime 3 gün kala bayilinca esim suphelenip hastanye goturdu kanda cikti hc bsyden haberim yok hic bi belirtim yada bi gebelik namina bi beklentim yokken supriz oldu ama suan sanirim istedigim icin olsa gerek ugrastryorÇok ilginç mesela sizin bir çocuğunuz var ikinci için bekliyorsunuz zamanı nasip demekki inşallah hemencecik olsun beklemeyin çok zormuş bu işler gerçekten. İlk çocuğunuz kaç ayda olmuştu acaba
Çok zor bir durum nedenmiş acaba öğrenebiliriz mi peki çok üzüldüm Allah gönlünüze göre verir inşallahBen canim 10. Aydayim olmuyor daha once 2 bebegimi kaybettim suan da da olmuyor of of of
Valla çevreme bakıyorum herkesin çocuğu var bir de ben öğretmenim 43 kişilik sınıfım var diyorum ki herkes bir şekilde çocuk sahibi oluyor üzülmeyelim bir yandan da ne meşakkatlerle oluyor diyorumBende katıliyim, 14 ayda bizden![]()
Aminnn inşallah herkese nasip eder gerçekten Allah düşmanımın başına vermesin zor bir süreçİnşallah Rabbim isteyen herkeze nasip ese☹
Çok şanslısınız bri evladınız olmuş. İnşallah bana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip olur. Size de ikinci hemen nasip olsun kardeşi olsun. Ama yine de şanslısınız gerçekten nasıl oluyor bilmiyorum ilki oluyor geç oluyor nasıl bir şey bu anlayamadım ki2 yaşında bebeğim var.
4.5 sene olmamıştı.
Şimdi 2. Yi istiyoruz.
Ama 6 Ay bitti yok![]()
Oy oy Allah hepimize nasip etse hemen sabır versin Allah ne diyim çok zor birbirimize destek olalım hiç değilse tedaviye başladınız mıBende katıliyim, 14 ayda bizden![]()
Bende tam 17 aydır uğraşıyorum. Ne eşimde nede bende bir problem çıkmadı. Bazen duygular şelale oluyor insan dayanamıyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Hayırlı sağlıklı evlatlar versinArkadaşlar hamilelik düşündüğüm zaman hemen gebe kalabileceğimi sanmıştım oysaki 11. Ayımdayım hala gelen giden yok
#
*Sİzler ne durumdasınız denemede kaçıncı ayınız?
Bu başlığı açtım çünkü siz yapıyormusunuz bilmiyorum ben arada bir zamanında çocukları olmamış insanların profiline bakıp aaa bak onunda olmamış beklemiş bir süre ama şimdi çocuklu ne güzel benimde olacak diye düşünüp umutlanıyorum. Bizde paylaşalım yarın bir gün birlikte sevinelim başkaları da benim gibi sevinsin istedim
Ben denemedim okurına bıraktım olmazsa doktora gideceğim dedim yapımı bozmak istemiyorum çeşitli şeylerle bilmiyorum herkesin bünyesi farklı daha yanlış bir şey yaparım gibi geliyorPeki denediginiz biseyler varmi sogan kürü falan
Aminnn. Çok çok duygusal bir konu. Yıllar geçtikçe arkadaşlarımın çocuk sahibi olduğunu görmek beni onlar adına mutlu ediyor ama içimi bir hüzün kaplıyor. Hasretlik değil ama tam anlamıyla hüzün. Yani bebek olan eve rince o sıcan bebek kokusu, yumuşacık battançyeler tatlı patikler falan benim de evimde olsun diyorum. Kötü bir şey istemiyoruz ki allahımm herkese versin. Rabbim biliyordur vereceği zamanıBende tam 17 aydır uğraşıyorum. Ne eşimde nede bende bir problem çıkmadı. Bazen duygular şelale oluyor insan dayanamıyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin![]()
Özellikle adet tarihlerinde duygular tam Şelale. Gerçekten çok çok zor ilk çocuğu hemen olan ikinci geç olan arkadaşlar da var nedir ne değildir anlamadım arkadaşım. Sebepsiz değildir ama doğru bir zaman var belki. Ama Allah hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlere.Bende tam 17 aydır uğraşıyorum. Ne eşimde nede bende bir problem çıkmadı. Bazen duygular şelale oluyor insan dayanamıyor. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin![]()
Demekki doğru zamanı bekliyor. Yani çok garip bir şey ilki olanın ikinci geç oluyor. Bir türlü olmayan olduktan sonra hemen ötekine hamile kalabiliyor. Ne denir bilemiyorum kısmet demek gerek Allah hemencik nasip eder inşallahİlk cocuguma hamile kaldığımda 18 yasindaydim idrar yollarımda enfeksiyon vardi diye gittim doktor bana fitil verdi bunu kullan bu hem rahmini hem idrar yollarıni temizlicek dedi adet bitiminde kullandim 5 gün sonra hic biseyin takibini yapmadigim halde hamile kaldim 4 aylik evliydim adetime 3 gün kala bayilinca esim suphelenip hastanye goturdu kanda cikti hc bsyden haberim yok hic bi belirtim yada bi gebelik namina bi beklentim yokken supriz oldu ama suan sanirim istedigim icin olsa gerek ugrastryor14 ay olduk daha nasip olmadi
Tedaviyle mi oldu ilki bu aradaÇok şanslısınız bri evladınız olmuş. İnşallah bana ve isteyen tüm arkadaşlara nasip olur. Size de ikinci hemen nasip olsun kardeşi olsun. Ama yine de şanslısınız gerçekten nasıl oluyor bilmiyorum ilki oluyor geç oluyor nasıl bir şey bu anlayamadım ki